Makumin veloitukseton Somekalenteri

Moni teistä seuraa meitä varmaan jo Instagramissa ja on toivottavasti huomannut, että tavoitteemme Instagramissa on olla aktiivinen, sosiaalinen sekä tuottaa tietynlaista sisältöä somekanaviimme. Some on kuitenkin vain yksi tärkeä kanava ja työtehtävä muiden joukossa, jonka takia koemme, että somen tekoon tarvitsee olla selkeät suunnitelmat. Tätä samaa suunnitelmallisuutta suosittelemme aina asiakasyrityksillemme, jotka kokevat somen olevan tärkeä kanava yritykselle mutta saman aikaisesti kamppailevat somen käytön kanssa ajanhallintaongelmien ja ideapuutteiden merkeissä.

Monen yrityksen ongelmiin on ollut avuksi meidän veloitukseton Somekalenteri.

5 eri julkaisuteemaa

Somekalenterista saat 5 toimivaa julkaisuteemaa. Sinun on helppo ideoida julkaisuja näiden eri teemojen ympärille myös jatkossa. Nämä 5 teemaa ovat:

BRÄNDÄÄ: Julkaisujen tavoitteena on brändätä ja kertoa lisää yrityksestä ja toiminnastanne.
🔈TIEDOTA: Julkaisujen tarkoituksena on tiedottaa yrityksenne/alanne ajankohtaisista asioista, tarjouksista ja uutisista.
💡AUTA: Julkaisujen tarkoituksena on jakaa vinkkejä ja tietoa seuraajillesi.
🎉 VIIHDYTÄ: Julkaisujen tarkoituksena on motivoida, kannustaa sekä hauskuuttaa seuraajiasi.
💬OSALLISTA: Julkaisujen tarkoituksena on saada seuraajasi aktivoitumaan suuntaasi ja vaikuttamaan asioihin.

Sekoittelemalla näitä viittä teemaa, saat pidettyä somesisällön monipuolisena ja somekanavasi kiinnostavana.

35 valmista julkaisuideaa

Makumin Somekalenterista saat 35 valmista julkaisuideaa valmiiksi kalenteroituna kuukauden jokaiselle päivälle. Näiden ideoiden avulla tulet monipuolistamaan somesisältöäsi sekä kokeilemaan lähes takuuvarmasti uusia sisältömuotoja Instagramissa.

Valittavanasi myös viikkotasoinen Somekalenteri

Voit valita Somekalenterista käyttöön myös viikkotasoisen julkaisupohjan. Tämän avulla tuotat joka viikonpäivä samaan teemaan liittyvää somesisältöä. Välillä voi olla helpompi miettiä somesisältöjä vain viikko kerrallaan, joten tämä Somekalenteri palvelee siinä tapauksessa erinomaisesti, kun jokaiselle viikonpäivälle on oma teemansa, johon liittyen postaat.

Aseta tavoitteet, seuraa ja mittaa

Me Makumilla toitotamme usein tavoitteiden perään. Mielestämme on tärkeää, että kaikelle tekemiselle on määritelty tavoitteet. Siksi haluammekin loppuun vielä muistuttaa somen tavoitteiden asettamisesta. Nämä tavoitteet voivat olla julkaisu- tai esimerkiksi viikkokohtaisia. Tavoitteet voivat olla verkkosivuston tai kivijalkamyymälän liikenteeseen liittyviä, tai myyntiin, liideihin, tykkääjien tai seuraajien määrään liittyviä – mikä on teille se sopivin tavoite. Ja jotta tekemisen kannattavuutta ja kehitystä voidaan mitata, on tärkeää pitää yllä seurantaa. Seurannassa apuna on esimerkiksi Instagramista löytyvät kävijätiedot.

Jos julkaisujen tavoitteiden ja toimivuuden seuraaminen on sinulle uutta, suosittelemme alkuun, että merkkaat tuloksetkin Somekalenteriin, jotta huomaat selkeämmin millaiset julkaisut ovat toimineet ja voit helposti tämän pohjalta suunnitella somesisältöjäsi jatkossa.

Lataa veloitukseton Instagram-työkirja + Somekalenteri tästä.

Somekalenterin lisäksi olemme varmoja, että hyödyt myös meidän Instagram-työkirjasta! Työkirjasta saat käytännönläheisiä vinkkejä tehokkaampaan ja myynnillisempään Instagramin käyttöön. IG-työkirjamme sopii erityisesti sinulle, joka haluat kehittyä tekemään Instagramia ammattitaitoisemmin!

Saat ladattua Makumin veloituksettoman Instagram-työkirjan + Somekalenterin osoitteesta makum.fi/lataa.

Mielellämme näemme, millaista sisältöä Somekalenterimme innoitti sinut tekemään! Tägääthän meidät Instagramissa @markkinoinninkumppani, niin pääsemme fiilistelemään sisältöjänne!


Seuraathan meitä jo Instagramissa?

Jaamme paljon someen, digimarkkinointiin ja myyntiin liittyviä vinkkejä Instagramin puolella – annamme usein myös postausideoita 😉


Tsemppiä suunnitteluun ja sometteluun 😊

Shopping Cart
Vieritä ylös