Canva alkeet -koulutus

canva alkeet -koulutus

Canva alkeet -koulutus on vihdoin täällä!  Tämä kahden tunnin mittainen Canva alkeet -koulutus on suunniteltu erityisesti aloittelijoille, jotka haluavat hallita Canvan perusteet ja hyödyntää sen voimaa omassa luovassa työssään, kuten somepostauksien ja digimarkkinointimateriaalien tuotannossa. Kurssi on henkilökohtainen, joten opetus on intensiivistä ja pääset myös esittämään kysymyksiä Canvaan liittyen. Kurssin aikana saat vastauksen moniin olennaisiin kysymyksiin, kuten:

  • Miten Canvaa käytetään?
  • Kuinka hyödyntää Canvan valmiita mallipohjia?
  • Miten tehdä somepostauksia Canvalla?
  • Miten muokata kuvia Canvalla?
  • Miten luoda videoita Canvalla?

Kurssin vetäjänä toimii Mette Nivala Makumilta, joka on kokenut Canvan käyttäjä ja sisällöntuotannon sekä digimarkkinoinnin asiantuntija. Mette opastaa sinut askel askeleelta Canvan maailmaan, jotta voit alkaa luoda vaikuttavaa visuaalista sisältöä omiin projekteihisi, kuten sosiaaliseen mediaan.

Kenelle Canva alkeet -koulutus soveltuu?

Tämä koulutus on suunniteltu erityisesti niille, jotka ovat vasta aloittamassa Canvan käytön ja haluavat saada siitä kaiken hyödyn irti. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi:

  • Yrittäjille, jotka haluavat luoda omia markkinointimateriaalejaan.
  • Sosiaalisen median sisällöntuottajille, jotka haluavat tehdä vaikuttavaa ja visuaalisesti houkuttelevaa sisältöä.
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan Canvan maailman 

Kuinka osallistun Canvan alkeet -verkkokoulutukseen?

Voit ostaa tuotteemme kätevästi verkkokaupastamme. Oston jälkeen otamme sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä henkilökohtaisesti yhteyttä sopiaksemme koulutusajan, joka sopii aikatauluusi parhaiten. Verkkokoulutus toteutetaan Google Meet -verkkotapaamisena arkipäivisin kello 9-16 välillä.

Mikäli sinulla herää kysyttävää niin laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen hello@makum.fi tai laita viestiä esimerkiksi Instagramissa @markkinoinninkumppani. 🤗

Nähdään Canva-koulutuksessa!

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top