Case Airu Remontit

Google-mainontaa remonttiyritykselle

Mikä on Airu Remontit?

Airu Remontit on vuonna 2010 perustettu rakennussaneerausyritys. Airu Remontit toteuttaa kodin remontteja ja asennustöitä vuosittain sadoissa kohteissa. Toimialueena Pirkanmaa sekä pääkaupunkiseutu.

Kannattaako remonttiyrityksen mainostaa Googlessa?

Google on yksi tärkeimmistä mainoskanavista, kun puhutaan ostajista, jotka harkitsevat remonttia kotiinsa tai kiinteistöihin. Ensimmäinen paikka, josta remonttipalveluita haetaan on hakukone Google.

Miten remonttiyritys hyötyy mainostamalla Googlessa?

Jos sivustosi ei syystä tai toisesta pääse hakukoneen listauksen ensimmäiselle sivulle yrityksellesi olennaisilla hakutermeillä, sanotaan vaikka "kylpyhuoneremontti + paikkakunta", nousee maksetun mainonnan tarve arvoonsa. Maksetun mainonnan avulla hyvin suunniteltuna ja toteutettuna kiilataan hakutulosten listalla kärkeen. Näin voitetaan liikenne juuri sinun yrityksen kotisivuille, eikä kilpailijan sivulle.

Onko Google-mainonta vain suurten yritysten herkkua?

Remonttipalveluntarjoajia löytyy paljon, jotka hyödyntävät aktiivisesti Googlen ja muiden mainoskanavien mahdollisuuksia. Nämä yritykset eivät todellakaan ole kaikki suuren kokoluokan pelureita, vaan mainontaa tekevät yhtä lailla myös pienet paikalliset sekä alueelliset toimijat.

Tulokset

Tässä yhteenveto ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta

0%

kasvu klikkausmäärään

0%

pienempi klikkauskohtainen hinta

0%

enemmän käyttäjiä sivuille

0%

enemmän liidejä

Lopputulos:

Yhteistyömme piti sisällään Google-mainonnan ja kampanjoiden uudelleen suunnittelun, suunnitelman toteutuksen, analytiikan seurantaa ja siitä oppimista, verkkosivujen konversio-optimointia sekä tulosten seurantaa ja raportointia.

 

Käytännössä huomasimme tuloksia jo ensimmäisen kuukaudesta alkaen, kun muutokset oli tehtynä tuotantoon. Vaikutus muutoksilla oli välitön vaikutus bisnekseen, mikä näkyi lisääntyneenä yhteydenottojen määränä ja niistä konvertoituneina kauppoina.

Palaute:

”Olemme vuosien saatossa käyttäneet lukuisia eri kumppaneita Google-mainontaan. Makum ja Aimo olivat ensimmäiset, jotka lunastivat tämän myyntivaiheessa yleisesti käytetyn lupauksen yhteydenpidosta myös kaupanteon jälkeen. He pitävät asiakkaaseen yhteyttä ja huolehtivat aidosti siitä, että kaikki on kunnossa ja homma toimii niin kuin pitääkin. Kehitysehdotuksien suhteen he ovat oma-aloitteisia ja osaavat tarjota ammattimaisia ratkaisuja. Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi! ”

- Samuli, yrittäjä

Google-mainontaa myös teidän yritykselle?

Kasvata yrityksen myyntiä ja liidimääriä Google-mainonnan avulla! Tutustutaan yhdessä tarkemmin Google-mainonnan mahdollisuuksiin ja palveluihimme.

Google-mainontaa myös teidän yritykselle?

Kasvata yrityksen myyntiä ja liidimääriä Google-mainonnan avulla!
Tutustutaan yhdessä tarkemmin Google-mainonnan mahdollisuuksiin ja palveluihimme.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top