Digimarkkinointistrategia

Hyvä digitaalisen markkinoinnin strategia on avain yrityksen menestykseen! Ota Makumin asiantuntijat mukaan digimarkkinointisi suunnitteluun.

Digimarkkinoinnin strateginen suunnittelu

Digimarkkinointistrategia on yksi tärkeimmistä asioista yrityksesi markkinointiin liittyen! Digitaalisen markkinoinnin strategia antaa selkeän suunnan yrityksen koko digimarkkinoinnille ja on tärkeässä keskiössä yrityksen muuta markkinointisuunnitelmaa.

Tarvitset digimarkkinointistrategiaa ennen digimarkkinoinnin kanavien valintaa, maksetun mainonnan aloittamista, uuden palvelun tai tuotteen lanseeraamista sekä selkeyttämään yrityksen tekemistä somessa. Yksinkertaisesti digimarkkinoinnin strateginen suunnitelma on ohjaamassa yrityksen digimarkkinointia heti alusta alkaen.

youtube-video-thumbnail
Tutustu palveluun katsomalla video!

Digimarkkinoinnin strategisen suunnittelun alueet:

Digimarkkinointikanavien valinta

Digimarkkoinoinnin strategisella suunnittelulla valitaan yrityksen tavoitteita tukevat ja parhaiten palvelevat markkinointikanavat kaikkien vaihtoehtojen joukosta. Saat kauttamme kanavakohtaisen strategisen suunnitelman.

Mainonnan strateginen suunnitelma

Ennen maksetun mainonnan aloittamista, on tärkeää, että yrityksellä on selkeät linjaukset ja tavoitteet mainonnalle.
Saat kauttamme mainonnan strategisen suunnittelun esimerkiksi some- ja Google-mainontaan liittyen ja apua digimarkkinoinnin kampanjoiden ja kampanjarakenteiden suunnittelussa.

Somestrategia

Autamme laatimaan yrityksellesi sosiaalista mediaa varten strategian ja suunnitelman, jonka avulla saat yrityksesi somesta edustavan, tuottoisan ja tavoitteellisen.

Somestrategia auttaa myös jatkossa teitä itseänne pitämään fokuksen yrityksen sometekemisessä.

Palvelun/tuotteen lanseeraaminen

Ennen uuden palvelun tai tuotteen lanseeraamista on tärkeää, että yrityksellä on selkeät linjaukset ja tavoitteet lanseeraukselle. 
Saat kauttamme kaikenkattavan strategisen suunnitelman yrityksenne uusiin palveluihin ja tuotteisiin liittyen. Huomioimme kattavasti somen, mainonnan sekä verkkosivujen sisällön lanseeraukseen liittyen.

Miksi tehdä digimarkkinointistrategia?

Kattava ymmärrys digimarkkinoinnista

Digimarkkinoinnin strateginen suunnitelma antaa kattavan ymmärryksen koko yrityksen digitaalisesta markkinoinnista ja presenssistä. Laatimalla digimarkkinoinnin strategisen suunnitelman, tulet laatineeksi isolla tasolla ääriviivoja koko yrityksen digimarkkinoinnin toimenpiteille.

Yrityksen digimarkkinoinnin strategisella suunnittelulla halutaan vastata kysymyksiin mitä, miksi ja miten.

Digimarkkinoinnin tavoitteiden määrittely

Digimarkkinoinnin straginen suunnittelu auttaa määrittelemään tavoitteet koko yrityksen digimarkkinoinnille, kuten somemainonnalle ja somessa ololle. Määrittelemällä selkeät, mitattavat tavoitteet digimarkkinoinnille, saadaan valittua kustannustehokkaimmat ja kannattavimmat digimarkkinoinnin toimintatavat.

Digimarkkinointitapojen määrittely

Toimenpiteitä ja tapoja suunnitellessa, on tärkeää, että nämä ovat linjassa ja tukemassa yrityksen digimarkkinoinnin tavoitteita.
Määrittelemällä digimarkkinoinnille toimenpiteet ja tavat, yritys saa selvyyden kannattavista digimarkkinonti- ja somekanavista, joita yrityksen kannattaa jatkossa hyödyntää ja millä toimenpiteillä valituissa kanavissa on hyvä jatkossa toimia.

Osana markkinointisuunnitelmaa

Digimarkkinoinnin strateginen suunnittelu tulisi olla keskiössä yrityksen muuta markkinointisuunnitelmaa. Näin koko organisaatio saa puhallettua yhteen hiileen. Makumin laatimissa digimarkkinointisuunnitelmissa yritykselle valittu digimarkkinoinnin strategia nidotaan yrityksen muun markkinointisuunnitelman kanssa yhteen palvelemaan yhteistä päämäärää.
Hanki samalla Makumilta kattava markkinointisuunnitelma!

"Konsultaatio auttoi löytämään ja kasaamaan ne rakennuspalikat, joiden avulla yrittelystä rakentui oikea, kunnon perustuksien päälle pystytetty yritys."

Ville, yrittäjä

Varaa aika konsultaatioon!

Haluatko asiantuntijan näkemyksen, voisiko ulkoistettu digimarkkinoinninstrategia olla ratkaisu yrityksesi digimarkkinointiin? Haluatko kuulla lisää meidän hinnoittelusta sekä toimintatavoista? 

 

Varaa sinulle sopiva aika konsultaatiolle oheisesta kalenterista! Maksuton digimarkkinoinnin konsultaatio on kestoltaan n. 45min. Konsultaation pohjalta laskemme tarkan tarjouksen yhteistyöstä tai suosittelemme muuta sopivimpaa markkinointiratkaisua.

 

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon: 0409621041

Shopping Cart
Scroll to Top