Makumin tiimi

Makum - markkinoinnin kumppani

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinointitoimisto. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja ennen kaikkea myyntiä ymmärtävälle markkinoinnin kumppanille. 

Onnistunut liiketoiminta on kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas markkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis kaikkeen tekemiseen. Meidän kokemukset käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään nykyaikaisen yrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.

Palveluidemme ydin koostuu laadukkaasti suunnitellusta ja toteutusta digitaalisesta mainonnasta Googlessa ja Facebookissa. Yhdistämme nämä kanavat yrityksen muuhun digimarkkinointiin ottaen huomioon niin myyvät kotisivut, sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet kuin markkinointisuunnitelman. Kokonaisvaltaisen osaamisen sekä pitkäjänteisen tekemisen vuoksi suosituinta palveluamme kutsutaankin meillä markkinoinnin kumppanuudeksi.

Tiimi

Kim Pitkänen, Makum
Markkinoinnin kumppani

Kim Pitkänen

Markkinoinnin kumppani

Aimo Taskinen

Aimo Taskinen, Makum
makum_mette_maunula
Digimarkkinoinnin asiantuntija

Mette Maunula

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija

Meri Seppälä

Meri Makum

Makum Oy yrityksenä

Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun asiakkaamme onnistuvat saamaan tuloksia kanssamme, mekin onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

Perustamisvuosi

0

Toteutuneet yhteistyöt

+0

Kollegat

0

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Vieritä ylös