3D valokuvaus ja mallinnus tilasta - Makum - pyydä tarjous!

3D-valokuvaus

Ammattitaitoista, nopeaa ja laadukasta 3D-valokuvauspalvelua.

Houkuttele lisää asiakkaita 3D-skannauksen avulla ja erottaudu selkeästi kilpailusta edelläkävijänä.3D-valokuvauksen avulla tuotetaan minkä tahansa kohteen tai tilan skannaus ja mallinnus. 3D-valokuvauksen avulla tilastasi voidaan luoda 360-virtuaalikierroksen ja pohjaratkaisun mallinnuksen, jonka voit linkittää verkkosivuillesi. 

3D-valokuvauksen vahvuuksia on tilan tarkka kuvaaminen ja mallinnuksen teko. Asiakkaittesi ei tarvitse fyysisesti käydä tiloissasi ja he voivat lähes fyysisesti tuntea seikkailevan tiloissasi.

3D kuvaukset toteutetaan kulkemalla 3D-kameran kanssa ja kuvaamalla tilastasi näköispisteet. Kuvauksen aikana tilassa on hyvä olla mahdollisimman vähän ihmisiä paikalla, joten kuvaukset kannattaa ajoittaa hiljaiseen hetkeen. Valmiit 3D-valokuvat yhdistetään, jotta niistä muodostuu tilan mallinnus. 3D-tilamallinnus luodaan omaan pilvipalveluun, joka tarjoaa kaikki työkalut mallinnuksen tarkasteluun ja ”tilassa liikkumiseen”.

Miksi teettää 3D-kuvaus?

  • Potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä ja kulkea tilassa ilman fyysistä läsnäoloa

  • Madalletaan kynnystä, ostaa, tulla paikan päälle, varata tila jne.

  • Tehdään enemmän bisnestä

Milloin kannattaa turvautua 3D-valokuvaukseen?

  • Kun tilasi eivät saa ansaitsemaansa huomiota

  • Haluat tarjota asiakkaille pääsyn tutustumaan tilaasi milloin ja mistä tahansa

  • Haluat olla edelläkävijä ja hyödyntää nykyaikaista teknologiaa

Keskitymme 3D-valokuvauksessa huolella suunniteltuun ja avaimet käteen periaatteella saat lopputuotteena valmiin mallinnuksen tilastasi. Suunnittelemme ja toteutamme 3D kuvaukset toiveidesi mukaisesti.

 

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää 3D-valokuvauksen mahdollisuuksista yrityksellesi.

    Ota yhteyttä