Facebook- ja Instagram-mainonta

Somemainonnan suosiolle on syynsä.

Facebook- ja Instagram-mainonta

Facebook- ja Instagram-mainonta on yrityksellesi kannattava tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Usein asiakkaiden ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja etenkin sosiaalisen median kanavissa, ja siksi on yrityksesi kannalta kannattavaa, että tavoitat asiakkaat jo heidän ostoaikeidensa alkuvaiheessa mainonnan avulla Facebookissa ja Instagramissa.

Facebook- ja Instagram-mainonta tehdään samalla mainostyökalulla.
Keskitymme Facebook- ja Instagram-mainonnassa tehokkaaseen kohdentamiseen, personoidun viestin viemisestä oikeille kohderyhmillesi sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat mainostilin luomisesta alkaen, aina testattuun ja toimivaan mainossisältöön sekä mainonnan kehitysideoihin asti.

Saat kauttamme yrityksellesi kampanjat Facebookiin ja Instagramiin.
Tarpeidesi mukaan voit valita myös vain toisen palveluista.
Halutessasi saat kauttamme myös yrityksellesi markkinointisuunnitelman sosiaalisen median kanaviin, sekä laadukasta sisällöntuotantoa.

Makum somemainonta

Kuinka voimme olla avuksi Facebook- ja Instagram-mainonnan kanssa?

Facebook-mainonta Makum
Facebook-mainonta

Teemme Facebook-mainontaa vain yhdellä oikealla tavalla - Facebook Business Managerin kautta. Facebook-mainonnan avulla lisäät näkyvyyttä ja tunnettavuutta yrityksellesi, voit esitellä tuotteitasi ja palveluitasi, kasvatat liikennettä verkkosivuillesi, tuet myyntiä, vahvistat brändiäsi sekä sitoutat seuraajia ja potentiaalisia uusia asiakkaita.

Yrityksen Instagram-mainonta Markkinoinnin Kumppani Makumin tekemänä
Instagram-mainonta

Moni tekee Instagram-mainontaa painamalla vain kuvan alta Markkinoi-painiketta. Me teemme Instagram-mainontaa ammattimaisemmin, tehokkaammin sekä budjettiystävällisemmin. Oikeaoppisesti Instagram-mainontaa tehdään samalla markkinoinnin työkalulla kuin Facebook-mainontaa. Näin saamme mainoksillesi budjettitehokkuutta, kohdistettua halutessasi oikealle kohderyhmälle ja määritettyä tarkatkin markkinoinnin tavoitteet.

Konversiomainonta Makum
Konversiomainonta

Facebook-ja Instagramissa voi tehdä mainontaa, joka perustuu konversioihin. Konversioilla tarkoitetaan käyttäjän tekemää tavoitteeksi asetettua toimintoa sivustollasi. Kun asetamme mainoskampanjasi tavoitteeksi konversiot, pystyy Facebookin mainostyökalun tekoäly kohdentamaan mainoksen näyttöjä aiempaa paremmin oikeanlaisille kohderyhmälle.

Shopping-mainonta Googlessa Makum
Uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinointi on mielestämme yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin muodoista. Uudelleenmarkkinoinnilla, eli re-marketingilla tavoitamme uudelleen asiakkaan, joka on käynyt verkkosivuillasi tai verkkokaupassasi, näyttämällä mainoksia Facebookissa-ja Instagramissa.

Remarketing-mainonta Googlessa, Makum
Kohderyhmämainonta

Facebook-ja Instagram-mainonnan avulla voimme tavoittaa haluamaasi kohderyhmää. Lisäksi voimme tavoittaa potentiaalista look-a-like-yleisöä, eli näköiskohderyhmää. Tällä kohdennustavalla voit tavoittaa kokonaan uusia asiakkaita jotka eivät vielä ole olleet tekemisissä yrityksesi kanssa, mutta some-käyttäytymisensä perusteella voisivat olla kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi.

