Kotisivut yritykselle

Yrityksen kotisivut ovat käyntikortti verkossa, tärkeä myyntikanava sekä tuloksellisen digimarkkinoinnin peruspilari. Hanki asiantuntijan tekemät verkkosivut, jossa myynnillisyys on huomioitu!

WordPress-kotisivut yrityksille

Kotisivut, nettisivut tai verkkosivut – kuten haluat niitä kutsua – ovat yrityksellesi käyntikortti verkossa, tärkeä myyntikanava sekä tuloksellisen digimarkkinoinnin peruspilari. Usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja jos sivustosi ei vastaa asiakkaan etsimään tietoon, voit olla varma että asiakkaasi jatkaa matkaansa kilpailijan sivuille.

Keskitymme verkkosivuissa tekniseen toteutukseen ja huolella suunniteltuun asiakaskokemukseen, myynnillisyyteen sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat sivuston luomiseen tai muutostöihin kuuluvista toimenpiteistä, kuten parhaiden kuvien valinnasta ja sivuston kuvittamisesta, asiakaspolun suunnittelusta, copy-tekstistä, lomakkeista ja mainonnan laskeutumissivuista.

Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.

Tutustu verkkosivupalveluumme katsomalla video!

Miksi WordPress-verkkosivut yritykselle?

SEO-optimoitu

Haluatko näkyä paremmin verkossa? WordPress-verkkosivut ovat hakukoneystävälliset. Sivujen responsiivisuus, sivuston rakenne ja laadukkaat SEO-lisäosat saavat hakukoneet rakastamaan yrityksesi verkkosivuja.

Ei määräaikaa

Ei vuosisopimuksia, ei erillistä kuukausimaksua. Luo, muokkaa ja käytä ilman minkäänlaisia juoksevia kuluja. Myöskään verkkosivuston koko ei vaikuta maksuihin, vaikka sivusto laajentuisi.

Skaalautuva

WordPress-verkkosivut toimivat erinomaisesti niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimella. Responsivisuus parantaa sivuston käyttökokemusta, herättää luottamusta ja kasvattaa myyntiä.

Maailman suosituin

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Yli 30% kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressille. WordPress on paras valinta yrityksen verkkosivualustaksi.

Myyntiä tukeva

WordPress on verkkosivualustana erinomainen valinta onnistunutta mainontaa silmällä pitäen. Yrityksen WordPress-sivut tukevat hyvin Facebook- ja Google-mainontaa. Sivuihin on myös mahdollista kätevästi linkittää verkkokauppa-alusta, kuten Woo-commerce.

Helppokäyttöisyys

WordPressin päivittäinen peruskäyttö, kuten kuvien ja tekstien muokkaaminen onnistuu ilman koodausosaamista. Lisäksi käyttöliittymä on mahdollista asentaa suomenkielellä.

"Makum Oy uudisti yritykseni kotisivut sekä verkkokaupan. Lopputuloksena sain selkeät, raikkaat ja ammattimaiset sivut, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Suosittelen! ☺"

Anna - Yrittäjä 

Miten kotisivuprojekti Makumilla etenee?

Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkosivuratkaisun ja teemme sinulle tarjouksen verkkosivupaketista.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme yhteisen verkkosivujen suunnittelupalaverin, jossa käymme yhdessä läpi projektin aikataulun, suunnitelman, vastuualueet ja muut yksityiskohdat.

Verkkosivujen toteutuksesta vastaa Makumin Worpress-tiimi sovitun suunnitelman mukaisesti.

Makum Markkinoinnin Kumppani koordinoi sivuston julkaisun sovitun aikataulun mukaisesti.

Jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu ongelmitta, koulutamme sinulle uuden verkkosivustosi käytön tekstin muokkaamisesta lomakkeiden rakentamiseen.

Miksi valita Makum?

Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

 

Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki digimarkkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä.
Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

 

Tietotaito

Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä digimarkkinoinnin parissa, saat ammattilaistemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä. 

Kommunikaatio

Yhteistyö pitää sisällään jatkuvan kommunikaation Slack-sovellusta tai muuta pikaviestintäkanavaa hyödyntäen.
Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi digimarkkinoinnin saralla tapahtuu.

 

Ilman määräaikaa

Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Osaamiseemme ovat luottaneet mm.

Liikuntakeskus Fressi digimarkkinointi Makum Markkinoinnin Kumppani
Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia Makum asiakkaat
Mototeam Tauriainen - Makum referennssi
TerpiaOnni, Makum Markkinoinnin Kumppani Referenssi
Tristacap ja Makum
Stockfors Village, Markkinoinnin Kumppanin Makum

Pyydä tarjous!

Enää yksi juttu -
pyydä tarjous WordPress-kotisivuista sinulle parhaiten sopivalla tavalla joko soittamalla, sähköpostitse, WhatsAppilla tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Lähetä WhatsApp
Vieritä ylös