Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palvelut tukemassa yrityksenne myyntiä ja markkinointia. Brändi-ilmeen suunnittelu sekä markkinointimateriaalit laadukkaasti ja tehokkaalla aikataululla. 

Graafisen suunnittelun palvelut

Graafisen suunnittelun palvelut ovat yrityksen digimarkkinoinnin ja myynnin tueksi. Mitä graafisen suunnittelun palveluita tarvitset? Saat yrityksellesi Makumilta graafikon suunnittelemat logot, brändiohjekirjat, markkinointimateriaalit sekä sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen visuaalisen ilmeen suunnittelun.

Voit olla varma, että saat Makumilta aina käyttöösi alansa ammattilaiset tarpeistasi riippumatta. Tutustu lisää alta, kerro meille tarpeistasi ja pyydä rohkeasti tarjous!

Makum

Mitä graafisen suunnittelun palveluita tarvitsette?

Markkinointimateriaalit

Markkinointimateriaalit myynnin tueksi.
Saat Makumilta esimerkiksi laadukkaat painotuotteet, kuten esitteet ja käyntikortit sekä yrityksenne ja brändinne mukaiset helppokäyttöiset PowerPoint-pohjat.
Kerro lisää tarpeestasi alla olevalla lomakkeella
ja pyydä tarjous!

Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Digimarkkinointia ja myyntiä tukevat verkkosivut sekä sosiaalisen median kanavat ovat tärkeää olla visuaaliselta ilmeltään ammattilaisen suunnittelemat ja yrityksesi näköiset. Hanki kauttamme yrityksenne brändin mukainen verkkosivujen ja somekanavien visuaalinen ilme, jossa myynnillisyys on huomioitu. Kysy lisää!

Logot

Tilaa kauttamme logo, joka jää pysyvästi asiakkaiden mieleen. Kysy lisää graafikomme suunnittelemasta logosta, joka räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan.
Ota yhteyttä alla olevalla
yhteydenottolomakkeella!

Brändiohjekirja

Tarvitseeko yrityksenne brändikäsikirjan, jonka avulla brändinne ja yrityksenne erottuu kaikkialla samanlaisena ja yrityksenne vetovoima kasvaa tavoitteellisesti?
Kysy lisää!

"Logon suunnittelu ja teko sujui sujuvasti ja asiakasta kuunnellen. Itselläni oli visioita millaisen logon haluaisin ja pääkriteerit olivat mahdollisimman yksinkertainen, mutta mieleenpainuva. Jo heti ensimmäisestä palaverista lähtien uskoin, että logosta tulee juuri sellainen kun toivoinkin ja se toteutui! 5/5 tähteä ja suuret suositukset Makumin graafikolle Lindalle!"

- Suvi, yrittäjä

Miksi panostaa markkinointimateriaaleihin?

Ammattimainen mielikuva

Laadukkaasti tuotetuilla markkinointimateriaaleilla annat ammattimaisen mielikuvan yrityksestänne potentiaalisille asiakkaille. Markkinointimateriaaleilla on vaikutusta yrityksestä muodostettavaan mielikuvaan.

Myynnillisyys

Markkinointimateriaalien päätarkoituksena on tukea yrityksen myyntiä, oli kyse sitten jaettavista esitteistä tai verkkosivujen ulkonäöstä. Laadukkalla markkinointimateriaalilla helpotat liidien hankintaa ja myynnin tekemistä.

IG työkirja

Graafinen suunnittelu ja markkinointimateriaalit Makumilta

Monipuolisena markkinoinnin kumppanina luomme ja tuotamme
myyntiä ja markkinointia tukevia materiaaliratkaisuja.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi selville, kuinka voimme luoda teidän yrityksenne tarpeisiin sopivia markkinointimateriaaleja
graafisen suunnittelun avulla.

Pyydä tarjous!

Älä jää miettimään liikoja -
pyydä tarjous tarvitsemistanne graafisen suunnittelun palveluista
sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top