Uusi Makumilainen

Markkinoinnin Kumppani Makum tiimi ja asiantuntijat

Kuka, missä, milloin?

Terveiset ruudun tältä puolelta Makumin uudelta vahvistukselta Meriltä. Olen ollut mukana nyt kuukauden ajan Makumilla Marketing Traineena ja fiilikseni tähän asti ja tulevasta ovat odottavat ja innostuneet. On mahtavaa ollut huomata jo heti alusta alkaen, kuinka saan tässä työssä viedä käytäntöön Tradenomi-opinnoissa opiskelemiani asioita.

Työnkuvaani tulee kuulumaan minulle niin uusia kuin tuttujakin juttuja. Teen Google- ja Facebook-mainontaa, toimin hakukoneiden parissa, toteutan sähköpostimarkkinointia sekä päivittelen ja tuotan sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin. Kiinnostavaa myös päästä tutkimaan analytiikkaa. Makeita juttuja menossa ja tulossa siis!

Työkokemusta minulta löytyy usean vuoden ajalta myynnin, markkinoinnin, tapahtumien ja asiakaspalvelun parista, niin liikunta-alalta ja kuin matkaoppaanakin. Tekemiseni ajatuksena on ”Go For Extra Smile”, kuten matkaopasvuodet ulkomailla minulle opettivat. Opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi ja syy opiskeluiden aloitukseen oli halu suuntautua enemmän juurikin markkinoinnin pariin.

Olen sekä työntekijänä että vapaa-ajalla hyvistä vaibseista innostuva, energinen ja rempseä tyyppi, joka hoitaa niin työt, kodin, reissusuunnitelmat kuin treenitkin hyvällä meiningillä, määrätietoisesti ja intohimoisesti.

Ajatuksenani työn teolle on, että tehdään suunnitelmia ja toteutetaan unelmia yhdessä matkasta nauttien.

Mahtavaa olla osa Makumia!

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top