Google-mainontaa remonttiyritykselle - Makum

Google-mainontaa remonttiyritykselle

Miten remonttiyritys hyötyy mainostamalla Googlessa? Kannattaako remonttiyrityksen mainostaa Googlessa?

Google on yksi tärkeimmistä mainoskanavista, kun puhutaan ostajista, jotka harkitsevat remonttia kotiinsa tai kiinteistöihin. Ensimmäinen paikka, josta remonttipalveluita haetaan on hakukone Google.
Nyt jos sivustosi ei syystä tai toisesta pääse hakukoneen listauksen ensimmäiselle sivulle yrityksellesi olennaisilla hakutermeillä, sanotaan vaikka "kylpyhuoneremontti + paikkakunta", nousee maksetun mainonnan tarve arvoonsa. Maksetun mainonnan avulla hyvin suunniteltuna ja toteutettuna kiilataan hakutulosten listalla kärkeen. Näin voitetaan liikenne juuri sinun yrityksen kotisivuille, eikä kilpailijan sivulle.

Onko Google-mainonta vain suurten yritysten herkkua?

Remonttipalveluntarjoajia löytyy paljon, jotka hyödyntävät aktiivisesti Googlen ja muiden mainoskanavien mahdollisuuksia. Nämä yritykset eivät todellakaan ole kaikki suuren kokoluokan pelureita, vaan mainontaa tekevät yhtä lailla myös pienet paikalliset sekä alueelliset toimijat.

TULOKSET

Tässä yhteenveto ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta
102%

102% kasvu klikkausmäärään
33%

33% pienempi klikkauskohtainen hinta
94%

94% enemmän käyttäjiä sivuille
50%

35% enemmän liidejä
Google-mainonnan ja kampanjoiden uudelleen suunnittelu Suunnitelman toteutus Analytiikan seuranta ja oppiminen Verkkosivujen konversio-optimointi (Conversion rate optimisation CRO) Tulosten seuranta ja raportointi Käytännössä huomasimme tuloksia jo ensimmäisen kuukaudesta alkaen, kun muutokset oli tehtynä tuotantoon. Vaikutus muutoksilla oli välitön vaikutus businekseen, mikä näkyi lisääntyneenä yhteydenottojen määränä ja niistä konvertoituneina kauppoina.
Olemme vuosien saatossa käyttäneet lukuisia eri kumppaneita Google-mainontaan. Makum ja Aimo olivat ensimmäiset, jotka lunastivat tämän myyntivaiheessa yleisesti käytetyn lupauksen yhteydenpidosta myös kaupanteon jälkeen. He pitävät asiakkaaseen yhteyttä ja huolehtivat aidosti siitä, että kaikki on kunnossa ja homma toimii niin kuin pitääkin. Kehitysehdotuksien suhteen he ovat oma-aloitteisia ja osaavat tarjota ammattimaisia ratkaisuja. Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!

Yrittäjä, Samuli

Ota yhteyttä