Meta Business Suite vs Meta Business Manager

Tänä päivänä sosiaalinen media on erittäin tärkeä markkinoinnin ja mainonnan kanava ja tärkeimpiä sosiaalisen median kanavoita on ehdottomasti Metan tarjoamat Instagram ja Facebook. Näissä molemmissa on mahdollista kasvattaa näkyvyyttä sekä orgaanisesti että maksetulla mainonnalla. Tiesitkö, että Meta tarjoaakin yrityksille työkaluiksi Business Suiten ja Business Managerin? Tässä blogipostauksessa pureudumme syvemmälle näihin kahteen käsitteeseen ja niiden väliseen eroon.

Meta on tulevaisuudessa siirtämässä toiminnan Business Managerista täysin Business Suiteen. Suunniteltu siirto on kuitenkin kestänyt odotettua kauemmin ja sen takia näiden kahden välinen ero saattaakin olla hieman epäselvää. Business Suitea aiemmin Metan maksuton työkalu oli nimeltään Creator Studio, jonka avulla pystyi muun muassa julkaisemaan Instagramiin ja Facebookiin. Nykyään tämä on korvattu jo täysin Business Suitella.

Mikä on Meta Business Suite?

Meta Business Suite on työkalu Instagramin ja Facebookin mainontaan ja markkinointiin. Meta Business Suitessa pystyy tekemään samassa paikassa muun muassa postauksia Facebookiin ja Instagramiin yhtäaikaisesti, sekä se mahdollistaa seuraajien viesteihin vastaamisen yhdestä paikasta. Business Suite sisältää erilaisia työkaluja ja palveluita, jotka pyrkivät auttamaan menestymään sosiaalisessa mediassa ja digitaalisessa markkinoinnissa. Tähän kuuluvat muun muassa mainostyökalut, analytiikkatyökalut, markkinointityökalut ja verkkokauppapalvelut.

Yllä oleva näyttökuva on Meta Business Suiten kaikki työkalut– näkymästä. Rivit joiden kohdalta löytyy symboli, jossa on nuoli laatikon sisällä, ohjaavat suoraan Meta Business Manageriin muutamaa riviä lukuunottamatta, jotka ohjaavat Facebookin puolelle.

Mikä on Meta Business Manager?

Meta Business Manager, on erityinen työkalu, joka on osa Meta Business Suitea. Se on suunniteltu auttamaan yrityksiä hallinnoimaan ja optimoimaan mainoskampanjoitaan Facebookissa ja Instagramissa. Meta Business Manager tarjoaa mahdollisuuden luoda mainoskampanjoita, seurata niiden suoritusta ja tehdä tarvittavia muutoksia reaaliaikaisesti.

Miten Meta Business Suite ja Meta Business Manager eroavat toisistaan?

Tärkein ero Meta Business Suiten ja Meta Business Managerin välillä on niiden kattavuus ja käyttötarkoitus:

Eroten Business Suitesta, Business Manager tarjoaa kattavammat sekä yksityiskohtaisemmat tilastotiedot ja mainoskampanjoiden teko on myös yksityiskohtaisempaa ja ammattimaisempaa. Meta Business Suite on laajempi käsite, joka kattaa kaikki Metan tarjoamat liiketoimintapalvelut. Meta Business Manager puolestaan on yksi näistä palveluista, joka keskittyy pääasiassa mainonnan hallintaan.


Yhteenvetona voidaan todeta, että Meta Business Suite on laajempi käsite, joka kattaa useita erilaisia liiketoimintapalveluita, kun taas Meta Business Manager on erityinen työkalu, joka on osa tätä kokonaisuutta ja keskittyy pääasiassa mainonnan hallintaan. Yritysten on tärkeää ymmärtää näiden kahden työkalun välinen ero ja käyttää niitä tarpeiden mukaan.

Toivottavasti tämä blogipostaus auttoi selventämään Meta Business Suiten ja Meta Business Managerin eroa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitse apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top