Ulkoistettu digimarkkinointitiimi

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen on täydellinen ratkaisu kasvuhakuisille yrityksille.
Saat Makumin ammattitaitoisen digimarkkinoinnin tiimin käyttöösi kiinteällä kuukausihinnalla
– aina yrityksesi tarpeisiin muokattuna.

Mikä on ulkoistettu digimarkkinointitiimi?

Kun ulkoistat yrityksesi digimarkkinoinnin meille, säästät sekä digimarkkinointiin ja johtamiseen kuluvaa aikaa että tekemiseen kuluvaa rahaa. Siksi juuri digimarkkinoinnin ulkoistaminen on täydellinen ratkaisu eri kokoisille kasvuhakuisille yrityksille. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on vaihtoehto useamman eri kumppanin kanssa työskentelemiselle tai yrityksen sisäisen markkinointitiimin perustamiselle.

Ulkoistettu digimarkkinointitiimi tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden saada käyttöösi yrityksesi kasvuun sitoutunut asiantuntijatiimimme jopa alle yhden asiantuntijan rekrytointikustannuksen hinnalla. 

Lue alta, miksi digimarkkinoinnin ulkoistaminen kannattaa, mistä kaikista palveluista ulkoistettu digimarkkinointitiimi voi koostua, paljon digimarkkinoinnin ulkoistaminen kustantaa ja miksi yrityksesi kannattaa valita meidät.

Makum

Milloin yrityksen digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa?

Ajankäyttö

Kun et saa varattua riittävästi aikaa yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon ja ylläpitoon, on viisaampaa ulkoistaa digimarkkinointi ulkoistetulle digimarkkinointitiimille. Digimarkkinoinnissa pelkkä olemassaolo ei riitä, vaan tarvitaan aktiivista ja jatkuvaa mainonnan optimointia, jotta mainonta tuo tuloksia eikä ole pelkkä kuluerä.

1 asiantuntija vs kokonainen tiimi

Jos epäröit asiantuntijan rekrytointia ja palkkaamista tai tarvitset tekijää nopeallakin aikataululla, on digimarkkinoinnin ulkoistaminen ja ulkoistetun digimarkkinointiimin hankkiminen kannattavaa. Saat yhden henkilön palkkaamisen sijaan kauttamme koko tiimin, joka suunnittelee ja toteuttaa digimarkkinointitoimenpiteitä, ja tiedät varmasti mistä ja minkä verran maksat.

Olennaisuus

Kun bisneksesi kasvaa, niin jossakin vaiheessa kasvun tiellä on järkevämpää keskittyä muuhun kuin yrityksesi digimarkkinoinnin tekoon, seuraamiseen ja kehittämiseen. Kumppanimme sanomaa: ”Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!” 

Yrityksesi tarpeet

Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on mukautettavissa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.
Voit valita yhden digimarkkinoinnin palveluista tai koostaa tarvitsemistasi palveluista juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan yhteistyön kilpailukykyiseen hintaan.

Kehittäminen

Yrityksen digimarkkinointi ei ole vain yksi tehty prosessi vaan toimiakseen se vaatii jatkuvaa optimointia, seuraamista ja kehittämistä. Jatkuvalla ja aktiivisella yhteistyöllä takaamme, että viemme digimarkkinointia ja mainontaasi koko ajan parempaan suuntaan.

Osaaminen

Kun oma osaamisesi ei riitä, on kannattavaa hankkia digimarkkinoinnin tekijäksi luotettava, osaava kumppani, jolla on aina hallussaan viimeisin tieto digimarkkinoinnista ja sen toimivuudesta. Ulkoistamalla yrityksesi digimarkkinoinnin ja ottamalla yrityksesi avuksi meidän ulkoistetun digimarkkinointiimin, huolehdit että yritykselläsi on aina viimeisin tieto digimarkkinoinnin keinoista ja seikoista.

