Facebook- ja Instagram-mainonta

Facebook-mainontaa ja Instagram-mainontaa somessa voidaan toteuttaa monella tapaa, kun sillä haetaan yritykselle suotuisia tuloksia. Toteuta mainonta aina ammattimaisesti kun et halua sen olevan pelkkä kuluerä. Katso miten Makum voi olla avuksi.

Facebook- / Instagram-mainonta

Facebook- ja Instagram-mainonta on yrityksellesi kannattava tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Ensikohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu usein verkossa ja sosiaalisen median kanavissa. Mainonnan avulla Facebookissa ja Instagramissa tavoitat asiakkaat heidän ostoaikeidensa alkupäässä ja houkuttelet heidät tutustumaan yrityksesi palveluhin tai tuotteisiin.

Makum voi auttaa yritystäsi toteuttamaan Facebook- ja Instagram-mainontaa ammattimaisesti. Keskitymme mainonnan tehokkaaseen kohdentamiseen, personoidun viestin viemisestä oikeille kohderyhmillesi sekä mainonnan kehittämiseen tavoitteiden avulla. Toteuta kanssamme yrityksesi kampanjat Facebookiin ja/tai Instagramiin.

youtube-video-thumbnail
Tutustu somemainontaan katsomalla video!

Ota Makum avuksi Facebook- ja Instagram-mainontaan!

Facebook-mainonta Makum
Facebook-mainonta

Facebook-mainonnan avulla lisäät näkyvyyttä ja tunnettavuutta yrityksellesi, voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi, kasvatat liikennettä verkkosivuillesi, tuet myyntiä, vahvistat brändiäsi sekä sitoutat seuraajia ja potentiaalisia uusia asiakkaita. Annat samalla ammattimaisen kuvan yrityksestäsi ja hyvän asiakaspalvelun auttamalla asiakkaita löytämään sinun tuotteiden sekä palvelujen luo.

Yrityksen Instagram-mainonta Markkinoinnin Kumppani Makumin tekemänä
Instagram-mainonta

Tee Instagram-mainontaa ammattimaisemmin, tehokkaammin sekä budjettiystävällisemmin. Oikeaoppisesti Instagram-mainontaa tehdään samalla markkinoinnin työkalulla kuin Facebook-mainontaa. Näin saamme mainoksillesi budjettitehokkuutta, kohdistettua mainonnan oikealle kohderyhmälle ja määritettyä tarkat tavoitteet mainontaasi.

Konversiomainonta Makum
Konversiomainonta

Konversioilla tarkoitetaan yksinkertaisesti käyttäjän tekemää tavoitteeksi asetettua haluttua toimintoa sivustollasi. Kun asetamme mainoskampanjasi tavoitteeksi konversiot, pystyy Facebook-mainonnan tekoäly kohdentamaan mainoksen näyttöjä aiempaa paremmin oikeanlaiselle kohderyhmälle.

Shopping-mainonta Googlessa Makum
Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinointi on oikein tehtynä yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin muodoista. Uudelleenmarkkinoinnilla tavoitat uudelleen asiakkaan, joka on käynyt verkkosivuillasi tai verkkokaupassasi, näyttämällä mainoksia Facebookissa-ja Instagramissa.

Remarketing-mainonta Googlessa, Makum
Kohderyhmämainonta

Facebookin älykkäitä algoritmejä hyödyntämällä voit tavoittaa kohderyhmän ulkopuolelta samankaltaisuuteen perustavaa otollista kohdeyleisöä. Voit tavoittaa kokonaan uusia asiakkaita, jotka eivät vielä ole olleet tekemisissä yrityksesi kanssa, mutta some-käyttäytymisensä perusteella voisivat olla kiinnostuneita sinun tuotteista ja palveluista

Miksi tehdä Facebook- ja Instagram-mainontaa?

Kattavuus

Facebook on suurin sosiaalisen median kanavista. Suomessa Facebook-käyttäjiä on 2,7 miljoonaa ja Instagramissa 2,4 miljoonaa, joten voitte todellakin tavoittaa paljon potentiaalisia asiakkaita mainonnan avulla.

Kustannustehokkuus

Facebook- ja Instagram-mainonta on edullista. Mainosnäytöt ovat halutessanne jopa täysin ilmaisia – maksatte ainoastaan klikkauksista.

