Facebook-mainonta - tehokasta somemarkkinointia yrityksille Makumilta

Facebook-mainontaa yrityksille Makumilta

Facebook-mainonnan suosiolle on syynsä. 

Facebook-mainonta

Facebook-mainonta ja sosiaalisen median kanavissa markkinointi on yrityksellesi kannattava tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Usein asiakkaiden ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja siksi on yrityksesi kannalta kannattavaa, että tavoitat asiakkaat jo heidän ostoaikeidensa alkuvaiheessa Facebook-mainonnan avulla.

Keskitymme Facebook-mainonnassa tehokkaaseen kohdentamiseen, personoidun viestin viemisestä oikeille kohderyhmillesi sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat mainostilin luomisesta alkaen, aina testattuun ja toimivaan mainossisältöön sekä mainonnan kehitysideoihin asti.

Saat kauttamme yrityksellesi kampanjat sekä Facebookiin että Instagramiin. Halutessasi saat kauttamme myös yrityksellesi markkinointisuunnitelman sosiaalisen median kanaviin, sekä laadukasta sisällöntuotantoa.

Kuinka voimme olla avuksi Facebook-mainonnan kanssa?

Facebook-
mainonta

Instagram-
mainonta

Konversio-
mainonta

Uudelleen-
markkinointi

Kohderyhmä-
mainonta

 

 

”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy,
joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”
Samuli, yrittäjä

 

6 SYYTÄ, MIKSI PANOSTAA FACEBOOK-MAINONTAAN:

Kattavuus

Facebook on suurin sosiaalisen median kanavista. Suomessa Facebook-käyttäjiä on 2,7 miljoonaa, joten voit todellakin tavoittaa paljon potentiaalisia asiakkaita. 

Näkyvyys

Facebook on rajoittanut yritysten maksutonta näkyvyyttä, joten näkyminen Facebookissa ilman mainontaa on lähes mahdotonta tietyille kohderyhmille. Maksetulla mainonnalla siis näyt haluamallesi kohderyhmille. 

Kustannustehokkuus

Facebook-mainonta on edullista. Mainosnäytöt ovat halutessasi jopa
täysin ilmaisia – maksat ainoastaan klikkauksista. 

Tavoitteellisuus

Mainonnan tavoitteeksi voi tarkasti määritellä, mitä haluat mainonnalla saavuttaa. Onko tavoitteena kasvattaa brändin tunnettuutta, lisätä liikennettä verkkosivuille, myynnin kasvattaminen tai esimerkiksi liidien kerääminen. Joka tavoitteelle on juuri oikeita tapoja markkinoida. 

 

Mitattavuus

Mainontaa pystytään seuraamaan ja mittaamaan tarkasti. Näin ollen myös näemme suoraan datasta, mitkä mainokset toimivat parhaiten. 

Tarkka kohdentaminen

Mainokset voidaan kohdentaa tarkasti tiettyjen kohderyhmien mukaan, joten mainoksista saadaan oletettavasti kohdeyleisöä kiinnostavaa. 

6 SYYTÄ, MIKSI ANTAA FACEBOOK-MAINONTA
KUMPPANIN TEHTÄVÄKSI:

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia Facebook-mainonnan tekijäksi kumppani. 

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa Facebook-mainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa Facebook-mainonnan tekijä. Facebookissa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista mainonnan optimointia.

Budjetin optimointi

Oikein kohdistettuna ja tehtynä mainonta tuottaa odotetusti myös tulosta. Jos kohdennus ja muut tärkeät asiat eivät ole kohdallaan, voi mainosbudjettisi kulua hukkaan. 

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin Facebook-kampanjoiden tekoon, niiden seurantaan sekä kehittämiseen.

Tietotaito

Pystyäksesi tavoittamaan suuremman yleisön Facebookin avulla on tärkeää ymmärtää, että Facebook kehittyy jatkuvasti: algoritmit vaihtuvat ja trendit muuttuvat. Tehokkaaseen Facebook-mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä.

Ilman määräaikaa

Makumilla markkinoinnin kumppanuudet ja yhteistyöt ovat aina ilman määräaikaa. Voit siis käyttää palveluitamme haluamasi ajan.

”Hyvää räätälöityä palvelua pienelle yritykselle! Makum on kumppani!”
Anton, yrittäjä

Makum – Facebook Markkinoinnin Kumppanit

Kim

Heräsikö kysyttävää?

Kysy tarjous!

 

Kysy lisää Facebook-mainonnan palveluistamme
tai pyydä tarjous.

  Ota yhteyttä
  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Tilaa Makumin uutiskirje
  Saat markkinointivinkit suoraan sähköpostiisi kerran kuussa.
  ErrorHere