Markkinoinnin koulutukset

Makumilta monipuoliset markkinoinnin koulutuspäivät &  workshopit sekä henkilökohtaista digimarkkinoinnin valmennusta.

Markkinoinnin koulutukset Makumilta

Markkinoinnin Kumppani Makum toteuttaa monipuolisia ja kattavia koulutusvaihtoehtoja markkinointiin liittyen. Valittavanasi on sekä  suositut koulutuspäivät & workshopit yrityksille ja ryhmille että henkilökohtainen valmennus digimarkkinoinnin coaching-pakettien muodossa. 

Makumilla on kokemusta markkinoinnista ja myynnistä, sekä isojen että pienien tiimien kouluttamisesta. Tahdomme, että kaikki koulutusmuotomme ovat käytännön läheisiä ja selkeitä kokonaisuuksia, digimarkkinoinnin yksityiskohtia unohtamatta.

Tarvitset sitten käytännönläheistä opastusta digimarkkinoinnin tekoon, näkökulmaa markkinoinnin suunnitteluun tai apua myynnin kasvattamiseen, Makumilta löydät sinulle ja tiimillesi sopivat koulutukset. Meille on tärkeää, että koulutuksemme tarjoavat avun juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu lisää alta löytyviin vaihtoehtoihin ja ole meihin yhteydessä, niin räätälöidään sinulle sopiva koulutusvaihtoehto! 

markkinoinnin koulutukset Makumilta

Miksi kouluttautua itse yrityksen markkinointiin liittyen?

Me Makumilla ajattelemme markkinoinnin olevan koko yrityksen yhteinen asia. Kun markkinointi kulkee käsikädessä esimerkiksi yrityksen myynnin ja asiakaspalvelun kanssa, tukevat ne näin toinen toisiaan. Kouluttautuminen kannattaa, jotta myynnin kasvattaminen on mahdollista. Tai jos olet ulkoistanut yrityksesi markkinoinnin, on silti järkevää ymmärtää tietyt asiat. Meiltä saat tietoa, taitoa ja näkökulmaa juuri sinun tilanteeseesi.

Kenelle markkinoinnin koulutukset ovat?

Makumilta löydät markkinoinnin koulutusvaihtoehdot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Makumin markkinoinnin koulutukset sopivat erinomaisesti sinulle, joka et halua ulkoistaa kokonaan yrityksesi markkinointia, vaan sinulla on motivaatiota, kiinnostusta ja aikaa tehdä yrityksesi markkinointia itse tai tiimisi kanssa. Markkinoinnin koulutuspäivät ja workshopit on tarkoitettu yrityskohtaisiksi sekä isommille ryhmille, kun taas henkilökohtaisen valmennuksen coaching-paketit sopivat erinomaisesti yrityksen markkinoinnista vastaavalle henkilölle tai pienelle markkinointitiimillenne.

Markkinoinnin koulutukset Makumilla:

Markkinoinnin koulutuspäivät & workshopit

Makumin markkinoinnin koulutuspäivien ja workshoppien avulla yrityksesi saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen markkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi.
Toteutamme ja järjestämme sekä yrityskohtaisia koulutuspäiviä yrityksellesi ja tiimillesi, että suurempia tapahtumia ja koulutuksia digimarkkinointiin liittyen. Järjestämme tarpeisiisi parhaiten sopivan koulutuksen niin järjestelmien kuin markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden tiimoilta.

Koulutuspäivien ja workshoppien aiheet näet täältä.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Makumin digimarkkinoinnin coaching-pakettien avulla yrityksesi saa henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tehdä yrityksesi markkinointia itse tai tiimisi kanssa, mutta tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan tukea. Asiantuntijamme auttavat yrityksesi markkinointiin liittyvissä haasteissa, käytännön kouluttamisessa sekä saat meiltä kokemusta ja näkemystä eri markkinoinnin haasteisiinne. 
Tutustu digimarkkinoinnin coaching-paketteihin täältä.

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi.”

-Anni, yrittäjä

Vieritä ylös