Mitä Lounastreffit oikeasti on?

Makum Markkinoinnin Kumppani Lounastreffit

Joulupuuron tuoksuiset terkut Jonilta 🥣

Marraskuu on takana ja jotkut teistä ovatkin huomanneet Makumin sometileillä julkaisuja seuraavista Lounastreffeistämme.
Nyt onkin hyvä aika avata meidän ajatuksia siitä miksi ja mitä nämä Lounastreffi-striimit ovat.
Toki striimiä katsellessaan ymmärtää sen, mikä striimi itsessään on, mutta se mitä Lounastreffit meille on kerrotaan nyt.

Sitä vartenhan treffeille mennään.

Olemme jo jonkin aikaa miettineet tätä yritysten iänikuista kysymystä “miten me vaikutamme ja näymme maailmaan ympärillämme”. Yrityksellä kuitenkin on mahdollisuus varsinaisen asiakastyön lisäksi antaa, opettaa ja muuttaa maailmaa ja yhteisöä, jossa vaikutamme. 

Maailmaa me ei olla (vielä) valloitettu, mutta olemme oivaltaneet sen, että toimiva kumppanuus, joita markkinoinnin saralla täällä Makumilla tehdään,  vaatii vähintään nämä kaksi asiaa toimiakseen. Yhdessä tekemistä, jota me teidän asiakkaidemme kanssa pääsemme tekemään päivästä toiseen. Iso kiitos siis siitä teille jotka olette mahdollistaneet meidän olemassaolon. 🥰

Toisella puolella kolikkoa toimivassa kumppanuudessa on avoin ja monipuolinen kommunikointi. Sen kuuluu olla moni- ja molemminpuolista. Uskon itse siihen, että kumppanuuden molempien osapuolten kuuluu tutusta toisiinsa koko ajan enemmän ja enemmän. 

Somen puolella meillä on ollut mm. Vinkkikirjaston ja “Ei Näin VS Vaan Näin” päivitysten muodossa hyvä tapa jakaa omia ajatuksiamme sekä tietotaitoamme markkinoinnista. Niitä meidän Meri onkin hiki hatussa ideoinut ja lisää on tulossa 🙌.
Aika on tullut kuitenkin laittaa lisää lihaa luiden päälle ja ilmestyä videolle vieläpä ihan livenä. Ajatuksena ei olekaan enää olla oikeassa jokaisessa väittämässämme, vaan haastaa niin itseämme kuin teitä. Sitä vartenhan treffeille mennään. Tutustumaan toisiimme ja herättämään mielenkiintoa, pitämään siis hauskaa ja selvittämään kehtaako tuon kanssa kävellä sitten päivän päätteksi käsi kädessä kotiin asti.

Makumin Lounastreffien kautta haluamme siis näyttää hiukan rennomman puolen itsestämme. Tarkoitus ei tosiaankaan ole siis luoda taas yhtä asiapitoista ja tylsää webinaaria

Makumin Lounastreffien kautta haluamme siis näyttää hiukan rennomman puolen itsestämme. Tarkoitus ei tosiaankaan ole siis luoda taas yhtä asiapitoista ja tylsää webinaaria, jossa analysoimme markkinoinnin dataa ja trendejä ilman sen suurempaa päämäärää, vaan näyttää hiukan ketä me olemme ja mitä itse mietimme alati vaihtuvista teemoista. Tervetuloa siis vaikuttamaan ja osallistumaan treffeille, meillä on live-chatti auki koko striimin ajan ja toivommekin, että osallistutte mukaan keskusteluun kysymysten, ajatusten ja vaikkapa hauskojen letkautusten muodossa.

Tulkaa vaikuttamaan ja kehittämään meitä sekä itseäsi. 😬 Ilmoittaudu mukaan Lounastreffeille tästä!

Ei tämä sen vakavampaa ole kuin kumppanuus – ja treffit. 👥

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top