Markkinoinnin Kumppanin liiketoiminta 2021 ja syntt√§rionnittelut ūüéČ

Markkinoinnin Kumppanin liiketoiminta 2021
Mistä Makumin liiketoiminta vuonna 2021 koostui?

Hieno ja opettavainen vuosi takana päin. Kokosimme yhteen kaikki vuoden projektimme ja tältä näytti Makumin liiketoiminta vuonna 2021.

Lähes 50% tekemisestämme koostui erilaisista markkinoinnin kumppanuuksista. Markkinoinnin kumppanuudet rakennetaan meillä yritysten tarpeiden mukaan räätälöidyistä ulkoistetuista markkinoinnin palveluista, kuten Facebook-, Instagram-ja Google-mainonnasta sekä sähköpostimarkkinoinnista.

”Selke√§√§, avustavaa ja ammattimaista palvelua. Kiitos!!”

-Tuuli

Oli myös mahtava huomata, kuinka suuri osa liiketoiminnastamme koostui erilaisista markkinoinnin koulutus- ja valmennuspalveluista! Etenkin digimarkkinoinnin henkilökohtainen valmennus, eli coaching-pakettimme olivat suosittuja! Coaching-pakettien avulla yritykset saavat henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa oppimalla itse haluttuja aihe-alueita. Valmennuspaketit olivat suosittuja etenkin aloittelevien yrittäjien, pienyrittäjien ja yritysten sisäisten pienempien markkinointitiimien keskuudessa. Viime vuoden coaching-pakettien asiakkaiden aiheina olivat Google-mainonnan, hakukoneoptimoinnin, Facebook-mainonnan opettelu sekä markkinoinnin strateginen suunnittelu.

”K√§√§nnynin Makum Oy:n puoleen kun koin tarvitsevani lis√§√§ ev√§styst√§ yritt√§jyyteni tueksi. Makum Oy- markkinoinnin kumppani valmennuspalvelu oli arvokas apu siirtymisess√§ harrastusmaisemmasta yritt√§misest√§ kohti ammattimaisempaa yritt√§jyytt√§. Valmennuksen my√∂t√§ yritystoimintani tavoitteineen konkretisoitui.”

-Ville

Lisäksi vedimme muutamalle yritykselle kattavat koulutuspäivät hakukoneoptimointiin, sähköpostimarkkinointiin ja markkinoinnin suunnitteluun liittyen!

Markkinoinnin kumppanuuksien sek√§ valmennuspakettien ja koulutusp√§ivien lis√§ksi julkaisimme maailmalle useita verkkosivu-ja verkkokauppaprojekteja. ūüíĽūüďĪ

”Tilasin yritykselleni verkkosivut Makumilta. Minun haluni verkkosivuille olivat selkeys, yksinkertaisuus, raikkaus ja asiakkaan n√§k√∂kulmasta helppok√§ytt√∂iset. N√§iss√§ asioissa Makum onnistui sataprosenttisesti.ūüĎŹ Heid√§n kanssaan on my√∂s helppoa ty√∂skennell√§ ja he kuuntelevat asiakkaan tarpeita herk√§ll√§ korvalla.”

-Mervi

Eli mahtavan monipuolinen vuosi takana!
Kiitos vuodesta 2021 kuuluu erityisesti asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet meihin markkinoinnin kumppaninaan! ūü§© Ja toki kiitos Makumin omalle porukalle, jonka kanssa on aina ilo tehd√§ t√∂it√§ yhdess√§! ūü§™

Tarvitaanko teillä digimarkkinointiin henkilökohtaista valmennusta tai asiantuntijan näkemystä ja lisäkäsiä?
Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopivat digimarkkinoinnin palvelut!

ONNEA MAKUM 3v!

14.1.2022 Markkinoinnin Kumppani Makum t√§ytti jo kolme vuotta! ūüéČ Eli isot onnittelut maailman parhaalle ty√∂paikallemme! Syntt√§rip√§iv√§√§ juhlittiin tietenkin tekem√§ll√§ t√∂it√§! Kimin sanoin: ”Naurettiin Aimon kans viime viikolla et nyt ollaan oltu focuksessa kun meni toi merkkip√§iv√§ ohi.” ūüėÜ No, my√∂hemminkin ehtii juhlimaan mutta silloin pit√§√§ takoa kun rauta on kuumaa!

-Meri Makumilta

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top