"Makumilla on hyvä ymmärrys liiketoimintamme erityispiirteistä, ja heiltä saa monipuolisia ideoita ja näkemyksiä erilaisista mainonnan keinoista ja sisällöistä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja Makumin rentoon, mutta ammattitaitoiseen tapaan työskennellä."
- Tiia / BUREAU Toimitilat

Kaikkea tätä on ulkoistettu digimarkkinointi:

Katso alta, mitä kaikkea ulkoistettu digimarkkinointi voi olla. Ulkoistettu digimarkkinointitiimimme suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yrityksesi digimarkkinointia kokonaisvaltaisesti. Tiimimme keskeisin tavoite on löytää sinun yrityksellesi parhaat digimarkkinoinnin keinot uusien asiakkaiden konvertoimiseksi ja sitouttamiseksi yrityksellesi parhaiten sopivilla digimarkkinoinnin keinoilla.

WordPress-kotisivut yritykselle Makumilta

Tarvitset digimarkkinointistrategiaa ennen digimarkkinoinnin kanavien valintaa, maksetun mainonnan aloittamista, uuden palvelun tai tuotteen lanseeraamista sekä selkeyttämään yrityksen tekemistä somessa. Yksinkertaisesti digimarkkinoinnin strateginen suunnitelma on ohjaamassa yrityksen digimarkkinointia heti alusta alkaen.

Ota Makumin asiantuntijat mukaan jo digimarkkinointisi suunnitteluvaiheeseen!

Markkinoinnin Kumppanina uskomme, että onnistuneessa maksetussa hakusanamainonnassa on kolme avaintekijää: strategia, optimointi ja seuranta. Nojaamme Google-mainonnan tekemisessämme näihin peruspilareihin.

Kasvata yrityksenne myyntiä Google-mainonnan avulla!

 

Konversio-optimointi sisältää toimenpiteet, joiden tarkoituksena on kasvattaa esimerkiksi yrityksen mainonnan tai verkkosivuston tehokkuutta – saada verkkosivukävijöistä suurempi osa toteuttamaan haluttu toimenpide, kuten osto. 

Konversio-optimoinnilla kasvatat verkkosivuston konversioiden määrää ja tehostat sivustosi toimintaa.

Tarvitsetko yrityksellesi laadukasta, tarkasti optimoitua sisältöä verkkosivuille, someen tai maksettua mainontaa varten? 

Ota asiantuntijamme avuksesi yrityksen sisällöntuotantoon!

Somemainonta on yrityksellesi kannattava tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Ensikohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu usein sosiaalisen median kanavissa. 

Saat kauttamme somemainontaa esimerkiksi seuraaviin somekanaviin: Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok.

Sähköpostimarkkinointi on oikein tehtynä yksi edullisimmista ja tehokkaimmista markkinoinnin keinoista.

Ota yhteyttä, kun haluat aloittaa tai tehostaa yrityksesi sähköpostimarkkinointia.

Kouluttamalla tiimisi varmistat, että yrityksesi digimarkkinointi on ammattimaista sekä kehittyvää. Koulutustemme avullla opitte teidän markkinoinnin kannalta oleellisimmat asiat, kanavat ja muut markkinointirutiinit. 

Ota meidät kouluttamaan ja ohjeistamaan yrityksesi markkinointitiimiä!

Tarvitsetko lisäkäsiä ja apua organisoimaan yhteistöitä muiden markkinointi-tai yhteistyökumppaneiden kanssa?

Me autamme! 

 

Paljonko digimarkkinoinnin ulkoistaminen maksaa?

Yrityksen sisäisen digimarkkinointitiimin rakentaminen voi olla erittäinkin kallista. Lisäksi uuden sisäisen tiimin rakentaminen ja kouluttaminen voi olla hidas ja pitkäkin prosessi.

