Digimarkkinoinnin koulutukset & workshopit

Makumilta monipuoliset digimarkkinoinnin koulutuspäivät &  workshopit sekä yksilöllistä digimarkkinoinnin valmennusta.

Digimarkkinoinnin koulutukset ja workshopit

Makum kouluttaa ja valmentaa sinut sekä tiimisi digimarkkinointiin. Valitse Makumin suositut koulutuspäivät & workshopit yrityksille ja ryhmille tao henkilökohtainen valmennus digimarkkinoinnin coaching-pakettien muodossa. 

Makumilla on kokemusta digimarkkinoinnista ja myynnistä, sekä isojen että pienien tiimien kouluttamisesta. Kaikki koulutusmuotomme ovat käytännönläheisiä ja selkeitä kokonaisuuksia, digimarkkinoinnin yksityiskohtia unohtamatta.

Tarvitset sitten käytännönläheistä opastusta digimarkkinoinnin tekoon, näkökulmaa markkinoinnin suunnitteluun tai apua myynnin kasvattamiseen, Makumilta löydät sinulle ja tiimillenne sopivat tavat oppia.

Ilmoittaudu saatavilla oleviin vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä, jos haluat räätälöidyn digimarkkinoinnin koulutusvaihtoehdon! 

youtube-video-thumbnail
Tutustu koulutuspalveluihimme katsomalla video!

Miksi kouluttautua itse yrityksen digimarkkinointiin liittyen?

Osaamisen päivittäminen ja kouluttautuminen kannattaa aina, jotta markkinoinnissa menestyminen sekä myynnin kasvattaminen ovat mahdollista. Vaikka olisittekin ulkoistaneet yrityksenne digimarkkinoinnin, on silti järkevää ymmärtää perusteet, jotta voit arvioida ulkoistamisen tuloksia. Osallistumalla koulutuksiin ja workshoppeihin saat tietoa, taitoa ja näkökulmia juuri teidän tilanteeseen.

Kenelle digimarkkinoinnin workshopit ovat?

Digimarkkinoinnin koulutukset sopivat erinomaisesti sinulle, jos et halua ulkoistaa kokonaan yrityksen digimarkkinointia, vaan teillä itsellänne on motivaatiota, kiinnostusta ja aikaa tehdä yrityksenne digimarkkinointia itse tai tiiminne kanssa. Digimarkkinoinnin koulutuspäivät ja workshopit on tarkoitettu yrityskohtaisiksi sekä isommille ryhmille, kun taas henkilökohtaisen valmennuksen coaching-paketit sopivat erinomaisesti yrityksen digimarkkinoinnista vastaavalle henkilölle tai pienelle markkinointitiimillenne.

Digimarkkinoinnin koulutukset ja workshopit:

Digimarkkinoinnin koulutuspäivät & workshopit

Makumin digimarkkinoinnin koulutuspäivien ja workshoppien avulla yrityksenne saa lisää osaamista nykyaikaisen ja tuloksellisen digimarkkinoinnin ja myynnin aikaansaamiseksi.
Toteutamme ja järjestämme sekä yrityskohtaisia koulutuspäiviä yrityksellenne ja tiimillenne, että suurempia tapahtumia ja koulutuksia digimarkkinointiin liittyen. Järjestämme tarpeisiinne parhaiten sopivan koulutuksen niin järjestelmien kuin digimarkkinoinnin ja myynnin eri osa-alueiden tiimoilta.

Koulutuspäivien ja workshoppien esimerkkiaiheet näet täältä.

Digimarkkinoinnin coaching-paketit

Makumin digimarkkinoinnin coaching-pakettien avulla yrityksenne saa henkilökohtaista ohjausta, valmennusta ja sparrausta digimarkkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Coaching-paketit sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat tehdä yrityksenne digimarkkinointia itse tai tiimin kanssa, mutta tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan tukea. Asiantuntijamme auttavat yrityksenne digimarkkinointiin liittyvissä haasteissa, käytännön kouluttamisessa sekä saatte meiltä kokemusta ja näkemystä eri digimarkkinoinnin haasteisiin. 

Tutustu digimarkkinoinnin coaching-paketteihin täältä.

laadukas-somesisältö-workshop

Mari, verkkokauppayrittäjä

Instagram workshop

"Olimme aluksi epävarmoja Instagram-markkinoinnin tehokkuudesta, mutta kun osallistuimme Instagram-koulutukseen, tulokset olivat hämmästyttäviä. Koulutus auttoi meitä kasvattamaan seuraajamääräämme 40% ja myyntiämme 25% kuuden kuukauden aikana. Suosittelemme lämpimästi tätä koulutusta kaikille, jotka haluavat menestyä Instagramissa."

laadukas-somesisältö-workshop

Anni, yrittäjä

Google-mainonnan workshop

"Sain Makumilta aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin
ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää!
Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa.
Suosittelen lämpimästi."

laadukas-somesisältö-workshop

Mia, yrittäjä

Strategia workshop

"Sain Makumilta tukea strategian tekoon sekä myynnin kasvun tueksi. Uuden suunnitelman toteuttamisen myötä on yritykseni liikevaihto on kasvanut 40% vuodessa. Kiitos Makumin myynnin ja kasvun ammattilaisten. Voin suositella."

laadukas-somesisältö-workshop

Sami, yrittäjä

Some-mainonnan workshop

"Hankin koulutuksen Makumilta, koska halusin oppia ymmärtämään paremmin somea ja mainontaa. Sain kattavan perehdytyksen mainonnan tekoon käytännössä ja asiat avattiin hyvin perusteellisesti. Opin paljon ja vaikka lähtötasoni ja ATK-osaamiseni olivat ruohonjuuritasoa."

laadukas-somesisältö-workshop

Jori, yrittäjä

Mainonnan workshop

"Makum koulutti meidän tiimin tekemään menestyksekästä mainontaa tapahtumamarkkinointiin. Pidettiin useampi workshop sessio, jossa käytiin Google-mainonta sekä mainonta Instagramissa että Facebookissa perusteellisesti läpi. Me saatiin aivan hemmetin hyvät eväät millä päästiin itse toteutamaan tuloksellista mainontaa. Tapahtuman näkyvyys eri puolilla räjähti taivaisiin, joka näkyi lippumyynneissä ja sitä kautta menestyneen tapahtuman järjestämisenä. Kiitos Makumin tiimille!"

laadukas-somesisältö-workshop

Helena, ravintolayrittäjä

Instagram-workshop

"Istagram-koulutus toi meille paljon arvoa. Opimme luomaan houkuttelevaa sisältöä, joka puhuttelee kohdeyleisöämme. Tämän ansiosta seuraajamme kasvoivat 50% ja saimme näkyvyyttä uusille potentiaalisille asiakkaille. Koulutus tuli todella tarpeeseen ja toi selkeän hyödyn liiketoiminnallemme."

Shopping Cart
Scroll to Top