Kuinka tehdä Facebook-mainontaa?

Näin teet Facebook-mainontaa like a pro 😎
Nappaa asiantuntijoidemme 6 vinkkiä Facebook-mainonnan oikeaoppiseen tekemiseen.

💎 Meta Business Manager
Käytä mainosten tekemiseen Meta Business Manageria. Facebook- ja Instagram-mainontaa tehdään oikeaoppisesti Meta Business Suiten kautta löytyvän Business Managerin avulla, joka on Facebookin työkalu, jolla luodaan ja hallinnoidaan Facebook-ja Instagram-mainoksia. Täällä saat luotua mainoskampanjoita eri tavoitteiden pohjalta sekä luoda ja muokata mainonnan kohderyhmiä. Autamme mielellämme Business Suiten käyttöönotossa ja yrityksen mainostilin luomisessa!

💎 Mainosstrategia.
Tee mainosstrategia, jossa selvennät itsellesi, mitä mainostat, kenelle mainostat, missä mainostat ja miksi mainostat.
Osalle tämä kuulostaa turhalle vinkille, sillä onhan tämä tieto päässäsi, mutta usko meitä – kirjaa tämä itsellesi ylös nyt.

💎 Mainonnan kohdennus.
Kohdenna mainokset fiksusti. Ja unohda jo ne liian tarkat kiinnostuksen kohteet kohderyhmää luodessasi ja perehdy muihin tapoihin löytää ostovalmis kohderyhmä!

💎 A/B-testaus.
Testaa mainoksia tekemällä A/B-testausta. On myös tärkeää seurata testauksen tuloksia. Tämän pohjalta saat keskitettyä budjettia niihin aidosti toimiviin mainosversioihin.

💎 Mainossisällöt.
Panosta mainossisältöihin. Asiakkaiden huomiosta kilpailevat muutkin mainostajat. Joko poimit vinkit Facebook-mainossisältöihin ja Facebook-mainoskoot aiemmasta blogipostauksestamme? Poimi vinkit tästä.

💎 Opiskele, opi ja panosta.
Viimeinen vinkkimme on, että opiskele ja opi. Oikeaoppinen, tuloksia tekevä mainonta vaatii panostusta. Jos oma aika ja osaaminen ei tähän riitä, on syytä hankkia markkinoinnin kumppani!

Näilllä vinkeillä teet Facebook- ja Instagram-mainontaa oikeaoppisesti, tehokkaasti ja lähes tulkoon kuin ammattilainen! 😎

Jäitkö janoamaan lisää vinkkejä asiantuntijan tavoin tehtävään Facebook-mainontaan liittyen?
Valmennamme tälläkin hetkellä useita yrittäjiä ja yrityksiä Facebook-mainontaan liittyen henkilökohtaisen valmennuksen parissa. Tutustu tästä Makumin Coaching-paketteihin.

Terveisin Kim Makumilta


Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top