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen ja ulkoistettu digimarkkinointitiimi on rekrytoinnin rinnalla edullisempi vaihtoehto yrityksellesi, sillä se on keskimäärin vain 40-50% rekrytoinnin kustannuksesta. Digimarkkinoinnin ulkoistamisen kustannus riippuu yhteistyömme laajuudesta ja yrityksesi liiketoiminnan tarpeista. Ulkoistettu digimarkkinointitiimi on alle yhden asiantuntijan rekrytoinnin kustannus, ja sen hinta vaihtelee keskimäärin 1500€-4000€/kk (alv.0%) välillä.

Yhteistyömme lähtee liikkeelle digimarkkinoinnin konsultoinnilla, jonka perusteella teemme sinulle kilpailukykyisen ehdotuksen digimarkkinoinnin ulkoistamisesta. Varaa aika digimarkkinoinnin konsultoinnille ja pyydä tarjous!

Miksi valita Makumin ulkoistettu digimarkkinointitiimi?

Helppo työskennellä

Mielestämme tiimimme koostuu vain hyvistä tyypeistä ja kanssamme on mukava ja helppo työskennellä. Meistä sanottua: ”Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä.”

Ammattitaito

Markkinoinnin kumppaninamme saat käyttöösi meidän koko tiimin ammattitaidon ja osaamisen. Saat käytännössä keskitettyä kaikki digimarkkinointiin liittyvät asiasi halutessasi meidän käsiin ja löydät avun meiltä todennäköisesti kaikkiin tarpeisiisi.

Kokonaisvaltaisuus

Me olemme kokonaisvaltainen markkinoinnin kumppani. Olemme aidosti kiinnostuneita muustakin kuin vain mainosten klikkimääristä.
Älä pelästy, jos haastamme sinua myös liiketoiminnan muilla osa-alueilla.

Kommunikaatio

Yhteistyö pitää sisällään jatkuvan kommunikaation. Voit siis olla varma, että hommat hoituvat ja tiedät aina, mitä yrityksesi digimarkkinoinnin saralla tapahtuu. Lisäksi saat yrityksellesi nimetyn projektivastaavan, jonka puoleen voit aina kääntyä!

Ilman määräaikaa

Tiimimme on sitoutunut tekemään töitä tulosten saavuttamiseksi ja pitkäaikaisen yhteistyön rakentamiseksi. Uskomme, että jatkuva kasvu saavutetaan pitkäaikaisella tekemisellä. Jos yhteistyömme ei lähdekään toimimaan toivomallasi tavalla, voit irtisanoa sopimuksesi vain kuukauden irtisanomisajalla.

Määrätietoisuus

Yhteinen päämäärä sinun ja Makumin välillä on mielestämme kaikista tärkein asia. Tällä tarkoitamme sitä, että me olemme onnistuneet markkinoinnin kumppanina kun yrityksesi onnistuu!

Meihin luottavat esimerkiksi

Liikuntakeskus Fressi digimarkkinointi Makum Markkinoinnin Kumppani
Bureau toimitilat, digimarkkinointi Makumilta
Vivokauppa Makum referenssi
romukeskus_oy_logo

Varaa aika digimarkkinoinnin konsultaatioon!

Huom! Toteutamme tällä hetkellä ulkoistettua digimarkkinoinnin tiimi -palvelua rajatulle määrälle yrityksiä.

 

Tahdotko asiantuntijan näkemyksen, voisiko ulkoistettu digimarkkinointi olla ratkaisu yrityksesi digimarkkinointiin? Haluatko kuulla lisää hinnoittelusta sekä toimintatavoista? 

 

Varaa sinulle sopiva aika konsultaatiolle oheisesta kalenterista! Maksuton digimarkkinoinnin konsultaatio on kestoltaan n. 45min eikä sido sinua. Konsultaation pohjalta laskemme tarkan tarjouksen yhteistyöstä tai suosittelemme muuta sopivimpaa markkinointiratkaisua.

 

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon: 0409621041

Shopping Cart
Scroll to Top