Digimarkkinoinnin koulutukset

Makumilta monipuoliset digimarkkinoinnin koulutuspäivät &  workshopit sekä henkilökohtaista digimarkkinoinnin valmennusta.

Digimarkkinoinnin koulutukset Makumilta

Markkinoinnin Kumppani Makum toteuttaa monipuolisia ja kattavia koulutusvaihtoehtoja digimarkkinointiin liittyen. Valittavananne on sekä suositut koulutuspäivät & workshopit yrityksille ja ryhmille että henkilökohtainen valmennus digimarkkinoinnin coaching-pakettien muodossa. 

Makumilla on kokemusta digimarkkinoinnista ja myynnistä, sekä isojen että pienien tiimien kouluttamisesta. Tahdomme, että kaikki koulutusmuotomme ovat käytännönläheisiä ja selkeitä kokonaisuuksia, digimarkkinoinnin yksityiskohtia unohtamatta.

Tarvitset sitten käytännönläheistä opastusta digimarkkinoinnin tekoon, näkökulmaa markkinoinnin suunnitteluun tai apua myynnin kasvattamiseen, Makumilta löydät sinulle ja tiimillenne sopivat koulutukset. Meille on tärkeää, että koulutuksemme tarjoavat avun juuri teidän tarpeisiin. Tutustu lisää alta löytyviin vaihtoehtoihin ja ole meihin yhteydessä, niin räätälöidään teille sopiva digimarkkinoinnin koulutusvaihtoehto! 

youtube-video-thumbnail
Tutustu koulutuspalveluihimme katsomalla video!

Miksi kouluttautua itse yrityksen digimarkkinointiin liittyen?

Me Makumilla ajattelemme markkinoinnin olevan koko yrityksen yhteinen asia. Kun digimarkkinointi kulkee käsikädessä esimerkiksi yrityksen myynnin ja asiakaspalvelun kanssa, tukevat ne näin toinen toisiaan. Kouluttautuminen kannattaa, jotta myynnin kasvattaminen on mahdollista. Tai jos olette ulkoistaneet yrityksenne digimarkkinoinnin, on silti järkevää ymmärtää tietyt asiat.
Meiltä saat tietoa, taitoa ja näkökulmaa juuri teidän tilanteeseen.

Kenelle digimarkkinoinnin koulutukset ovat?

Makumilta löydät digimarkkinoinnin koulutusvaihtoehdot juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Makumin digimarkkinoinnin koulutukset sopivat erinomaisesti sinulle, joka et halua ulkoistaa kokonaan yrityksen digimarkkinointia, vaan teillä itsellänne on motivaatiota, kiinnostusta ja aikaa tehdä yrityksenne digimarkkinointia itse tai tiiminne kanssa. Digimarkkinoinnin koulutuspäivät ja workshopit on tarkoitettu yrityskohtaisiksi sekä isommille ryhmille, kun taas henkilökohtaisen valmennuksen coaching-paketit sopivat erinomaisesti yrityksen digimarkkinoinnista vastaavalle henkilölle tai pienelle markkinointitiimillenne.

Digimarkkinoinnin koulutusvaihtoehdot Makumilla:

Digimarkkinoinnin koulutuspäivät & workshopit

Makumin digimarkkinoinnin koulutuspäivien ja workshoppien avulla yrityksenne saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen digimarkkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi.
Toteutamme ja järjestämme sekä yrityskohtaisia koulutuspäiviä yrityksellenne ja tiimillenne, että suurempia tapahtumia ja koulutuksia digimarkkinointiin liittyen. Järjestämme tarpeisiinne parhaiten sopivan koulutuksen niin järjestelmien kuin digimarkkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden tiimoilta.

Koulutuspäivien ja workshoppien esimerkkiaiheet näet täältä.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Makumin digimarkkinoinnin coaching-pakettien avulla yrityksenne saa henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tehdä yrityksenne digimarkkinointia itse tai tiimin kanssa, mutta tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan tukea. Asiantuntijamme auttavat yrityksenne digimarkkinointiin liittyvissä haasteissa, käytännön kouluttamisessa sekä saatte meiltä kokemusta ja näkemystä eri digimarkkinoinnin haasteisiin. 

Tutustu digimarkkinoinnin coaching-paketteihin täältä.

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin
ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää!
Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa.
Suosittelen lämpimästi."

-Anni, yrittäjä

Shopping Cart
Scroll to Top