Markkinoinnin koulutuspäivät ja workshopit

Markkinoinnin koulutuksia ja workshoppeja yrityksille ja ryhmille.

Markkinoinnin koulutuspäivät sekä workshopit yrityksille ja ryhmille

Makumin markkinoinnin koulutuspäivien ja workshoppien avulla yrityksesi saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen markkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi. Toteutamme ja järjestämme sekä yrityskohtaisia koulutuspäiviä yrityksellesi ja tiimillesi, että suurempia tapahtumia ja koulutuksia digimarkkinointiin liittyen. Järjestämme tarpeisiisi parhaiten sopivan koulutuksen niin järjestelmien kuin markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden tiimoilta.

Alla on mainittu vaihtoehtoja, joihin liittyen pidämme koulutuksia ja workshoppeja. Markkinoinnin koulutuspäivillä ja workshopeissa keskitymme aina tarjoamaan sinun yrityksesi tarpeita vastaavan koulutuskokonaisuuden käytännön läheisesti. Koulutuspäivän sisältö siis sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja yrityksenne tavoitteiden mukaan.

Mihin asiaan liittyen sinun yrityksesi ja tiimisi siis tarvitsee ammattilaisen tukea ja tietoa?

Markkinoinnin koulutukset makum

Suosituimpia markkinoinnin koulutuspäivien ja workshoppien aiheita:

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
Facebook-koulutus

MIKÄ? Facebook-koulutuksen avulla opit tekemään Facebook-mainontaa kustannustehokkaasti ja vältät jatkossa mainontarahaa syövät sudenkuopat. Workshopissa luodaan ohjatusti mainostili ja käydään läpi Facebookin mainonnan työkalua.

 

MIKSI? Tämän koulutuksen jälkeen olet saanut otettua käyttöön Facebookin mainostyökalun, jolla teet yrityksellesi tehokasta, tarkasti kohdennettua ja edullista Facebook-mainontaa, etkä käytä jatkossa mainosbudjettia vääränlaisiin mainosboostauksiin.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
Instagram-koulutus

MIKÄ? Me autamme ja koulutamme Instagramin käytössä. Me itse teemme asiakashankintaa ja bränditietoisuuden kasvattamista Instagramin avulla, joten osaamme auttaa myös Sinua ja yritystäsi hyödyntämään Instagramia. Instagram-koulutus pitää sisällään myös Instagram-mainonnan perusteiden läpikäynnin.

 

MIKSI? Nostata yrityksesi Instagram-tili uudelle tasolle ja lisää myyntiä sen avulla. Tämän koulutuksen avulla opit Instagram-mainonnan perusteet sekä opit Instagram-mainonnalle tarkoitetun työkalun käytön.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
Google Ads -koulutus

MIKÄ? Google Ads -koulutuksessa saat tietoa ja apua tilanteestasi riippuen yrityksesi Google-mainonnan aloittamiseen tai olemassa olevan mainonnan tehostamiseen. Koulutuksessa otetaan käyttöön Google-mainonnan työkalu sekä halutessasi perehdymme myös Google Analytics:n maailmaan, eli mainonnan analytiikkaan.

 

MIKSI? Yrityksen on elintärkeää näkyä Googlessa
yrityksen kannalta tärkeillä hakusanoilla.
Meidän koulutuksen avulla saat otettua ohjatusti käyttöön tai tehostettua olemassa olevaa Google-mainontaan. Mainonnan analytiikan asentamalla ja perehtymällä siihen saat seurattua jatkossakin mainontasi kannattavuutta ja toimivuutta.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
WordPress-koulutus

MIKÄ? WordPress-koulutuksessa keskitytään haluamaasi osa-alueeseen. Koulutamme yrityksiä tekemään itse verkkosivustokokonaisuuksia ja tekemään muutoksia nykyisille verkkosivuille. Makumin kautta hankittujen uusien kotisivuprojektien yhteydessä saat käyttökoulutuksen uudelle verkkosivustolle, jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu sinulta ongelmitta.

