Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Digitaalisen markkinoinnin henkilökohtainen valmennus markkinointitiimille sekä -tekijälle.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Makumin digimarkkinoinnin coaching-pakettien avulla yrityksenne saa henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tehdä yrityksenne digimarkkinointia itse tai tiimin kanssa, mutta tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan tukea.

digimarkkinoinnin coaching-paketti markkinointitekijälle
Markkinointitekijälle
digimarkkinoinnin coaching-paketti markkinointitiimille
Markkinointitiimille
youtube-video-thumbnail
Tutustu koulutuspalveluihimme katsomalla video!

Digimarkkinoinnin coaching-paketissa voidaan keskittyä yrityksenne digimarkkinoinnin:

Makum digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö
Strategiseen suunnitteluun

Uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus? Kampanja tulossa? Liiketoimintaa tahdotaan kehittää digimarkkinoinnin avulla? Tehdään strategista suunnittelua yhdessä, miten saatte markkinoinnilla parhaimman hyödyn ja tuen myynnille. 

Makum digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö
Käytännön kouluttamiseen

Kampanja, mainosjoukko, avainsana, laajennus, hankinta... Opi teidän markkinoinnin kannalta oleellisten ohjelmien kuten Facebook Business Managerin, Google Adsin ja Google Analyticsin käyttö.
Meillä on runsaasti kokemusta myös erilaisista sähköpostimarkkinointiohjelmista!

Makum digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö
Ideoiden sparraamiseen

Millaisen markkinointikampanjan toteuttaisi? Mitkä markkinointikanavat otetaan käyttöön? Suunnitellaan yhdessä - meillä riittää ideoita sekä tietoa vuosien kokemuksen ansiosta. Uskallamme ehdottaa sekä haastaa!

Makum digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö
Haasteisiin

Eikö mainonta ole kannattavaa? Eikö verkkosivuilla ole liikennettä, eikö verkkokauppa myy? Selätetään yhdessä digimarkkinointinne haasteet! Opitte tekemään digimarkkinointia sujuvasti ja fiksusti.

Vie markkinointiosaaminen seuraavalle tasolle.

Mikä on digimarkkinoinnin coaching-paketti?

Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketti on valmennus, jonka avulla saat tukea, oppia ja näkökulmaa yrityksenne digimarkkinointiin ja myyntiin. Coaching-paketteja on valittavanasi kaksi eri vaihtoehtoa, 3kk ja 6kk coaching. Molemmat paketit sisältävät starttipalaverin, jossa laaditaan valmennuksen tavoitteet. Valmennus pitää sisällään kaksi 1h tapaamista kuukaudessa. Lisäksi sinulla on valmennuksen ajan asiantuntijoidemme sähköpostituki. 

Kenelle digimarkkinoinnin coaching-paketti sopii?

Digimarkkinoinnin coaching-paketit sopivat niin markkinointitiimille kuin markkinointitekijälle - yksin tai yhdessä, livenä tai etänä. Coaching-paketit sopivat sinulle, joka et halua ulkoistaa yrityksen digimarkkinointia, vaan sinulla on motivaatiota, kiinnostusta ja aikaa tehdä yrityksen digimarkkinointia itse tai tiimin kanssa, mutta silti tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan sparrausta, oppia ja tukea. 

Digimarkkinoinnin coaching-paketit
Digimarkkinoinnin coaching-paketit
Digimarkkinoinnin coaching-paketit

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi.”

Anni, yrittäjä

”Sain uutta näkökulmaa toimintaani. Suosittelen lämpimästi!”

Mia, yrittäjä

"Valmennuksen myötä yritystoimintani tavoitteineen konkretisoitui. Sain vastauksia juuri niihin kysymyksiin, mitä hainkin ja sain käyttööni todella kattavan tietopaketin. Valmennus tarjosi runsaasti tietoa esimerkiksi mainonnasta, myynnistä sekä sosiaalisen median roolista ja käytöstä yrittämisen tukena."

Ville, yrittäjä

Olit sitten kokematon tai konkari - yksin tai tiiminä.

Miksi Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketti?

Henkilökohtainen valmennus

Digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö rakennetaan aina osallistujien lähtötaso- ja tilanne huomioiden.
Henkilökohtaisen valmennuksen tavoitteet ja sisältö laaditaan aina juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Ajantasainen tieto

Digimarkkinoinnin coaching-pakettien saat päivitettyä olemassa olevan osaamisesi uusimpia tietoja vastaavaksi. Me Makumilla huolehdimme, että meillä itsellämmekin on aina viimeisin ja uusin tieto, joten voit olla varma, että saat meiltä
aina jotain uutta.

Asiantuntijan apu

Digimarkkinoinnin coaching-paketin avulla saat Makumin asiantuntijoiden tiedon, taidon kokemukset ja näkemykset osaksi yrityksesi digimarkkinoinnin kehittämistä. Näin varmistat, että yrityksesi digimarkkinointi on ammattimaista sekä kehittyvää.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit:

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta

6kk coaching-paketti

6kk coaching-paketti on tarkoitettu digimarkkinoinnin pitkäaikaisia tavoitteita varten. Tämän puolen vuoden aikana saat käytännönläheistä valmennusta tarvitsemiisi digimarkkinoinnin osa-alueisiin liittyen. Valmennuksen aikana voidaan laatia esimerkiksi markkinointisuunnitelma ja toteuttaa sitä yhdessä käytännössä, parantaa yrityksenne hakukoneoptimointia tai opetella kattavasti Google- tai Facebook-markkinointia käytännönläheisesti.

 

Coaching-paketti sisältää:
- Starttipalaverin, jossa laaditaan yhdessä valmennuksen
tavoitteet ja sisältö
- 1h valmennus kahdesti kuukaudessa etäyhteyksin tai
mahdollisuuksien mukaan livenä
- Valmentajan sähköpostituen

Valmennuksen kesto 6 kuukautta.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta

3kk coaching-paketti

Lyhyempi 3kk coaching-paketti on suunniteltu lyhyt aikaisiin valmennuksiin, jonka aikana haluat käytännön valmennusta tiettyyn digimarkkinoinnin osa-alueeseen.
Aiheita voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-mainonnan perusteiden oppiminen, verkkosivujen teko käytännössä tai digimarkkinoinnin
yksittäisten toimenpiteiden ja
kampanjarakenteiden suunnittelu.

 

Coaching-paketti sisältää:
- Starttipalaverin, jossa laaditaan yhdessä valmennuksen
tavoitteet ja sisältö
- 1h valmennus kahdesti kuukaudessa etäyhteyksin tai
mahdollisuuksien mukaan livenä
- Valmentajan sähköpostituen

Valmennuksen kesto 3 kuukautta.

Pyydä tarjous!

Älä jää miettimään liikoja -
pyydä tarjous digimarkkinoinnin coaching-paketista sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen
viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top