Kotisivut yritykselle

Yrityksen kotisivut ovat käyntikortti verkossa, tärkeä myyntikanava sekä tuloksellisen digimarkkinoinnin peruspilari. Hanki asiantuntijoidemme tekemät WordPress-verkkosivut, jossa myynnillisyys on huomioitu!

WordPress-kotisivut yrityksille

Kotisivut, nettisivut tai verkkosivut – kuten haluat niitä kutsua – ovat yrityksellesi käyntikortti verkossa, tärkeä myyntikanava sekä tuloksellisen digimarkkinoinnin peruspilari. Usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja jos sivustosi ei vastaa asiakkaan etsimään tietoon, voit olla varma että asiakkaasi jatkaa matkaansa kilpailijan sivuille.

Keskitymme toteuttamissamme verkkosivuissa visuaalisuuteen, tekniseen toteutukseen, huolella suunniteltuun asiakaskokemukseen, myynnillisyyteen sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat sivuston luomiseen tai muutostöihin kuuluvista toimenpiteistä, kuten parhaiden kuvien valinnasta ja sivuston kuvittamisesta, asiakaspolun suunnittelusta, copy-tekstistä, lomakkeista ja mainonnan laskeutumissivuista.

Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.

youtube-video-thumbnail
Tutustu verkkosivupalveluumme katsomalla video!

Miksi valita WordPress-verkkosivut yritykselle?

WordPress-kotisivut yritykselle Makumilta

WordPressin peruskäyttö sekä muokkaustyöt ovat helppoja ja onnistuu ilman koodausosaamista, joten sivustolle on helppo tehdä mahdollisia muutoksia myös itsenäisesti jälkikäteen. Lisäksi käyttöliittymä on mahdollista asentaa suomenkielellä. 

Valitsemalla WordPress-verkkosivut saat, yrityksellesi kustannustehokkaat verkkosivut, joiden hankintabudjetti ei ole kymmeniä tuhansia euroja.

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Yli 30% kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressille. WordPress on paras valinta yrityksen verkkosivualustaksi.

WordPress on verkkosivualustana erinomainen valinta onnistunutta maksettua mainontaa silmällä pitäen. WordPress-sivut tukevat hyvin Facebook- ja Google-mainontaa. Sivuihin on myös mahdollista kätevästi linkittää verkkokauppa-alusta, kuten WooCommerce.

Haluatko, että yrityksen kotisivut näkyvät paremmin hakukoneissa? WordPress-verkkosivut ovat nopeat ja kevyet sekä hakukoneystävälliset. Sivujen responsiivisuus, sivuston rakenne ja laadukkaat SEO-lisäosat saavat hakukoneet rakastamaan yrityksesi kotisivuja.

Valitsemalla yrityksen verkkosivualustaksi WordPressin, saat pitkäikäisen sivuston yrityksellesi, sillä WordPress on maailmanlaajuinen sekä jatkuvasti kehittyvä ja kasvava. Päivityksiä ja ominaisuuksia tulee runsaasti sekä käyttämämme teema-alusta kehittyy jatkuvasti.

WordPress-verkkosivut toimivat erinomaisesti niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimella. Responsiivisuus parantaa sivuston käyttökokemusta, herättää luottamusta ja kasvattaa myyntiä.

WordPressiä kehitetään jatkuvasti tietoturva edellä, joka on yksi syy sen suureen suosioon. Näin ollen WordPressin ydin on tietoturvallinen, joten sen turvaamiseksi ei tarvitse heti asentaa mitään tietoturvaa vahvistavia lisäosia. Asennamme tarvittavat tietoturva-lisäosat sivuston teon yhteydessä!

Yrityksen WordPress-sivustolle on täysin rakennettavissa yksilöity ilme ja ulkoasu. Saat visuaalisesti näyttävät, yksilölliset ja yrityksesi ilmeeseen sopivat verkkosivut.

"Makum Oy uudisti yritykseni kotisivut sekä verkkokaupan. Lopputuloksena sain selkeät, raikkaat ja ammattimaiset sivut, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Suosittelen! ☺"

- Anna, yrittäjä

Miksi valita Makum verkkosivutekijäksi?

99% projekteista on valmistunut sovitun aikataulun puitteissa
Yhteistyömme pitää sisällään jatkuvan ja aktiivisen yhteydenpidon
Tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä
Tehokkaat työtapamme takaavat sinulle kustannustehokkaan hinnan
5/5 verkkosivuasiakkaistamme suosittelee meitä ja palveluitamme
Makum digimarkkinoinnin palvelut

Miten kotisivuprojekti Makumilla etenee?

Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkosivuratkaisun ja teemme sinulle tarjouksen verkkosivupaketista.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme yhteisen verkkosivujen suunnittelupalaverin, jossa käymme yhdessä läpi projektin aikataulun, suunnitelman, vastuualueet ja muut yksityiskohdat.

Verkkosivujen toteutuksesta vastaa Makumin Worpress-tiimi sovitun suunnitelman mukaisesti.

Makum Markkinoinnin Kumppani koordinoi sivuston julkaisun sovitun aikataulun mukaisesti.

Jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu ongelmitta, koulutamme sinulle uuden verkkosivustosi käytön tekstin muokkaamisesta lomakkeiden rakentamiseen.

Osaamiseemme ovat luottaneet mm.

Liikuntakeskus Fressi digimarkkinointi Makum Markkinoinnin Kumppani
Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia Makum asiakkaat
Mototeam Tauriainen - Makum referennssi
TerpiaOnni, Makum Markkinoinnin Kumppani Referenssi
Tristacap ja Makum
Stockfors Village, Markkinoinnin Kumppanin Makum
Shopping Cart
Scroll to Top