Kotisivut ja verkkokaupat

Yrityksen käyntikortti ja tärkeä myyntikanava.

Kotisivut yrityksille

Kotisivut, nettisivut tai verkkosivut – kuten haluat niitä kutsua – ovat yrityksellesi käyntikortti ja myyntikanava. Usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja jos sivustosi ei vastaa asiakkaan etsimään tietoon, voit olla varma että asiakkaasi jatkaa matkaansa kilpailijan sivuille.

Keskitymme verkkosivuissa tekniseen toteutukseen ja huolella suunniteltuun asiakaskokemukseen sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat sivuston luomiseen tai muutostöihin kuuluvista toimenpiteistä, kuten parhaiden kuvien valinnasta ja sivuston kuvittamisesta, asiakaspolun suunnittelusta, copy-tekstistä, lomakkeista ja mainonnan laskeutumissivuista.

Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.

Markkinoinnin kumppani kotisivut
SEO-optimoitu

Haluatko näkyä paremmin verkossa? WordPress on hakukoneystävällinen. Sivujen responsiivisuus, sivuston rakenne ja laadukkaat SEO-lisäosaat saavat hakukoneet rakastamaan verkkosivujasi. 

Ei määräaikaa

Ei vuosisopimuksia, ei erillistä kuukausimaksua. Luo, muokkaa ja käytä ilman minkäänlaisia juoksevia kuluja. Myöskään verkkosivuston koko ei vaikuta maksuihin, vaikka sivusto laajentuisi.

Skaalautuva

WordPress-verkkosivut toimivat erinomaisesti niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimella. Responsivisuus parantaa sivuston käyttökokemusta ja herättää luottamusta.

Maailman suosituin

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Yli 30% kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressille.

Myyntiä tukeva

WordPress-sivut tukevat hyvin Facebook- ja Google-mainontaa. Sivuihin on myös mahdollista kätevästi linkittää verkkokauppa-alusta, kuten Woo-commerce.

Helppokäyttöisyys

WordPressin päivittäinen peruskäyttö, kuten kuvien ja tekstien muokkaaminen onnistuu ilman koodausosaamista.

Miten kotisivuprojekti Makumilla etenee?

Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkosivuratkaisun ja teemme sinulle tarjouksen verkkosivupaketista.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme yhteisen verkkosivujen suunnittelupalaverin, jossa käymme yhdessä läpi projektin aikataulun, suunnitelman, vastuualueet ja muut yksityiskohdat.

Verkkosivujen toteutuksesta vastaa Makumin Worpress-tiimi sovitun suunnitelman mukaisesti.

Makum Markkinoinnin Kumppani koordinoi sivuston julkaisun sovitun aikataulun mukaisesti.

Jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu ongelmitta, koulutamme sinulle uuden verkkosivustosi käytön tekstin muokkaamisesta lomakkeiden rakentamiseen.

Miksi valita Makum?

Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki markkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä. Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

Tietotaito

Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä markkinoinnin parissa, saat ammattilaisiemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä.

Kommunikaatio

 Markkinoinnin kumppanuus pitää sisällään jatkuvan kommunikaation
Slack-sovellusta tai muuta pikaviestintäkanavaa hyödyntäen.
Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi markkinoinnin saralla tapahtuu.

Ilman määräaikaa

Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla markkinoinnin kumppanuudet ja yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Heräsikö kysyttävää?
Voisimmeko me toteuttaa sinulle kotisivut?
Haluatko tarjouksen?

 

Jätä yhteydenotto lomakkeen kautta,
niin olemme yhteydessä sinuun.

    Vieritä ylös