Uudet verkkosivut leipomokahvilalle - Makum

Miten leipomokahvila hyötyy uusista kotisivuista? Kannattaako sivujen olla nykyaikaiset?

Verkkosivut ovat yritykselle yksi tärkeimmistä mainoskanavoista. Ne toimivat käyntikorttina ja niiden avulla yritys löydetään internetin massiivisesta maailmasta. Google on yksi tärkeimmistä mainoskanavista, kun puhutaan ostajista, jotka etsivät palveluita. Siksi on tärkeä, että sivut miellyttävät sekä asiakkaita että Googlea.
Nyt jos sivustosi ei syystä tai toisesta ole nykyaikainen, etkä pääse hakukoneen listauksen ensimmäiselle sivulle yrityksellesi olennaisilla hakutermeillä, sanotaan vaikka "kahvila + paikkakunta" tai jos mobiililaitteella selailtuna sivustoa ei käyttäjä näe lukea tekstejä, korostuu kotisivuille paine tehdä muutoksia ja päivityksiä.

Onko sivujen päivittäminen kallista?

Verkkosivupalveluntarjoajia löytyy paljon ja kotisivuihin käytettävä teknologia on mennyt valtavasti eteenpäin. Vaikka nykyaikaiset sivut saa pystyyn muutamalla satasella, on sivujen sisältö tärkeä seikka myös Google-ystävällisyyden aikaansaajana. Sivujen sisältö onkin se kaikkein työläin ja eniten aikaa vievä osa. Jos pystyt investoimaan omaa aikaasi sivujen sisällön tekoon ja jos ymmärrät hakukoneiden logiikkaa siitä, minkälaista sisältöä sivuilla tulee olla, niin voit selvitä verkkosivujen teosta tekemällä itse suurimman osan työstä DIY-menetelmällä yllättävänkin edullisesti.
Ota yhteyttä