Markkinoinnin koulutukset - Makum - Koulutukset ja workshopit

Markkinoinnin koulutuksissa keskitymme tarjoamaan
sinun tarpeitasi vastaavan koulutuskokonaisuuden.

Siksi koulutamme ja sparraamme yksilöitä ja ryhmiä
Sinulle suunnitelulla koulutussisällöllä käytännön läheisesti workshoppien ja koulutusten muodossa.

Miksi pyytää Makumilta koulutus tai workshop?

Markkinoinnin koulutusten ja workshoppien avulla yrityksesi saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen markkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi. Toteutamme ja järjestämme sekä henkilökohtaisia sparrauksia että suurempia tapahtumia ja koulutuksia. Järjestämme tarpeisiisi parhaiten sopivan koulutuksen niin järjestelmien kuin markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden tiimoilta.

Alla on mainittu vaihtoehtoja, joihin liittyen pidämme koulutuksia ja workshoppeja. Markkinoinnin koulutuksissa ja workshopeissa keskitymme aina tarjoamaan sinun tarpeitasi vastaavan koulutuskokonaisuuden käytännön läheisesti.

Mihin asiaan liittyen sinä siis tarvitset ammatilaisen tukea ja tietoa?

Kuinka voimme olla avuksi?

Facebook-koulutus

Instagram-koulutus

Google Ads -koulutus

WordPress-koulutus

”Sain Makumista aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa. Suosittelen lämpimästi.”
Anni, yrittäjä

4 SYYTÄ PYYTÄÄ MAKUMILTA KOULUTUSTA:

Uuden-
oppiminen

Koulutuksten ja workshoppien sisältö rakennetaan aina osallistujien lähtötaso huomioiden. Koulutukseen tai workshoppiin kannattaa osallistua, jos haluat oppia itse tai mahdollistaa tiimillesi kokonaan uuden asian oppimisen markkinointiin liittyen.

Ajantasainen
tieto

Koulutuksissamme ja workshopeissamme saat päivitettyä olemassa olevan osaamisesi uusimpia tietoja vastaavaksi. Me Makumilla huolehdimme, että meillä itsellämmekin on aina viimeisin ja uusin tieto, joten voit olla varma, että saat meiltä uusinta tietoa.

Tiedon syventäminen

Koulutus ja workshopit on rajattu sosiaalisen mediaan, Facebookiin, Google Adsiin ja WordPressiin liittyen mutta halutessasi voidaan keskittyä vielä pienempään aihealueeseen tai järjestelmään.

Mainonnan ymmärrys

Vaikka olisitkin ulkoistanut yrityksesi mainonnan, on silti järkevää ymmärtää tietyt asiat. Näin saatte yhdessä ulkoistetun markkinoinnin kumppanin kanssa sparrattua yrityksesi markkinointia paremmin, kun ymmärrät, mistä puhutaan.

”Makumin Facebook-workshopissa huomioitiin hyvin lähtötaso sekä puhuttiin ymmärrettävällä kielellä!”
Yrittäjä

INSTAGRAM-KOULUTUS

 

MIKÄ? Me autamme ja koulutamme Instagramin käytössä. Me itse teemme asiakashankintaa ja bränditietoisuuden kasvattamista Instagramin avulla, joten osaamme auttaa myös Sinua ja yritystäsi hyödyntämään Instagramia. Instagram-koulutus pitää sisällään myös Instagram-mainonnan perusteiden läpikäynnin.

 

MIKSI? Nostata yrityksesi Instagram-tili uudelle tasolle ja lisää myyntiä sen avulla. Tämän koulutuksen avulla opit Instagram-mainonnan perusteet sekä opit Instagram-mainonnalle tarkoitetun työkalun käytön.

FACEBOOK-KOULUTUS

 

MIKÄ? Facebook-koulutuksen avulla opit tekemään Facebook-mainontaa kustannustehokkaasti ja vältät jatkossa mainontarahaa syövät sudenkuopat. Workshopissa luodaan ohjatusti mainostili ja käydään läpi Facebookin mainonnan työkalua.

 

MIKSI? Tämän koulutuksen jälkeen olet saanut otettua käyttöön Facebookin mainostyökalun, jolla teet yrityksellesi tehokasta, tarkasti kohdennettua ja edullista Facebook-mainontaa, etkä käytä jatkossa mainosbudjettia vääränlaisiin mainosboostauksiin.

GOOGLE ADS -KOULUTUS

 

MIKÄ? Google Ads -koulutuksessa saat tietoa ja apua tilanteestasi riippuen yrityksesi Google-mainonnan aloittamiseen tai olemassa olevan mainonnan tehostamiseen. Koulutuksessa otetaan käyttöön Google-mainonnan työkalu sekä halutessasi perehdymme myös Google Analytics:n maailmaan, eli mainonnan analytiikkaan.

 

MIKSI? Yrityksen on elintärkeää näkyä Googlessa yrityksen kannalta tärkeillä hakusanoilla. Meidän koulutuksen avulla saat otettua ohjatusti käyttöön tai tehostettua olemassa olevaa Google-mainontaan. Mainonnan analytiikan asentamalla ja perehtymällä siihen saat seurattua jatkossakin mainontasi kannattavuutta ja toimivuutta.

WORDPRESS-KOULUTUS

 

MIKÄ? WordPress-koulutuksessa keskitytään haluamaasi osa-alueeseen. Koulutamme yrityksiä tekemään itse verkkosivustokokonaisuuksia, tekemään muutoksia nykyisille verkkosivuille tai parantamaan olemassa olevan WordPress-sivuston hakukoneoptimointia. Makumin kautta hankittujen uusien kotisivuprojektien yhteydessä saat käyttökoulutuksen uudelle verkkosivustolle, jotta Worpressin päivittäiskäyttö sujuu sinulta ongelmitta.

 

MIKSI? Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti ja myyntikanava. Hankkimalla meiltä WordPress-koulutuksen, saat itsellesi tiedon, kuinka tehdä kokonaan yrityksellesi uudet kotisivut, tehdä muutoksia nykyisille sivuille tai parantaa hakukoneoptimointia. Kouluttautumalla itse voit myös jatkossa huolehtia verkkosivujen ajantasaisuudesta ja tehdä muutoksia itsenäisesti.

”Sain apua ja tukea oman konseptini markkinoimisessa ja myymisessä sekä uutta näkökulmaa toimintaani. Suosittelen lämpimästi!”
Mia, yrittäjä

Makum – Markkinoinnin ammattilaiset apunasi

Kim

Meri

Aimo

Joni

Kerro, mitä sinä haluat oppia
tai minkälaista sparrausta tarvitset,
niin suunnitellaan sinulle sopiva
koulutuskokonaisuus

Kysy tarjous!

    Ota yhteyttä