Somemarkkinointi – mitä ja miksi?

Somemarkkinointi - mitä ja miksi?

Mitä on somemarkkinointi ja somemainonta?

Somemarkkinointi on kokonaisvaltainen markkinointitapa, joka pitää sisällään useita toimenpiteitä sosiaaliseen mediaan liittyen. Somemarkkinointi on monipuolisempaa kuin pelkkä somemainonta.
Mutta mitä sitten on somemainonta?
Somemainonta tarkoittaa mainonnan tekemistä somekanavissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa. Se on mainonnan muoto, joka on erittäin tarkkaan kohdennettavissa yrityksen haluamalle kohderyhmälle. Tarkan kohdennuksen vuoksi somemainonta on nykyään erittäin kustannustehokas tapa markkinoida yritystä. Yritykset käyttävät somemainontaa apunaan luomassa kysyntää, herättämässä asiakkaiden kiinnostusta, kilpailijoista erottautumisessa, halutun mielikuvan luomisessa ja erityisesti myynnin kasvattamisessa.

Somemarkkinointi kokonaisuudessaan

⭐ Säännöllinen sisällöntuotanto somekanaviin
⭐ Maksettu mainonta somekanavissa, eli somemainonta
⭐ Analytiikan hyödyntäminen sisällön ja mainonnan suunnittelussa
⭐ Asiakaspalvelu somessa

Somemarkkinoinnin tavoitteita

⭐ Myynnin kasvattaminen
⭐ Brändin kasvattaminen
⭐ Uusasiakashankinta
⭐ Asiakaskokemuksen parantaminen
⭐ Nykyasiakkaiden palvelu

Jos yrityksenne haluaa asiantuntijan somemarkkinoinnin ja somemainonnan suunnitteluun ja tekemiseen, me Makumilla osaamme auttaa! Meille itsellemme somemarkkinointi on yksi tärkeimmistä markkinointitavoistamme. Seuraathan meitä jo Instagramissa? Jos haluat kuulla somemarkkinoinnin vaihtoehdoista meidän kanssa, ota yhteyttä jo tänään tai heitä viestiä vaikka Instagramissa.

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top