Markkinoinnin automaatiot - Makum

Käynnistä tuloksellinen email- ja asiakasviestintä, joka hyödyntää automaatioita

Keskimäärin 49% yrityksistä hyödyntää markkinoinnin automaatioita. B2B yrityksistä yli 55%.

Miksi markkinoinnin automaatio?

Makumilla elämme ja hengitämme sähköpostimarkkinointia, mutta miksi pysytellä vain sähköposteissa kun uusia mahdollisuuksia on monia?

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme tarjoilevat yleisölleen sellaisen viestintäkokemuksen, jonka he ansaitsevat siirtyessään potentiaalisista asiakkaista brändien fanaattisiksi kannattajiksi.

Mikä on paras tapa toteuttaa tämä? – Markkinoinnin automaatiot

Asiakkaiden markkinoinnin automaatiot on yksi aliarvioiduimmista ja tuottavimmista malleista mm. verkkokaupoille ja yrityksille, jotka myös myyvät palveluja verkossa. Sen tulisi olla kärkisijoilla tukemassa asiakashankintaa ja asiakaspitoa. Autamme sinua rakentamaan sellaisen markkinointikonseptin, joka tuo esille vahvoja arvolupauksia, sitouttaa potentiaalisia asiakkaita relevantin ja kohdennetun sisällön avulla, tukee asiakaspitoa ja vie viestintänne kokonaan seuraavalle tasolle.

Mukautuva palvelu

Palvelut sopeutetaan toimintaasi tukeviksi prosesseiksi, projektinhallintaoperaatioihin ja tarpeisiin sopiviksi.

Puolueettomat asiantuntijat

Olemme valmiita työskentelemään minkä tahansa sähköposti-, chatbot- tai SMS-palveluntarjoajan kanssa tai suositella omasta mielestämme parhaiten yrityksellesi toimivaa vaihtoehtoa.

Monikanavaisuus

Palvelu voidaan tarjota kattamaan sähköpostit, chatbotit ja tekstiviestit ja mikäli vaatimuksesi muuttuvat ajan saatossa, huolehdimme että pysyt aikasi tarvetta askeleen edellä.

Kuinka voimme olla avuksi?

Sähköposti-
markkinointi

Chat-
botit

Tekstiviesti/
SMS-järjestelmät

Kuinka menestymme?

Sen sijaan, että määrittäisimme projektit, mahdollisuudet ja testit ennaltaehkäisevästi, työskentelemme asiakkaiden kanssa luodaksemme kokeilu- ja oppimisprosessin markkinoinnin automatisoinnille. Parhaat tulokset saadaan, kun jatkuvasti analysoimme, iteroimme ja optimoimme kampanjoista. Jotkut voivat väittää, mukautuvansa kampanjasi täysillä, mutta me menemme askeleen vielä sitäkin pidemmälle ja panostamme jatkuvasti kehittyvään ja iteratoivaan sisältöön huipputehokkuuden saavuttamiseksi.

Hoidamme kaiken sinulle optimoiusti, jolloin voit keskittyä tärkeimpään – yrityksesi! Hoidamme kaikki viestinnän monimutkaiset vaiheet sen sijaan, että huolehtisit itse sisällön luomisesta, testaamisesta, ajastamisesta, seurannasta ja paljon muusta! Ajan ja fokusoinnin säästämisen lisäksi kokenut tiimimme voi varmistaa optimaalisen tuloksen tuottavan sähköposti-, SMS- ja chatbot-strategian.

”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”
Samuli, yrittäjä

Miten yhteistyömme toimii?

Emme tule operoimaan viestintääsi, vaan tulemme luomaan, mukauttaamaan ja optimoimaan sisältöäsi kanssasi, jotta yrityksesi viestintä toimii tehokkaasti tämän päivän tarpeita vastaavalla tavalla. Ja yrityksesi kehittyessä muuttuneessa uudessa ympäristössä. Liikeviestinnän on tarkoitus olla tehokasta, joten teemme parhaamme, jotta viestintä tavoittaa ihmiset sekä syventää yhteyttä kohdeyleisösi kanssa.

Makum – Markkinoinnin Automaatioiden Kumppanit

Kim

Meri

Aimo

"Tiedustele miten yrityksesi voi hyötyä markkinoinnin automaatioista"

Kysy tarjous!

    Ota yhteyttä