,

WordPress-ylläpitopaketti Kevyt

29,00  + alv 24%

+ ALV 24%

Tee hyvä päätös!

  • 14 päivän tyytyväisyystakuu
  • Suomalainen pienyritys
  • Joustavat maksutavat

Huolehdi kotisivuistasi myös jatkossa!

Tiesitkö, että yleisimmät syyt kotisivujen uusimiselle ovat sivuston hidastuminen ja huonontunut käyttäjäkokemus? Erittäin usein taustalla on, että sivustoa ei ole huollettu säännöllisesti. Haluatko sinä huolehtia verkkosivustosi pitkästä iästä, päivityksistä, varmuuskopioinnista sekä ajantasaisesta sisällöstä?

Jatkuvalla huolenpidolla huolehdit, että verkkosivustosi on turvallinen, käyttäjäystävällinen, aina ajantasalla sekä ylläpidolla pidennät selkeästi verkkosivujesi elinkaarta.

Onko sinulla itselläsi aikaa ja osaamista huolehtia nykyisten verkkosivujesi ylläpidosta, turvallisuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä? Tällä WordPress-ylläpitopaketilla asiantuntijat huolehtivat sivustosi ylläpidosta puolestasi.

WordPress-ylläpitopaketti Kevyt sisältää:

  • Sivuston varmuuskopiointi kerran kolmessa kuukaudessa.
  • Säännölliset WordPress-, teema- ja lisäosapäivitykset 3kk välein.

Ylläpitosopimus on toistaiseksi voimassa oleva hintaan 29€/kk. Laskutus kolmen kuukauden jaksoissa etukäteen. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Jos yllämainitut ylläpitotyöt tilataan erikseen ilman ylläpitopakettia, laskutetaan jokaisesta alkavasta tunnista 99€ +alv, minimi 1h laskutus. Sähköpostilaskun lähetys +10€/lasku.

Saat tarkemmat ohjeet projektin käynnistymisestä tilauksesi jälkeen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lisää tuote ostoskoriin!
Vai heräsikö tuotteesta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Shopping Cart
Scroll to Top