Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Digitaalisen markkinoinnin henkilökohtainen valmennuspalvelu yrityksille ja yrittäjille.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Makumin digimarkkinoinnin coaching-pakettien avulla yrityksesi saa henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tehdä yrityksesi markkinointia itse tai tiimisi kanssa, mutta tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan tukea. Asiantuntijamme auttavat yrityksesi markkinointiin liittyvissä haasteissa, käytännön kouluttamisessa sekä saat meiltä kokemusta ja näkemystä eri markkinoinnin haasteisiinne. Digimarkkinoinnin coaching-paketeissa keskitymme aina tarjoamaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan tuen, valmennuksen ja sparrauksen käytännön läheisesti.

Mitä sinä siis tahdot oppia ja kehittää yrityksesi markkinointiin liittyen yhdessä Makumin henkilökohtaisen valmentajan kanssa?

makum_markkinoinnin_kumppani_digimarkkinointia_2

Mikä on digimarkkinoinnin coaching-paketti?

Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketti on valmennus, jonka avulla saat tukea, oppia ja näkökulmaa yrityksesi markkinointiin ja myyntiin. Coaching-paketteja on valittavanasi kaksi eri vaihtoehtoa, 3kk ja 6kk coaching. Molemmat paketit sisältävät starttipalaverin, jossa laaditaan valmennuksen tavoitteet. Valmennus pitää sisällään kaksi 1h tapaamista kuukaudessa. Lisäksi sinulla on valmennuksen ajan asiantuntijoidemme sähköpostituki. 

Kenelle digimarkkinoinnin coaching-paketti sopii?

Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka et halua ulkoistaa yrityksesi markkinointia, vaan sinulla on motivaatiota, kiinnostusta ja aikaa tehdä yrityksesi markkinointia itse tai tiimisi kanssa, mutta silti tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan sparrausta, oppia ja kokemusta. Coaching-paketin valmennukseen voi osallistua yrityksesi markkinoinnista vastaava henkilö tai pieni tiimi.

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi.”

-Anni, yrittäjä

Miksi Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketti?

Henkilökohtainen valmennus

Digimarkkinoinnin coaching-pakettien sisältö rakennetaan aina osallistujien lähtötaso-ja tilanne huomioiden.
Henkilökohtaisen valmennuksen tavoitteet ja sisältö laaditaan aina juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Ajantasainen tieto

Digimarkkinoinnin coaching-pakettien saat päivitettyä olemassa olevan osaamisesi uusimpia tietoja vastaavaksi. Me Makumilla huolehdimme, että meillä itsellämmekin on aina viimeisin ja uusin tieto, joten voit olla varma, että saat meiltä aina jotain uutta.

Asiantuntijan apu

Digimarkkinoinnin coaching-paketin avulla saat Makumin asiantuntijoiden tiedon, taidon kokemukset ja näkemykset osaksi yrityksesi markkinoinnin kehittämistä. Näin varmistat, että yrityksesi markkinointi on ammattimaista sekä kehittyvää.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit:

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta

6kk coaching-paketti

6kk coaching-paketti on tarkoitettu markkinoinnin pitkäaikaisia tavoitteita varten. Tämän puolen vuoden aikana saat käytännönläheistä valmennusta tarvitsemiisi markkinoinnin osa-alueisiin liittyen. Valmennuksen aikana voidaan laatia esimerkiksi markkinointisuunnitelma ja toteuttaa sitä yhdessä käytännössä, parantaa yrityksesi hakukoneoptimointia tai opetella kattavasti Google- tai Facebook-markkinointia käytännönläheisesti.

 

Coaching-paketti sisältää:
- Starttipalaverin, jossa laaditaan yhdessä valmennuksen
tavoitteet ja sisältö
- 1h valmennus kahdesti kuukaudessa etäyhteyksin tai
mahdollisuuksien mukaan livenä
- Valmentajan sähköpostituen

 

Valmennuksen kesto 6 kuukautta.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta

3kk coaching-paketti

Lyhyempi 3kk coaching-paketti on suunniteltu lyhyt aikaisiin valmennuksiin, jonka aikana haluat käytännön valmennusta tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen. Aiheita voivat olla esimerkiksi Facebook-tai Google-mainonnan perusteiden oppiminen, verkkosivujen teko käytännössä tai markkinoinnin
yksittäisten toimenpiteiden ja
kampanjarakenteiden suunnittelu.

 

Coaching-paketti sisältää:
- Starttipalaverin, jossa laaditaan yhdessä valmennuksen
tavoitteet ja sisältö
- 1h valmennus kahdesti kuukaudessa etäyhteyksin tai
mahdollisuuksien mukaan livenä
- Valmentajan sähköpostituen

 

Valmennuksen kesto 3 kuukautta.

”Sain uutta näkökulmaa toimintaani. Suosittelen lämpimästi!”

-Mia, yrittäjä

Haluatko henkilökohtaisen markkinoinnin valmentajan?

Haluatko tietää lisää Makumin digimarkkinoinnin coaching-paketeista? Haluatko tarjouksen sinulle sopivasta paketista?

 

Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi vastaava sisältö sinulle sopivaan coaching-pakettiin!

 

Jätä yhteydenotto kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun. Ja muista, yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään!

    Vieritä ylös