Google-mainonta

Vain 10% Google-mainonnan tekijöistä optimoivat Google-tiliään viikoittain.
Me kuulumme tähän 10%:n.

Google-mainonta

Google-mainonta eli maksettu hakumarkkinointi on kriittinen osa ’Pay Per Click’ eli PPC-kampanjastrategiaasi. Ei ole parempaa aikaa mainostaa kuin silloin, kun joku on jo todennut haluavansa tuotteesi tai palvelusi ja on etsimässä niitä aktiivisesti.

Lyhyesti sanottuna tarjoat huutokaupassa yritykseesi liittyviä avainsanoja saadaksesi mainoksesi näkymään käyttäjille ja maksat hakukoneelle pienen maksun, jos mainostasi klikataan.

Mikäli kampanjasi on määritetty oikein, voi tämä olla erittäin kannattava tapa tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät aktiivisesti ratkaisuasi. Huonosti suunniteltu kampanja voi kuitenkin tuhlata paljon rahaa.

Kuten todennäköisesti voitte kuvitella, onnistuneen hakukampanjan järjestäminen vaatii paljon aikaa ja huomiota. Google-mainonnan palvelussa seuraamme ja optimoimme jatkuvasti asiakkaidemme tilejä varmistaaksemme parhaat mahdolliset tulokset. Maksettu Google-markkinointi ei ole helppoa, mutta tulokset voivat jopa määritellä yrityksesi menestyksen.

Somemainonta Makum

Kuinka voimme olla avuksi Google-mainonnassa?

Hakusanamainonta Markkinoinnin Kumppani Makum
Hakusanamainonta

Hakusanamainonta tarkoittaa hakukoneissa, yleisimmin Googlessa tapahtuvaa tekstimainontaa, jolloin mainokset kohdistetaan käyttäjän hakemien avainsanojen perusteella.

Hakusanamainontaa pidetään erittäin tehokkaana mainonnan vaihtoehtona, sillä sitä pidetään tiedonhakijan palveluna:
sen myötä asiakkaalle voidaan tarjota tehokkaasti tietoa juuri sellaisesta tuotteesta tai palvelusta, jota hän parhaillaan etsii ja tarvitsee.

Google Display-mainonta, Makum
Display-mainonta

Display-mainonta on Googlen tarjoama mainosmuoto, jonka avulla voidaan kohdentaa niin kuva- teksti- ja videomainoksia tarkoille kohderyhmille Google-mainosverkostossa. Display-mainontaa kutsutaan usein myös bannerimainokseksi, koska display-mainoksiin voi törmätä esim. eri verkkosivujen ja sovellusten mainospaikoilla.

Display-mainonta on hyvä keino mainostaa vaikkapa omaa brändiä kohdeyleisöille, jotka eivät vielä tunne yritystäsi eli tehdä brändimainontaa.

Markkinoinnin Kumppani Makum Youtube-mainonta
YouTube-mainonta

YouTube-mainonta on Google-mainonnan muoto, jolla video- tai kuvapohjainen mainonta kohdistetaan kohderyhmäperusteisesti
YouTube-videopalvelussa.

YouTubessa katsotaan yli satojen miljoonien tuntien edestä videoita päivän aikana, joten mainostamalla YouTubessa saat lähes takuuvarmasti silmäpareja mainoksillesi. 

 
Shopping-mainonta Googlessa Makum
Shopping- mainonta

Shopping-mainos on Google-mainoksen kampanjatyyppi, jolla voidaan mainostaa helposti ja erottuvasti tuotteita. Shopping-mainoksen tarkoituksena on esitellä asiakkaalle tuote ennen verkkosivulle päätymistä. Shopping-mainokset ovat ehdoton apu verkkokauppasi markkinoinnin tueksi.

Remarketing-mainonta Googlessa, Makum
Uudelleenmarkkinointi

Voimme kokemuksella sanoa, että yrityksen mainokselle pitää altistua keskimäärin 7 kertaa, ennen kuin se aiheuttaa toimenpiteitä potentiaalisessa ostajassa.

Potentiaalinen ostaja siis näkee mainoksesi ja päätyy verkkosivustollesi. Mutta harva ostaa ensimmäisellä verkkosivustovierailulla. Remarketing-mainonnan avulla tavoitat hänet uudelleen!

Miksi markkinoinnin kumppani Google-mainontaan?

Avaintekijät

Markkinoinnin Kumppanina uskomme,
että onnistuneessa maksetussa hakusanamarkkinoinnissa on
kolme avaintekijää: strategia, optimointi ja seuranta. 
Nojaamme Google-mainonnan tekemisessämme näihin peruspilareihin.

Strategia

Jokaiselle kampanjalle luomme markkinointistrategian, joka määrittelee, kuinka tarjouksesi vastaa potentiaalisten asiakkaidesi tarpeita. Käytämme tätä strategiaa luodaksemme johdonmukaisen ja vakuuttavan viestin, joka yhdistää oikeat avainsanat, mainosviestit ja sivustokokemuksen myynnin tuottamiseksi.

Optimointi

Kun kampanjasi on perustettu ja saavuttanut tuloksia, vietämme aikaa joka viikko testaamalla ja analysoimalla kampanjoidesi kaikkia elementtejä varmistaaksemme, että ne toimivat optimaalisesti.

Seuranta

Yhdistämällä maksetun haun hallinnan, optimoinnin ja analytiikan,
luomme sinulle menestystä ja varmistamme, että kampanjasi tuottavat parhaan mahdollisen tuloksen sijoittamallesi rahalle.

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Heräsikö kysyttävää?
Haluatko tietää lisää Google-mainonnan vaihtoehdoista?
Haluatko tarjouksen Google-mainonnasta?

 

Ole meihin yhteydessä ja tehdään Google-markkinoinnistanne toimivaa sekä tuottavaa - yhdessä!

 

Jätä yhteydenotto kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta niin olemme yhteydessä sinuun.

    Vieritä ylös