Mitä Lounastreffit oikeasti on? - Makum

Mitä Lounastreffit oikeasti on?

Joulupuuron tuoksuiset terkut Jonilta ūü•£

 

Marraskuu on takana ja jotkut teistä ovatkin huomanneet Makumin sometileillä julkaisuja seuraavista Lounastreffeistämme.
Nyt onkin hyvä aika avata meidän ajatuksia siitä miksi ja mitä nämä Lounastreffi-striimit ovat.
Toki striimiä katsellessaan ymmärtää sen, mikä striimi itsessään on, mutta se mitä Lounastreffit meille on kerrotaan nyt.

 

Sitä vartenhan treffeille mennään.

 

Olemme jo jonkin aikaa miettineet t√§t√§ yritysten i√§nikuista kysymyst√§ ‚Äúmiten me vaikutamme ja n√§ymme maailmaan ymp√§rill√§mme‚ÄĚ. Yrityksell√§ kuitenkin on mahdollisuus varsinaisen asiakasty√∂n lis√§ksi antaa, opettaa ja muuttaa maailmaa ja yhteis√∂√§, jossa vaikutamme.¬†

 

Maailmaa me ei olla (viel√§) valloitettu, mutta olemme oivaltaneet sen, ett√§ toimiva kumppanuus, joita markkinoinnin saralla t√§√§ll√§ Makumilla tehd√§√§n,¬† vaatii v√§hint√§√§n n√§m√§ kaksi asiaa toimiakseen. Yhdess√§ tekemist√§, jota me teid√§n asiakkaidemme kanssa p√§√§semme tekem√§√§n p√§iv√§st√§ toiseen. Iso kiitos siis siit√§ teille jotka olette mahdollistaneet meid√§n olemassaolon. ūü•į

 

Toisella puolella kolikkoa toimivassa kumppanuudessa on avoin ja monipuolinen kommunikointi. Sen kuuluu olla moni- ja molemminpuolista. Uskon itse siihen, että kumppanuuden molempien osapuolten kuuluu tutusta toisiinsa koko ajan enemmän ja enemmän. 

 

Somen puolella meill√§ on ollut mm. Vinkkikirjaston ja ‚ÄúEi N√§in VS Vaan N√§in‚ÄĚ p√§ivitysten muodossa hyv√§ tapa jakaa omia ajatuksiamme sek√§ tietotaitoamme markkinoinnista. Niit√§ meid√§n Meri onkin hiki hatussa ideoinut ja lis√§√§ on tulossa ūüôĆ.
Aika on tullut kuitenkin laittaa lisää lihaa luiden päälle ja ilmestyä videolle vieläpä ihan livenä. Ajatuksena ei olekaan enää olla oikeassa jokaisessa väittämässämme, vaan haastaa niin itseämme kuin teitä. Sitä vartenhan treffeille mennään. Tutustumaan toisiimme ja herättämään mielenkiintoa, pitämään siis hauskaa ja selvittämään kehtaako tuon kanssa kävellä sitten päivän päätteksi käsi kädessä kotiin asti.

 

Makumin Lounastreffien kautta haluamme siis näyttää hiukan rennomman puolen itsestämme. Tarkoitus ei tosiaankaan ole siis luoda taas yhtä asiapitoista ja tylsää webinaaria

 

Makumin Lounastreffien kautta haluamme siis näyttää hiukan rennomman puolen itsestämme. Tarkoitus ei tosiaankaan ole siis luoda taas yhtä asiapitoista ja tylsää webinaaria, jossa analysoimme markkinoinnin dataa ja trendejä ilman sen suurempaa päämäärää, vaan näyttää hiukan ketä me olemme ja mitä itse mietimme alati vaihtuvista teemoista. Tervetuloa siis vaikuttamaan ja osallistumaan treffeille, meillä on live-chatti auki koko striimin ajan ja toivommekin, että osallistutte mukaan keskusteluun kysymysten, ajatusten ja vaikkapa hauskojen letkautusten muodossa.

 

Tulkaa vaikuttamaan ja kehitt√§m√§√§n meit√§ sek√§ itse√§si. ūüė¨ Ilmoittaudu mukaan Lounastreffeille t√§st√§!

 

Ei t√§m√§ sen vakavampaa ole kuin kumppanuus – ja treffit. ūüĎ•

Joni
Joni
Onnen voi saavuttaa yksin mutta kumppanin kanssa on joku jonka kanssa jakaa niin vastoinkäymiset kuin voiton hetket matkan varrella.

1 Comment

  1. […] blogissani: Mit√§ lounastreffit oikeasti on? jaoin jo ajatuksia siit√§ miksi me Makumilla olemme hurahtaneet livevideon mahdollisuuksiin ja […]

Ota yhteyttä