6 syytä miksi panostaa Facebook- ja Instagram-mainontaan:

Kattavuus

Facebook on suurin sosiaalisen median kanavista. Suomessa Facebook-käyttäjiä on 2,7 miljoonaa ja Instagramissa 2,4 miljoonaa, joten voit todellakin tavoittaa paljon potentiaalisia asiakkaita mainonnan avulla.

Kustannustehokkuus

Facebook- ja Instagram-mainonta on edullista. Mainosnäytöt ovat halutessasi jopa
täysin ilmaisia
– maksat ainoastaan klikkauksista.

Mitattavuus

Facebook- ja Instagram-mainontaa pystytään seuraamaan ja mittaamaan tarkasti. Näin ollen myös näemme suoraan datasta, mitkä mainokset Facebook- ja Instagram-mainonnassa toimivat parhaiten.

Näkyvyys

Facebook ja Instagram on rajoittaneet yritysten maksutonta näkyvyyttä, joten näkyminen näissä kanavissa tietyille kohderyhmille ilman mainontaa on lähes mahdotonta. Maksetulla mainonnalla siis näyt haluamallesi kohderyhmille näissä kanavissa.

Tavoitteellisuus

Facebook- ja Instagram-mainonnan tavoitteeksi voi tarkasti määritellä, mitä haluat mainonnalla saavuttaa. Onko tavoitteena kasvattaa brändin tunnettuutta, lisätä liikennettä verkkosivuille, myynnin kasvattaminen tai esimerkiksi liidien kerääminen. Joka tavoitteelle on juuri oikeita tapoja markkinoida.

Tarkka kohdentaminen

Facebook- ja Instagram-mainonnassa mainokset voidaan kohdentaa tarkasti tiettyjen kohderyhmien mukaan, joten mainoksista saadaan oletettavasti kohdeyleisöä kiinnostavaa.

6 syytä miksi antaa Facebook- ja Instagram-mainonta markkinoinnin kumppanin hoidettavaksi:

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia Facebook- ja Instagram-mainonnan tekijäksi kumppani. Meillä on ammattitaitoiset Facebook- ja Instagram-mainonnan tekijät.

Ajankäyttö

Facebook- sekä Instagram-mainonta vaatii runsaasti ajankäyttöä mainoksien tekoon ja jatkuvaan optimointiin. Käytä aikasi fiksummin ja jätä Facebook- ja Instagram-mainonta Makumin hoidettavaksi.

Optimointi

Oikein kohdistettuna ja tehtynä mainonta tuottaa odotetusti myös tulosta. Jos kohdennus ja muut tärkeät asiat eivät ole kohdallaan, voi mainosbudjettisi kulua hukkaan. 

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin aikaa vievien mainoskampanjoiden tekoon, niiden seurantaan sekä kehittämiseen.

Tietotaito

Pystyäksesi tavoittamaan suuremman yleisön Facebook- ja Instagram-mainonnan avulla on tärkeää ymmärtää, että Facebook ja Instagram kehittyvät jatkuvasti: algoritmit vaihtuvat ja trendit muuttuvat. Tehokkaaseen Facebook- ja Instagram-mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä.

Ei määräaikaa

Makumilla markkinoinnin kumppanuudet ja yhteistyöt ovat aina ilman määräaikaa.
Voit siis käyttää haluamiasi palveluitamme haluamasi ajan.

Kiinnostaako Instagram?

Lataa Makumin maksuton Instagram-työkirja yrityksesi käyttöön.

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Heräsikö kysyttävää?
Haluatko tietää lisää Facebook- tai Instagram-mainonnasta?
Haluatko tarjouksen?

 

Ole meihin yhteydessä ja tehdään Facebook- ja Instagram-markkinoinnistanne toimivaa sekä tuottavaa - yhdessä!

 

Jätä yhteydenotto kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta niin olemme yhteydessä sinuun.

    Vieritä ylös