Mikä on markkinoinnin kumppanuus?

Mikä on markkinoinnin kumppanuus? Makum

Me Makumilla puhumme paljon markkinoinnin kumppanuudesta. Sana ’’markkinoinnin kumppanuus’’ ei kuitenkaan varmasti avaudu suoriltaan kaikille. Päätimmekin tehdä blogipostauksen, josta käsitettä ’’markkinoinnin kumppanuus’’ pyritään avaamaan mahdollisimman tarkasti.

Lähdetään liikkeelle perusteista…
Markkinoinnin kumppanuudessa voit valita palveluistamme yhden, kaksi tai vaikka kaikki palvelut. Haluamme olla kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani, minkä vuoksi omaamme myös laajan yhteistyöverkoston. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa palveluiden monipuolisen tuottamisen, mikä taas mahdollistaa asiakkaiden markkinoinnin tarpeiden ja toiveiden täyttämisen täysin meidän avullamme. Et siis tarvitse montaa eri toimistoa tekemään eri markkinoinnin osa-alueita.

Markkinoinnin kumppanuus tehdään aina asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja markkinoinnin tavoitteiden mukaan. Emme siis myy tiettyjä ennalta määriteltyjä markkinoinnin kumppanuus -paketteja, joissa joutuisit valitsemaan markkinoinnin kumppanuuden valmiista paketeista. Ammattitaitomme ja kokemuksemme vuoksi osaamme tehdä markkinoinnin kumppanuuksista sellaisia, että kumppanuuden eri osa-alueet tukevat toisiaan mahdollistaen sinun markkinoinnin tarpeidesi ja toiveidesi saavuttamisen.

Markkinoinnin kumppanuus Makumilla on…

Sinun tarpeisiisi
Kaikki kumppanuudet ovat mukautettavissa juuri sinulle sopiviksi. Voit valita yhden markkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista sinun tarpeisiisi vastaavan markkinoinnin kumppanuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Yhteinen päämäärä
Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme tärkein asia kaikista. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun sinäkin onnistut.

Ajankäyttö
Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimainonnan tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa mainonnan tekijä. Verkossa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivisuutta ja vuorovaikutusta kohdeyleisön kanssa, sekä aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia.

Kehittyminen
Markkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla kumppanuudella takaamme, että viemme mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Olennaisuus
Bisneksesi kannalta sinun on järkevämpää keskittyä muuhun, kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”

Osaaminen
Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta.

Mistä kaikista markkinoinnin osa-alueista markkinoinnin kumppanuus Makumin kanssa voi koostua?

  • Facebook-mainonta
  • Google-mainonta
  • Instagram-mainonta
  • Hakukoneoptimointi
  • Markkinointisuunnitelma
  • Verkkosivut
  • Verkkokaupat
  • Sisällöntuotanto
  • Somesuunnitelma
  • 3D-kuvaus

Miksi valita juuri meidät markkinoinnin kumppaniksesi?

Helppo työskennellä
Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä, ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

Ammattitaito
Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin
ammattitaidon sekä kattavan yhteistyökumppaniverkostomme. Saat käytännössä keskitettyä kaikki markkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun aina meiltä.

Kokonaisvaltaisuus
Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä. Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

Tietotaito
Tekemällä meidän kanssa yhteistyötä markkinoinnin parissa, saat ammattilaisiemme tiedon ja taidon käyttöösi. Tehokkaaseen mainonnan ylläpitoon tarvitaan aitoa kiinnostusta, pitkäjänteistä perehtymistä ja säännönmukaista tekemistä. Lisäksi teemme vain yhden alan toimijan kanssa yhteistyötä per kaupunki.

Kommunikaatio
Markkinoinnin kumppanuus pitää sisällään jatkuvan kommunikaation Slack-sovellusta tai muuta pikaviestintäkanavaa hyödyntäen.

Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi markkinoinnin saralla tapahtuu.

Ei määräaikaa
Ei pitkää sitoutumisaikaa – saat apua kun tarvitset ja juuri niin pitkään kuin haluat. Makumilla markkinoinnin kumppanuudet ja yhteistyöt ovat aina voimassa toistaiseksi tai maksimissaan kolmen kuukauden pilottijakson ajan. Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan, kun kumppanuus ei ole sidottu vuosisopimuksiin.

Jos haluat tietää lisää Makumin markkinoinnin kumppanuuksista tai sinulle heräsi muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! 🤗

hello@makum.fi

0409621041

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top