Sisällönsuunnittelun workshop 23.11.2023

590,00  + alv 24%

+ ALV 24%

Tee hyvä päätös!

  • 14 päivän tyytyväisyystakuu
  • Suomalainen pienyritys
  • Joustavat maksutavat

Haluatko oppia luomaan vastustamatonta somesisältöä yrityksen Instagramiin, joka houkuttelee yleisöäsi ja saa heidät sitoutumaan? Etsitkö tapoja suunnitella ja toteuttaa sisältöä Instagramiin, joka todella resonoi ja tarjoaa arvoa seuraajillesi? Tule mukaan työpajaamme ja astu sisään luovuuden maailmaan, jossa sinä hallitset Instagramin somesisällön suunnittelun! Workshop  järjestetään torstaina 23.11.2023 Espoon Leppävaarassa Makumin toimistolla klo 9.30-15.15. Vain rajoitettu määrä paikkoja saatavilla!

Työpajassamme opit ymmärtämään yleisösi tarpeet ja odotukset. Opi luomaan somepostauksia Instagramiin, jotka puhuttelevat ja kiinnostavat seuraajiasi. Saat selkeät ohjeet siitä, mitä elementtejä hyvä somepostaus sisältää ja millainen on hyvä somesuunnitelma yrityksen Instagramia varten.

Somesisällönsuunnittelun työpajamme on suunniteltu inspiroivaksi ja käytännönläheiseksi. Pääset jo koulutuspäivässä työntouhuun, joten tämän käytyäsi sinulla on loistava pohja toteuttaa somesisältöäsi suunnitelmallisesti.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta kehittää Instagramin somesisällön suunnittelutaitojasi! Varaa paikkasi Sisällönsuunnittelun workshopiin: Työpaja täydellisen somesisällön suunnitteluun nyt ja astu askel lähemmäs somen sisällöntuotannon mestaruutta. Tilaisuus odottaa sinua – varaa paikkasi nyt ennen kuin paikat on täytetty!

Lisää tuote ostoskoriin!
Vai heräsikö tuotteesta kysyttävää? Ota yhteyttä.
Tuotteen hintaan lisätään voimassa oleva alv.
Saat tarkemmat ohjeet koulutuksesta lähempänä koulutuspäivää.

100pros-satisfaction
Shopping Cart
Sisällönsuunnittelun workshopSisällönsuunnittelun workshop 23.11.2023
590,00  + alv 24%
Scroll to Top