Markkinoinnin kumppanuus

Markkinoinnin kumppanuus kasvuhakuisille yrityksille - aina yrityksen tarpeisiin muokattuna.

Mikä on markkinoinnin kumppani?

Makum Oy on vuonna 2019 perustettu markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme ympäri Suomen. Tavoitteenamme on kuunnella asiakkaiden tarpeita ja visioita sekä tuottaa odotukset ylittäviä markkinointiratkaisuja.

Laaja yhteistyökumppaniverkostomme koostuu freelancereista aina kumppanitoimistoihin asti, joiden avulla voimme ratkaista asiakkaidemme tarpeita kokonaisvaltaisesti. Me onnistumme, kun asiakkaamme saavuttavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lue alta, mitä markkinoinnin kumppanuus Makumilla tarkoittaa ja miksi yrityksenne kannattaa valita meidät kumppaniksi.

Makum

Markkinoinnin kumppanuus on tapamme toimia

Sinun tarpeisiisi

Kaikki kumppanuudet ovat mukautettavissa juuri sinulle sopiviksi.
Voit valita yhden markkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista sinun tarpeisiisi vastaavan markkinoinnin kumppanuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa mainonnan tekijä. Verkossa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia.

Yhteinen päämäärä

Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme tärkein asia kaikista. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun sinäkin onnistut.

Kehittyminen

Markkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla kumppanuudella takaamme, että viemme mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!” 

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta.

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihimme.

Shopping Cart
Scroll to Top