Google-mainonta - mitä ja miksi sinua pitäisi kiinnostaa?

Vain 10% Google-mainonnan managereista
optimoivat Google-tiliään viikoittain.

Loput 90% eivät työskentele tehdäkseen jatkuvaa tulosta

Google-mainonta

Google-mainonta eli maksettu hakumarkkinointi on kriittinen osa ’Pay Per Click’ eli PPC-kampanjastrategiaasi. Ei ole parempaa aikaa mainostaa kuin silloin, kun joku on jo todennut haluavansa tuotteesi tai palvelusi ja on etsimässä niitä aktiivisesti.

Lyhyesti sanottuna tarjoat huutokaupassa yritykseesi liittyviä avainsanoja saadaksesi mainoksesi näkymään käyttäjille ja maksat hakukoneelle pienen maksun, jos mainostasi klikataan.

Mikäli kampanjasi on määritetty oikein, voi tämä olla erittäin kannattava tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät aktiivisesti ratkaisuasi. Huonosti suunniteltu kampanja voi kuitenkin tuhlata paljon rahaa.

Kuten todennäköisesti voitte kuvitella, onnistuneen hakukampanjan järjestäminen vaatii paljon aikaa ja huomiota. Google-mainonnan palvelussa seuraamme ja optimoimme jatkuvasti asiakkaidemme tilejä varmistaaksemme parhaat mahdolliset tulokset. Maksettu Google-markkinointi ei ole helppoa, mutta tulokset voivat jopa määritellä yrityksesi menestyksen.

Kuinka voimme olla avuksi?

Sanahaku-
mainonta

Display-
mainonta

YouTube-
mainonta

Shopping-
mainonta

Uudelleen-
markkinointi

Kuinka menestyimme?

Markkinoinnin Kumppanina uskomme, että onnistuneessa maksetussa hakusanamarkkinoinnissa on kaksi avainnäkökohtaa: strategia ja seuranta.

Jokaiselle kampanjalle luomme markkinointistrategian, joka määrittelee, kuinka tarjouksesi vastaa potentiaalisten asiakkaidesi tarpeita. Käytämme tätä strategiaa luodaksemme johdonmukaisen ja vakuuttavan viestin, joka yhdistää oikeat avainsanat, mainosviestit ja sivustokokemuksen myynnin tuottamiseksi.

Kun kampanjasi on perustettu ja saavuttanut tuloksia, vietämme aikaa joka viikko testaamalla ja analysoimalla kampanjoidesi kaikkia elementtejä varmistaaksemme, että ne toimivat optimaalisesti. Yhdistämällä maksetun haun hallinnan, optimoinnin ja analytiikan luomme sinulle menestystä ja varmistamme, että kampanjasi tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen sijoittamallesi rahalle.

”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”
Samuli, yrittäjä

Ei mikään keskiverto Google-mainonnan kumppanisi

Markkinoinnin kumppanina luomme toimivia hakukonekampanjoita. Tiedämme kuinka välttää rahaa imevät sudenkuopat, jotka pilaavat useimmat kampanjat. Tämän seurauksena kampanjamme ovat määritelleet uudelleen kymmenien yritysten maksetun hakukonemarkkinoinnin menestyksen. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi selville, kuinka voimme saada maksetun hakukonemarkkinoinnin toimimaan sinulle.

”Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi!”
Anni, yrittäjä

Makum – Google-Ads sertifioidut Markkinoinnin Kumppanit

"Mainosta siellä mistä saat todellista vaikutusta tulokseen"

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Google-mainonnan ratkaisuista.

Kysy tarjous!

  Ota yhteyttä
  Processing...
  Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
  Tilaa Makumin uutiskirje
  Saat markkinointivinkit suoraan sähköpostiisi kerran kuussa.
  ErrorHere