 

MIKSI? Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti ja myyntikanava. Hankkimalla meiltä WordPress-koulutuksen, saat itsellesi tiedon, kuinka tehdä kokonaan yrityksellesi uudet kotisivut ja tehdä muutoksia nykyisille sivuille. Kouluttautumalla itse voit myös jatkossa huolehtia verkkosivujen ajantasaisuudesta ja tehdä muutoksia itsenäisesti.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
Somekoulutus

MIKÄ? Somekoulutuksessa saat tietoa ja apua tilanteestasi riippuen yrityksesi sosiaalisen median käytön aloittamiseen tai olemassa olevien sometilien tehostamiseen. Koulutuksessa keskitytään tekemään sometileistä edustavat ja tehokkaat liidikanavat, jotka tulevat yrityksesi myyntiä. Läpikäytäviä somekanavia voivat olla esimerkiksi Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn ja TikTok. 

 

MIKSI? Lähes tulkoon jokaisen yrityksen asiakkaat viettävät aikaa somessa. Tämän vuoksi myös yrityksen on tärkeää näkyä ja erottua positiivisessa valossa yrityksen tavoitteisiin sopivissa somekanavissa. Meidän koulutuksen avulla saat rakennettua yrityksen someprofiileista tärkeät liidikanavat. Koulutuksessa keskitytään halutessasi myös somesisältöön sekä somen sosiaalisuuteen.

Markkinoinnin Koulutukset Makumilta
SEO-koulutus

MIKÄ? SEO eli hakukoneoptimointi-koulutuksessa keskitytään parantamaan yrityksen nykyisten verkkosivujen hakukoneoptimointia. Makumin koulutuksessa opit, mitkä asiat vaikuttavat hakukoneoptimointiin sekä tekemään muutoksia ja parannuksia käytännön tasolla.

 

MIKSI? Hakukoneoptimoinnilla on vaikutusta yrityksen verkkosivujen sijoittumiseen hakukoneissa. Mitä paremmin yrityksen verkkosivut sijoittuvat yritykselle relevanteilla hakusanoilla, sen todennäköisemmin saat potentiaalisia asiakkaita vierailemaan verkkosivuillasi.
Makumin SEO-koulutuksen avulla opit, mikä kaikki vaikuttaa SEO:on sekä tekemään hakukoneoptimointia itsenäisesti myös jatkossa.

4 syytä valita juuri Makumin koulutuspäivät:

Uudenoppiminen

Koulutuksten ja workshoppien sisältö rakennetaan aina osallistujien lähtötaso huomioiden. Koulutuspäivään tai workshoppiin kannattaa osallistua, jos haluat oppia itse tai mahdollistaa tiimillesi kokonaan uuden asian oppimisen markkinointiin liittyen.

Ajantasainen tieto

Koulutuspäivillämme ja workshopeissamme saat päivitettyä olemassa olevan osaamisesi uusimpia tietoja vastaavaksi. Me Makumilla huolehdimme, että meillä itsellämmekin on aina viimeisin ja uusin tieto, joten voit olla varma, että saat meiltä aina jotain uutta.

Tiedon syventäminen

Koulutuspäivät ja workshopit on koskevat isoja kokonaisuuksia, kuten sosiaalista mediaa, Facebookkia, Google Adsia ja WordPressiä, mutta halutessasi voidaan keskittyä vielä pienempään aihealueeseen tai järjestelmään.

Mainonnan ymmärrys

Vaikka olisitkin ulkoistanut yrityksesi mainonnan, on silti järkevää ymmärtää tietyt asiat. Näin saatte yhdessä ulkoistetun markkinoinnin kumppanin kanssa sparrattua yrityksesi markkinointia paremmin, kun ymmärrät, mistä puhutaan.

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi.”

-Anni, yrittäjä

Haluatko tietää lisää Makumin koulutuspäivistä?

Haluatko tarjouksen markkinoinnin koulutuspäivästä?

 

Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan ja järjestetään juuri sinun tarpeitasi vastaava markkinoinnin koulutuspäivä!

 

Jätä yhteydenotto kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä sinuun. Ja muista, yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!

    Vieritä ylös