Meta-Valloitus -workshop 26.10.2023

590,00  + alv 24%

+ ALV 24%

Tee hyvä päätös!

  • 14 päivän tyytyväisyystakuu
  • Suomalainen pienyritys
  • Joustavat maksutavat

Meta-valloitus: Mainonnan Alkeet ja Kampanjataituri-Workshop -koulutuspäivä järjestetään torstaina 26.10.2023 Espoon Leppävaarassa Makumin toimistolla klo 9.30-15.15. Vain rajoitettu määrä paikkoja saatavilla!

Haluatko oppia luomaan vaikuttavia mainoskampanjoita Instagramiin ja Facebookiin? Etsitkö tapoja hyödyntää näitä alustoja tehokkaasti yrityksesi markkinoinnissa? Tule mukaan koulutukseemme ja astu sisään maailmaan, jossa hallitset mainonnan taiteen!

Meta-Valloitus: Mainonnan alkeet ja kampanjataituri-workshop on intensiivinen koulutuspäivä, joka tarjoaa sinulle monipuolisesti tietoa aloittaaksesi menestyksekkään mainoskampanjan Instagramissa ja Facebookissa. Koulutus on alkeet-tasoinen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamisesta Meta-mainonnasta.

Kokeneet kouluttajamme Kim ja Aimo ovat alalla asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus Meta-mainonnasta ja sosiaalisen median markkinoinnista. Varaa paikkasi jo tänään ja valmistaudu valloittamaan Meta-mainonnan maailma Instagramissa ja Facebookissa!

Lisää tuote ostoskoriin!
Vai heräsikö tuotteesta kysyttävää? Ota yhteyttä.
Tuotteen hintaan lisätään voimassa oleva alv.
Saat tarkemmat ohjeet koulutuksesta lähempänä koulutuspäivää.

100pros-satisfaction
Shopping Cart
Meta-Valloitus -workshop 26.10.2023
590,00  + alv 24%
Scroll to Top