Mitattavuus

Facebook- ja Instagram-mainontaa pystytään seuraamaan ja mittaamaan tarkasti. Näin ollen myös näemme suoraan datasta, mitkä mainokset Facebook- ja Instagram-mainonnassa toimivat parhaiten.

Näkyvyys

Facebook ja Instagram on rajoittaneet yritysten maksutonta näkyvyyttä, joten näkyminen näissä kanavissa tietyille kohderyhmille ilman mainontaa on lähes mahdotonta. Maksetulla mainonnalla siis yrityksenne näkyy haluamallenne kohderyhmille näissä kanavissa.

Tavoitteellisuus

Facebook- ja Instagram-mainonnan tavoitteeksi voi tarkasti määritellä, mitä haluatte mainonnalla saavuttaa. Onko tavoitteena kasvattaa brändin tunnettuutta, lisätä liikennettä verkkosivuille, myynnin kasvattaminen tai esimerkiksi liidien kerääminen? Joka tavoitteelle on juuri oikeita tapoja markkinoida.

Tarkka kohdentaminen

Facebook- ja Instagram-mainonnassa mainokset voidaan kohdentaa tarkasti tiettyjen kohderyhmien mukaan, joten mainoksista saadaan oletettavasti kohdeyleisöä kiinnostavaa.

"Makum on ihmisläheinen ja aidosti välittävä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Heillä on proaktiivinen ote markkinointimme kehittämiseen, ja sen tuloksellisuuden parantamiseen. Makumilla on hyvä ymmärrys liiketoimintamme erityispiirteistä, ja heiltä saa monipuolisia ideoita ja näkemyksiä erilaisista mainonnan keinoista ja sisällöistä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja Makumin rentoon, mutta ammattitaitoiseen tapaan työskennellä."

Tiia - Markkinointipäällikkö - BUREAU toimitilat

Miksi ulkoistaa Facebook- ja Instagram-mainonta asiantuntijoille?

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia Facebook- ja Instagram-mainonnan tekijäksi kumppani. Meillä on vahva ammattitaito ja Facebook- ja Instagram-mainonnan kokeneet asiantuntijat.

Ajankäyttö

Facebook- sekä Instagram-mainonta vaatii runsaasti ajankäyttöä mainoksien tekoon ja jatkuvaan optimointiin. Käytä aikasi fiksummin ja jätä Facebook- ja Instagram-mainonta Makumin hoidettavaksi.

Optimointi

Oikein kohdistettuna ja tehtynä mainonta tuottaa odotetusti myös tulosta. Jos kohdennus ja muut tärkeät asiat eivät ole kohdallaan, voi mainosbudjettisi kulua hukkaan. 

Olennaisuus

Kun bisneksenne kannalta sinun ja tiiminne on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin aikaa vievien mainoskampanjoiden tekoon, niiden seurantaan sekä kehittämiseen, on viisasta ulkoistaa mainonta Makumin hoidettavaksi.

Tietotaito

Pystyäksenne tavoittamaan suuremman yleisön Facebook- ja Instagram-mainonnan avulla on tärkeää ymmärtää, että Facebook ja Instagram kehittyvät jatkuvasti: algoritmit vaihtuvat ja trendit muuttuvat. Tehokkaaseen Facebook- ja Instagram-mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, osaamista,  pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä.

Ei määräaikaa

Makumilla markkinoinnin kumppanuudet ja yhteistyöt ovat aina ilman määräaikaa.
Voitte siis käyttää tarvitsemianne Makumin palveluita haluamanne ajan.

Varaa aika konsultaatioon!

Mahtavaa, että pääsit tänne asti!

 

Jos yrityksesi Facebook- ja Instagram-mainontaan käytettävä mediabudjetti on yli 1000€/kk, varaa aika videotapaamiseen,
jossa käydään enemmän läpi Facebook- ja Instagram-mainonnan toiveita ja tavoitteita.

 

Jos mediabudjettisi on alle 1000€/kk, suosittelemme tekemään Facebook- ja Instagram-mainontaa itse – tutustu
myös coaching-palveluumme.

 

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon: 0409621041

Meihin luottavat mm.

Liikuntakeskus Fressi digimarkkinointi Makum Markkinoinnin Kumppani
Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia Makum asiakkaat
Bureau toimitilat, digimarkkinointi Makumilta
Vivokauppa Makum referenssi
romukeskus_oy_logo
Wolmark Finlandf logo, Makum markkinoinnin kumppani
Shopping Cart
Scroll to Top