Kotisivut yritykselle, millaiset on hyvä ja mistä aloittaa? - Suomen ...

Joka kolmas kotisivu on rakennettu WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Siihen on syynsä, miksi WordPress on niin suosittu. 

Kotisivut yritykselle

Kotisivut, nettisivut tai verkkosivut – kuten haluat niitä kutsua – ovat yrityksellesi käyntikortti ja myyntikanava. Usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja jos sivustosi ei vastaa asiakkaan etsimään tietoon, voit olla varma että asiakkaasi jatkaa matkaansa kilpailijan sivuille.

Keskitymme verkkosivuissa tekniseen toteutukseen ja huolella suunniteltuun asiakaskokemukseen sekä tavoitteiden mitattavuuteen.

Asiantuntijamme vastaavat sivuston luomiseen tai muutostöihin kuuluvista toimenpiteistä, kuten parhaiden kuvien valinnasta ja sivuston kuvittamisesta, asiakaspolun suunnittelusta, copy-tekstistä, lomakkeista ja mainonnan laskeutumissivuista.

Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.

Miksi panostaa toimiviin WordPress-verkkosivuihin?

Hakukoneystävällinen

Haluatko näkyä paremmin verkossa? WordPress on hakukoneystävällinen. Sivujen responsiivisuus, sivuston rakenne ja laadukkaat SEO-lisäosaat saavat hakukoneet rakastamaan verkkosivujasi. 

Maailman suosituin

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Yli 30% kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressille.

Ilmainen

Ei vuosisopimuksia, ei erillistä kuukausimaksua. Luo, muokkaa ja käytä ilman minkäänlaisia juoksevia kuluja. Myöskään verkkosivuston koko ei vaikuta maksuihin, vaikka sivusto laajentuisi.

Myyntiä tukeva

WordPress-sivut tukevat hyvin Facebook- ja Google-mainontaa. Sivuihin on myös mahdollista kätevästi linkittää verkkokauppa-alusta, kuten Woo-commerce.

Skaalautuva

WordPress-verkkosivut toimivat erinomaisesti niin pöytäkoneella, tabletilla kuin puhelimella. Responsivisuus parantaa sivuston käyttökokemusta ja herättää luottamusta.

Helppo käyttää

WordPressin päivittäinen peruskäyttö, kuten kuvien ja tekstien muokkaaminen onnistuu ilman koodausosaamista.

Verkkosivutoteutuksiamme

”PalautumiskouluPRO käytti Makum Oy:n Aimo Taskinen ammattitaitoista palvelua sivustojensa raikastamiseen.

Henkilökohtainen tapaaminen ja sen jälkeen yhteydenpito sähköisesti tuotti nopeasti ja helposti uuden sivustoilmeen. Tarvittavat muutokset toteutuivat sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveita ja esityksiä kuunneltiin hyvin. Yhteistyömme jatkuu edelleen Makum Oy: n kanssa. Voimme suositella lämpimästi Makum Oy palveluja muillekin.”

Trainda

Nousu Wellness

Bakery Manteli

”Tilasimme yrityksemme verkkosivut Makumilta. Tyylikkäät, nykyaikaiset ja optimoidut verkkosivut valmistuivat nopeasti ja minulle todella vaivattomasti, ja juuri sitä kiireiden keskellä toivoinkin.
Asiantunteva työporukka joka tietää mitä asiakas haluaa.
Verkkosivujen luomisen lisäksi saimme käyttöopastuksen sivujen muokkaamista varten.
Iso suositus, olemme todella tyytyväisiä!”
Toni, yrittäjä

Miten kotisivuprojekti etenee Makumin kanssa?

 

  1. ALOITUS: Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkosivuratkaisun ja teemme sinulle tarjouksen verkkosivupaketista.
  2. SUUNNITTELUVAIHE: Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovimme yhteisen verkkosivujen suunnittelupalaverin, jossa käymme yhdessä läpi projektin aikataulun, suunnitelman, vastuualueet ja muut yksityiskohdat.
  3. TYÖVAIHE: Verkkosivujen toteutuksesta vastaa Makumin Worpress-tiimi sovitun suunnitelman mukaisesti.
  4. SIVUSTON JULKAISU: Makum Markkinoinnin Kumppani koordinoi sivuston julkaisun sovitun aikataulun mukaisesti.
  5. KÄYTTÖKOULUTUS: Jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu ongelmitta, koulutamme sinulle uuden verkkosivustosi käytön tekstin muokkaamisesta lomakkeiden rakentamiseen.
”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”
Samuli, yrittäjä

Makum – Worpress osaajat apunasi

.

Pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous verkkosivuista yrityksellesi.