Me olemme Makum

Makum - markkinoinnin kumppanista

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinointitoimisto. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja ennen kaikkea myyntiä ymmärtävälle digimarkkinoinnin kumppanille. 

Onnistunut liiketoiminta on kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas digimarkkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis kaikkeen tekemiseen. Meidän kokemukset käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään nykyaikaisen yrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.

Palveluidemme ydin koostuu laadukkaasti suunnitellusta ja toteutusta digitaalisesta mainonnasta Googlessa, Facebookissa ja Instagramissa. Yhdistämme nämä kanavat yrityksen muuhun digimarkkinointiin ottaen huomioon niin myyvät kotisivut, sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet kuin markkinointisuunnitelman. Kokonaisvaltaisen osaamisen sekä pitkäjänteisen tekemisen vuoksi suosituinta palveluamme kutsutaankin meillä markkinoinnin kumppanuudeksi.

Makumin tiimi

Kim Pitkänen, Makum
Markkinoinnin kumppani

Kim Pitkänen

Kuinka voin olla avuksi?

Maksettu mainonta, myynti, koulutukset, verkkosivut ja -kaupat, SEO.

Markkinoinnin kumppani

Aimo Taskinen

Kuinka voin olla avuksi?

Myynti, hallinto, strategia + suunnittelu.

Aimo Taskinen, Makum
makum_mette_maunula
Digimarkkinoinnin asiantuntija

Mette Nivala

Kuinka voin olla avuksi?

Maksettu mainonta, verkkosivut, strategia + suunnittelu, SEO.

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija

Meri Paajanen

Kuinka voin olla avuksi?

Sisältömarkkinointi, maksettu mainonta, verkkosivut,
strategia + suunnittelu, SEO.

MeriMakum
makum_linda_graafinen_suunnittelija
Graafinen suunnittelija

Linda Rosengård

Kuinka voin olla avuksi?

Logosuunnittelu, kotisivusuunnittelu, markkinointimateriaalit, brändiohjekirjat

Freelancer-kumppaniksi Makumille?

Makum Oy yrityksenä

Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun asiakkaamme onnistuvat saamaan tuloksia kanssamme, mekin onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

Perustamisvuosi

0

Toteutuneet yhteistyöt

+0

Kollegat

0

Markkinoinnin kumppanuus on tapamme toimia

Sinun tarpeisiisi

Kaikki kumppanuudet ovat mukautettavissa juuri sinulle sopiviksi.
Voit valita yhden markkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista sinun tarpeisiisi vastaavan markkinoinnin kumppanuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa mainonnan tekijä. Verkossa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia.

Yhteinen päämäärä

Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme tärkein asia kaikista. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun sinäkin onnistut.

Kehittyminen

Markkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla kumppanuudella takaamme, että viemme mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!” 

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta.

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Shopping Cart
Scroll to Top