Markkinoinnin automaatiot

Käynnistä tuloksellinen ja kustannustehokas sähköpostimarkkinointi, joka hyödyntää automaatioita.

Miksi markkinoinnin automaatio?

Makumilla elämme ja hengitämme sähköpostimarkkinointia, mutta miksi pysytellä vain sähköposteissa kun uusia mahdollisuuksia on monia?
Haluamme varmistaa, että asiakkaamme tarjoilevat yleisölleen sellaisen viestintäkokemuksen, jonka he ansaitsevat siirtyessään potentiaalisista asiakkaista brändien fanaattisiksi kannattajiksi.
Mikä on paras tapa toteuttaa tämä? – Markkinoinnin automaatiot

Keskimäärin 49% yrityksistä hyödyntää markkinoinnin automaatioita.
B2B-yrityksistä yli 55%. 

makum_markkinoinnin_kumppani_digimarkkinointia_yrityksille

Kuinka voimme olla avuksi?

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on oikein tehtynä yksi edullisimmista ja tehokkaimmista markkinoinnin automaation keinoista.
Ota yhteyttä, kun haluat aloittaa tai tehostaa yrityksesi sähköpostimarkkinointia.

Chatbotit

Chatboteista on hyötyä myynnin, tehokkuuden sekä konversio-optimoinnin kannalta. Kun haluat verkkosivustollesi avuksi chatbotin, ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan aiheesta lisää!

Tekstiviesti/SMS-järjestelmät

Tekstitiviestijärjestelmästä on apua yrityksesi asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta. Kun tahdot lisätietoa tekstiviestijärjestelmistä, ota meihin yhteyttä!

3 syytä miksi panostaa markkinoinnin automaatioon

Asiakkaiden markkinoinnin automaatiot ovat yksi aliarvioiduimmista ja tuottavimmista malleista mm. verkkokaupoille ja yrityksille, jotka myös myyvät palveluja verkossa. Sen tulisi olla kärkisijoilla tukemassa asiakashankintaa ja asiakaspitoa. Autamme sinua rakentamaan sellaisen markkinointikonseptin, joka tuo esille vahvoja arvolupauksia, sitouttaa potentiaalisia asiakkaita relevantin ja kohdennetun sisällön avulla, tukee asiakaspitoa ja vie viestintänne kokonaan seuraavalle tasolle.

Puolueettomat asiantuntijat

Olemme valmiita työskentelemään minkä tahansa sähköposti-, chatbot- tai SMS-palveluntarjoajan kanssa tai suositella omasta mielestämme parhaiten yrityksellesi toimivaa vaihtoehtoa.

Mukautuva palvelu

Palvelut sopeutetaan toimintaasi tukeviksi prosesseiksi, projektinhallintaoperaatioihin ja tarpeisiin sopiviksi.

Monikanavaisuus

Palvelu voidaan tarjota kattamaan sähköpostit, chatbotit ja tekstiviestit ja mikäli vaatimuksesi muuttuvat ajan saatossa, huolehdimme että pysyt aikasi tarvetta askeleen edellä.

Miten yhteistyömme toimii?

Emme tule operoimaan viestintääsi, vaan tulemme luomaan, mukauttamaan ja optimoimaan sisältöäsi kanssasi, jotta yrityksesi viestintä toimii tehokkaasti tämän päivän tarpeita vastaavalla tavalla. Ja yrityksesi kehittyessä muuttuneessa uudessa ympäristössä. Liikeviestinnän on tarkoitus olla tehokasta, joten teemme parhaamme, jotta viestintä tavoittaa ihmiset sekä syventää yhteyttä kohdeyleisösi kanssa.

Somemainonta Makum

Kuinka menestymme?

Sen sijaan, että määrittäisimme projektit, mahdollisuudet ja testit ennaltaehkäisevästi, työskentelemme asiakkaiden kanssa luodaksemme kokeilu- ja oppimisprosessin markkinoinnin automatisoinnille. Parhaat tulokset saadaan, kun jatkuvasti analysoimme, iteroimme ja optimoimme kampanjoita. Jotkut voivat väittää, mukauttavansa kampanjasi täysillä, mutta me menemme askeleen vielä sitäkin pidemmälle ja panostamme jatkuvasti kehittyvään ja iteratoivaan sisältöön huipputehokkuuden saavuttamiseksi.

Hoidamme kaiken sinulle optimoidusti, jolloin voit keskittyä tärkeimpään – yrityksesi! Hoidamme kaikki viestinnän monimutkaiset vaiheet sen sijaan, että huolehtisit itse sisällön luomisesta, testaamisesta, ajastamisesta, seurannasta ja paljon muusta! Ajan ja fokusoinnin säästämisen lisäksi kokenut tiimimme voi varmistaa optimaalisen tuloksen tuottavan sähköposti-, SMS- ja chatbot-strategian.

Varaa aika konsultaatioon!

Tahdotko asiantuntijan näkemyksen, voisiko ulkoistettu markkinoinnin automaatio olla ratkaisu yrityksesi digimarkkinointiin? Haluatko kuulla lisää hinnoittelusta sekä toimintatavoista? 

 

Varaa sinulle sopiva aika konsultaatiolle oheisesta kalenterista! Maksuton digimarkkinoinnin konsultaatio on kestoltaan n. 45min eikä sido sinua. Konsultaation pohjalta laskemme tarkan tarjouksen yhteistyöstä tai suosittelemme muuta sopivimpaa markkinointiratkaisua.

 

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon: 0409621041

 

arjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Shopping Cart
Scroll to Top