Campaign Monitor – lähettäjän domainin vahvistus

Campaign Monitor -sähköpostiohjelmasta löytyy Tilin asetukset -valikosta osio nimeltä Sending Domains.

Valitse sivulta kohta "Add domain". Tämän jälkeen kirjoita haluamasi vahvistettava domain ja noudata seuraavia ohjeita. Saamaasi tietue lisätään hosting-palveluntarjoasi ohjeiden mukaan kyseisen domainin DNS-tietueisiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita tai vinkkejä tekemiseen - siirry ohjekirjaston etusivulle tästä