Google My Business – eli Googlen Yritysprofiili-opas ladattavissa ilmaiseksi! Näin parannat yrityksen Google-näkyvyyttä

Mikä on Google My Business? Lataa Makumin ilmainen opas

Onko yritykselläsi käytössä Google My Business eli nykyään Googlen Yritysprofiili?

Jokainen yritys ja yrittäjä haluaa varmasti ottaa ilmaisesta verkkonäkyvyydestä kaiken irti, eikö vain? Harvalla kuitenkaan on Googlen Yritysprofiili käytössä tai ajantasalla. Kuten toivottavasti jokainen yritys tietää, Google My Business = yrityksen käyntikortti. Olemme aiheesta kirjoittaneet täällä aiemminkin, pääset aiempaan blogipostaukseen tästä.

Halusimme tehdä yritysten ja yrittäjien avuksi ilmaisen Google Yritysprofiili -oppaan, jonka avulla parannat yrityksen Google-näkyvyyttä täysin ilmaiseksi! Oppaan avulla opit mikä on Googlen Yritysprofiili (joka aiemmin tunnettiin nimellä Google My Business), miksi yrityksen kannattaa käyttää Googlen Yritysprofiilia ja miten ottaa käyttöön Googlen yritysprofiili. Lataa opas ilmaiseksi tästä.

Mikä on Google My Business eli Googlen Yritysprofiili?

Googlen Yritysprofiili on maksuton työkalu yrityksille ja yrittäjille, ja jonka avulla voidaan hallita sitä, miten paikallinen yrityksesi näkyy Googlessa, kuten Mapsissa ja Google-hakutuloksissa. Ja mitäkö hyötyä tästä on? Mielestämme Googlessa näkyminen on elinehto yrityksen kannattavuudelle! 🆘

Miksi yrityksen kannattaa käyttää Googlen Yritysprofiilia?

Googlen Yritysprofiilin hyödyt voidaan jaotella kolmeen luokkaan: Tarkkojen yritystietojen ylläpitäminen verkossa, vuorovaikutus asiakkaiden kanssa sekä uusien asiakkaiden houkutteleminen. Oppaassa kerromme näistä lisää sekä vinkit kuinka yrityksesi voi hyödyntää näitä omaisuuksia paremman Google-näkyvyyden kasvattamiseksi.

Miten ottaa käyttöön Googlen Yritysprofiili?

Koostimme oppaaseen 7 kohdan ohjeet Googlen Yritysprofiilin käyttöönottoon. Käyttöönotto on helppoa – ja todellakin täysin ilmaista!

Vinkit Googlen Yritysprofiilin käyttöön

Googlen Yritysprofiili pitää sisällään paljon muutakin kuin vain yrityksen perustiedot. Kerroimme oppaassa 4 vinkkiä, joilla saat entistä enemmän hyötyä Googlen Yritysprofiilin käytöstä ja parannat takuulla yrityksen Google-näkyvyyttä.
Nämä 4 vinkkiä ovat harvalla tiedossa – saatikka käytännön tasolla! Näillä vinkeillä siis erottaudut kilpailijoista Googlessa 💣

Jos et vielä ehtinyt, lataa viimeistään nyt Makumin maksuton Googlen Yritysprofiili -opas TÄSTÄ ja paranna yrityksen Google-näkyvyyttä ilmaiseksi! 🌎

-Meri Makumilta

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top