Miksi valita WordPress-kotisivuille Astra-teema?

Miksi valita WordPress-kotisivuille Astra-teema?

Suurimmassa osassa Makumin toteuttamia verkkosivuprojekteja on käytetty apuna erinomaiseksi havaittua WordPress Astra-teemaa. Kerromme nyt tarkemmin, miksi Astra-teema on erinomainen vaihtoehto WordPress-kotisivuille, kenelle se sopii ja miksi me Makumilla olemme käyttäneet Astra-teemaa.

Mikä on WordPress Astra-teema?

Astra on nopea, kevyt ja täysin muokattavissa oleva ilmainen WordPress-teema. Lisäksi Astra on meidän käyttämistä WordPress-teemoista yksi hakukoneystävällisimmistä teemoista juurikin nopeutensa ja keveydensä ansiosta.

Astra on maailmanlaajuinen sekä jatkuvasti kehittyvä ja kasvava teematoteutus. Päivityksiä ja ominaisuuksia tulee runsaasti sekä teemaalusta kehittyy jatkuvasti.

Astra-teemalla sivuston rakentaminen on helppoa ja nopeaa, silllä Astra-teeman kanssa sopii yhteen maailman suosituimmat live-editorit, kuten BeaverBuilder, Classic Editor, Elementor sekä Gutenberg.

Kenelle WordPress Astra-teema sopii?

Astra-teema sopii varsinkin pienille ja keskisuurille yrityksille, joiden kotisivujen päätavoitteena on kerätä yhteydenottoja, jakaa infoa, rakentaa brändimielikuvaa ja/tai tehdä myyntiä. Makumilla Astra-teemalla rakennetut WordPress-kotisivut ovat lisäksi budjettiystävälliset, eli WordPress Astra on hyvä vaihtoehto yritykselle, joka haluaa pienempäänkin budjettiin sopivat verkkosivut.

Jos kuitenkin haluat yrityksen verkkosivustosta täysin yksilöidyn verkkopalvelun, johon halutaan esimerkiksi harvinaisempia ja yksilöllisempiä varauskalenteriratkaisuja, ingeraatioita yrityksen muihin omiin ohjelmistoihin tai haluat ylipäätään täysin omistaa verkkosivujen käyttöön tehdyn koodin, kannattaa tällöin perehtyä tarkemmin uniikkeihin ja suuremman budjetin verkkosivuston toteutusmahdollisuuksiin tai rakentaa teemaratkaisu alusta alkaen itse.

Miksi me olemme käyttäneet Astra-teemaa?

Me Makumilla pystymme sanomaan jo yli 50 verkkosivutoteutuksen perusteella, että Astra-teemalla tekemämme verkkosivustot ovat olleet luotettavia, tietoturvallisia, hakukoneystävällisiä ja pitkäikäisiä. Lisäksi asiakkaamme ovat kehuneet sivustojaan helppokäyttöisiksi ja helposti muokattaviksi.

Kustannustehokkaat kotisivut

WordPress Astra-kotisivut ovat kustannustehokas vaihtoehto yritykselle, sillä Astra-teeman käyttö tehostaa meidän verkkosivuprojektien työmäärää. Kun on tuttu ympäristö, jota käyttää, rakentaa ja muokata, työmme on tehokasta. Meidän työn tehokkuus näkyy myös asiakkaalle positiivisesti verkkosivuprojektien hinnassa, sillä kotisivuprojekti on meille sekä asiakkaallemme kustannustehokasta.

Täysin muokattavat ja visuaalisesti näyttävät kotisivut

Astra-teema yhdistettynä meidän käyttämäämme verkkosivumuokkaustyökaluun, BeaverBuilderiin, on mahdollistanut täysin yksilöidyn ilmeen verkkosivulle. Verkkosivut voidaan suunnitella visuaalisen ilmeen osalta etukäteen, jonka jälkeen verkkosivusto voidaan helposti rakentaa täysin visuaalisen ilmeen suunnitelman mukaiseksi. Pyydä tarvittaessa kauttamme myös verkkosivuston visuaalisen ilmeen suunnitelma edulliseen pakettihintaan!

Pro-ominaisuudet

Astran perusteemapohjat ovat ilmaisia kenelle tahansa. Astran ilmaisversiota käyttäessä on tärkeä huomioida, että ominaisuuksia on huomattavasti vähemmän Astra pro -versioon verraten. Me Makumilla olemme valinneet hyväksi todetut Astra pro -ammattilaisominaisuudet käyttöömme , koska maksulliset pro-ominaisuudet mahdollistavat verkkosivustolle entistä laajemmat muokkausominaisuudet.

Mahdollisuus verkkokaupalle

Astra-teema antaa mahdollisuuden myös verkkokaupan rakentamiselle. WooCommerce-verkkokaupparatkaisun liittäminen Astraan on helppoa sekä mahdollistaa monipuoliset muokkausmahdollisuudet verkkokaupan visuaalisen ilmeeseen.

Kehittyvä alusta

Koska Astra on maailmanlaajuinen ja jatkuvasti kehittyvä teema-alusta, olemme saaneet aina käyttöömme uusimmat päivitykset ja ominaisuudet. Tämä on tärkeää, kun halutaan tuottaa uusia ja pitkäikäisiä verkkosivustoratkaisuja!

Miksi teidänkin yritykselle Astra-teemaiset WordPress-kotisivut?

Rakentamalla yrityksen WordPress-kotisivut Astra-teemalla, saat:

⭐ Kustannustehokkaat verkkosivut, joiden budjetti ei ole kymmeniä tuhansia euroja.
⭐ Visuaalisesti näyttävät, yksilölliset ja yrityksesi ilmeeseen sopivat verkkosivut.
⭐ Nopeat, kevyet ja hakukoneystävälliset verkkosivut.
⭐ Pitkäikäisen sivuston yrityksellesi.
⭐ Helppokäyttöiset ja vapaasti muokattavat verkkosivut, joihin on helppo tehdä muutoksia myös itsenäisesti jälkikäteen.
⭐ Uudet verkkosivut valmiiksi nopeallakin aikataululla.

Onko sinulla suunnitelmissa uudet kotisivut yritykselle?


Terveisin Kim Makumilta

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top