Mikä on Makum Markkinoinnin kumppani? Tutustu Makumiin!

Makum - markkinoinnin kumppani

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinoinnin kumppanitoimisto. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja ennen kaikkea myyntiä ymmärtävälle markkinoinnin kumppanille.
Onnistunut liiketoiminta on kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas markkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis kaikkeen tekemiseen. Meidän kokemukset käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään nykyaikaisen yrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.
Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun sinä onnistut saamaan tuloksia avullamme, myös me onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

ARVOMME

ILO

Teemme työmme täydellä ilolla, koska positiivinen mieli ja ilo välittyvät muille. Tarjoamme vapautta ja vastuuta, yhdessä tekemistä, kokemista ja oppimista. Juhlimme pienimpiäkin saavutuksia iloiten.

VÄLITTÄMINEN

Välitämme aidosti yrityksestämme, asiakkaistamme, työntekijöistämme ja kaikista sidosryhmistämme.

AKTIIVISUUS

Meillä on aktiivinen asenne ja tekemisen meininki. Olemme aktiivisia asiakkaiden suuntaan ja olemme kiinnostuneita asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä.

UUDEN OPPIMINEN

Opiskelemme ja opimme aina uutta. Olemme avoimia uusille ajatuksille ja toimintamalleille. Meillä on kyky uudistaa ja uudistua. Jaamme oppimaamme toisillemme.

KASVU

Vaadimme asiakkailtamme kasvua ja muutosta, siksi me olemme ensimmäisenä valmiita kasvamaan ja kehittymään, haastamaan ajatusmaailmaa sekä nykyisiä toimintamalleja. Me kasvamme ja kehitymme jatkuvasti.

ROHKEUS

Olemme rohkeita. Rohkeita ehdottamaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet. Me uskallamme kysyä ja tehdä virheitä.

Kiinnostunut kumppanuudesta?

TIIMI

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä omalla tyylilläsi.

Kim Pitkänen

Markkinoinnin kumppani

040 962 1041


Toista perässäni: ``Minä pystyn siihen!``. Me pystymme siihen, koska yhdessä olemme lyömättömät.

Aimo Taskinen

Markkinoinnin kumppani

040 766 6744


Jokainen saavutus lähtee päätöksestä yrittää. Tee viisaita päätöksiä. Me tuemme sinua.

Joni Härkönen

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

050 5356735


Onnen voi saavuttaa yksin mutta kumppanin kanssa on joku jonka kanssa jakaa niin vastoinkäymiset kuin voiton hetket matkan varrella.

Mette Maunula

Digimarkkinoinnin asiantuntija

0400567024


Jotkut ihmiset vain unelmoivat menestyksestä, toiset ihmiset heräävät aamulla ja tekevät kaikkensa sen eteen.

Meri Seppälä

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija


Äitiyslomalla 6/21 saakka.
Tehdään suunnitelmia ja toteutetaan unelmia yhdessä matkasta nauttien.

Haluatko Makum-tiimiin?

Markkinoinnin ammattilainen ja sellaiseksi haluava

Kerro vapaasti itsestäsi info@makum.fi

Ota yhteyttä