Markkinoinnin kumppanuus

Markkinoinnin kumppanuus kasvuhakuisille yrityksille - aina yrityksen tarpeisiin muokattuna.

Mikä on markkinoinnin kumppani?

Makum Oy on vuonna 2019 perustettu markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme ympäri Suomen. Tavoitteenamme on kuunnella asiakkaiden tarpeita ja visioita sekä tuottaa odotukset ylittäviä markkinointiratkaisuja.

Laaja yhteistyökumppaniverkostomme koostuu freelancereista aina kumppanitoimistoihin asti, joiden avulla voimme ratkaista asiakkaidemme tarpeita kokonaisvaltaisesti. Me onnistumme, kun asiakkaamme saavuttavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Lue alta, mitä markkinoinnin kumppanuus Makumilla tarkoittaa ja miksi yrityksenne kannattaa valita meidät kumppaniksi.

Makum

Markkinoinnin kumppanuus on tapamme toimia

Sinun tarpeisiisi

Kaikki kumppanuudet ovat mukautettavissa juuri sinulle sopiviksi.
Voit valita yhden markkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista sinun tarpeisiisi vastaavan markkinoinnin kumppanuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa mainonnan tekijä. Verkossa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia.

Yhteinen päämäärä

Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme tärkein asia kaikista. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun sinäkin onnistut.

Kehittyminen

Markkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla kumppanuudella takaamme, että viemme mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!” 

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta.

Miksi valita Makum?

Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

 

Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki digimarkkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä.
Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

 

Tietotaito

Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä digimarkkinoinnin parissa, saat ammattilaistemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä. 

Kommunikaatio

Yhteistyö pitää sisällään jatkuvan kommunikaation Slack-sovellusta tai muuta pikaviestintäkanavaa hyödyntäen.
Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi digimarkkinoinnin saralla tapahtuu.

 

Ilman määräaikaa

Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihimme.

Vieritä ylös