Mikä on Makum Markkinoinnin kumppani? Tutustu Makumiin!

Mikä on Makum

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinoinnin kumppanitoimisto. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja ennen kaikkea myyntiä ymmärtävälle markkinoinnin kumppanille.

Onnistunut liiketoiminta on kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas markkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis kaikkeen tekemiseen. Meidän kokemukset käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään nykyaikaisen yrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.

Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun sinä onnistut saamaan tuloksia avullamme, myös me onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

Arvomme

ILO

Teemme työmme täydellä ilolla, koska positiivinen mieli ja ilo välittyvät muille. Tarjoamme vapautta ja vastuuta, yhdessä tekemistä, kokemista ja oppimista. Juhlimme pienimpiäkin saavutuksia iloiten.

VÄLITTÄMINEN

Välitämme aidosti yrityksestämme, asiakkaistamme, työntekijöistämme ja kaikista sidosryhmistämme.

AKTIIVISUUS

Meillä on aktiivinen asenne ja tekemisen meininki. Olemme aktiivisia asiakkaiden suuntaan ja olemme kiinnostuneita asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä.

ROHKEUS

Olemme rohkeita. Rohkeita ehdottamaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet. Me uskallamme kysyä ja tehdä virheitä.

Kiinnostunut kumppanuudesta?

Tiimi

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä omalla tyylilläsi.

Meri Seppälä

Markkinoinnin kumppani

050 534 5033


Tehdään suunnitelmia ja toteutetaan unelmia yhdessä matkasta nauttien.

Kim Pitkänen

Markkinoinnin kumppani

040 962 1041


Toista perässäni: ``Minä pystyn siihen!``. Me pystymme siihen, koska yhdessä olemme lyömättömät.

Aimo Taskinen

Markkinoinnin kumppani

040 766 6744


Jokainen saavutus lähtee päätöksestä yrittää. Tee viisaita päätöksiä. Me tuemme sinua.

Haluatko Makum-tiimiin?

Markkinoinnin ammattilainen ja sellaiseksi haluava

Kerro vapaasti itsestäsi info@makum.fi

Ota yhteyttä