Me olemme Makum

Makum - markkinoinnin kumppanista

Makum on markkinoinnin ammattilaisten perustama markkinointitoimisto. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja ennen kaikkea myyntiä ymmärtävälle digimarkkinoinnin kumppanille. 

Onnistunut liiketoiminta on kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas digimarkkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis kaikkeen tekemiseen. Meidän kokemukset käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään nykyaikaisen yrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.

Palveluidemme ydin koostuu laadukkaasti suunnitellusta ja toteutusta digitaalisesta mainonnasta Googlessa, Facebookissa ja Instagramissa. Yhdistämme nämä kanavat yrityksen muuhun digimarkkinointiin ottaen huomioon niin myyvät kotisivut, sähköpostimarkkinoinnin mahdollisuudet kuin markkinointisuunnitelman. Kokonaisvaltaisen osaamisen sekä pitkäjänteisen tekemisen vuoksi suosituinta palveluamme kutsutaankin meillä markkinoinnin kumppanuudeksi.

Makumin tiimi

Kim Pitkänen, Makum
Markkinoinnin kumppani

Kim Pitkänen

Kuinka voin olla avuksi?

Maksettu mainonta, myynti, koulutukset, verkkosivut ja-kaupat, SEO.

Markkinoinnin kumppani

Aimo Taskinen

Kuinka voin olla avuksi?

Myynti, hallinto, strategia + suunnittelu.

Aimo Taskinen, Makum
makum_mette_maunula
Digimarkkinoinnin asiantuntija

Mette Maunula

Kuinka voin olla avuksi?

Maksettu mainonta, verkkosivut, strategia + suunnittelu, SEO.

Digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon asiantuntija

Meri Paajanen

Kuinka voin olla avuksi?

Sisältömarkkinointi, maksettu mainonta, verkkosivut,
strategia + suunnittelu, SEO.

MeriMakum
makum_linda_graafinen_suunnittelija
Graafinen suunnittelija

Linda Rosengård

Kuinka voin olla avuksi?

Logosuunnittelu, kotisivusuunnittelu, markkinointimateriaalit, brändiohjekirjat

Freelancer-kumppaniksi Makumille?

Makum Oy yrityksenä

Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun asiakkaamme onnistuvat saamaan tuloksia kanssamme, mekin onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

Perustamisvuosi

0

Toteutuneet yhteistyöt

+0

Kollegat

0

Miksi valita Makum?

Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

 

Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki digimarkkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä.
Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

 

Tietotaito

Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä digimarkkinoinnin parissa, saat ammattilaistemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä. 

Kommunikaatio

Yhteistyö pitää sisällään jatkuvan kommunikaation Slack-sovellusta tai muuta pikaviestintäkanavaa hyödyntäen.
Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi digimarkkinoinnin saralla tapahtuu.

 

Ilman määräaikaa

Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Markkinoinnin kumppanuus on tapamme toimia

Sinun tarpeisiisi

Kaikki kumppanuudet ovat mukautettavissa juuri sinulle sopiviksi.
Voit valita yhden markkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista sinun tarpeisiisi vastaavan markkinoinnin kumppanuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa mainonnan tekijä. Verkossa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia.

Yhteinen päämäärä

Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme tärkein asia kaikista. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun sinäkin onnistut.

Kehittyminen

Markkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla kumppanuudella takaamme, että viemme mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Olennaisuus

Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!” 

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta.

Olisimmeko me sinun seuraava markkinoinnin kumppanisi?

Vieritä ylös