Referenssejä

Mitä meistä puhutaan?

Kokemuksia Makum markkinoinnin kumppanin kanssa työskentelystä

Makum markkinoinnin kumppanit

Tristacap

Verkkosivut ja verkkokauppa

''Verkkosivut sai uuden selkeän ilmeen mahtavan markkinointikumppanin johdosta. Tristacap sai uuden verkkokaupan ja ajanvarausjärjestelämän. Yhteistyö sujui vaivatta ja minut pidettiin hyvin ajantasalla sekä opetettiin verkkokaupan ja ajanvarausjärjestelmän käyttö. Annan siis palvelusta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Voin suositella Makumia muillekin!''

- Tuuli Lehto, Tristacap Oy

Terapiakeskus Onni

Uudet WordPress-sivut

''Olemme erittäin tyytyväisiä Makumin palveluun. Kaikki sovitut asiat toteutuivat suunnitellusti. Joustavuus ja innovatiivisuus tekivät suuren vaikutuksen. Yhteydenpito ja aikataulujen pitäminen on ensiluokkaista. Suosittelen lämpimästi.''

- Ville Laine, TerapiaOnni Oy

Airu Remontit

Google-mainontaa remonttiyritykselle

”Makum oli ensimmäinen, joka lunasti myyntivaiheessa yleisesti käytetyn lupauksen yhteydenpidosta myös kaupanteon jälkeen. Tekemällä Makumin kanssa yhteistyötä voit luottaa, että homma hoituu ja tuloksia syntyy, joten voit itse keskittää energiasi omiin töihisi!”

-Samuli Airu, Airu Remontit Oy

Koruliike Romeo&Julia

Markkinointisuunnitelma verkkomyynnin kasvattamisen tukena

Tavoitteena oli, että markkinointisuunnitelma tukee verkkokaupan tiettyjen tuotekategorioiden myyntiä, tukee brändin tunnettuutta ja kilpailuasemaa sekä kasvattaa yleisesti verkkomyyntiä.

Verkkosivutoteutuksiamme:

Asiakaspalautteitamme:

Anna

Yrittäjä

Makum Oy uudisti yritykseni kotisivut sekä verkkokaupan. Lopputuloksena sain selkeät, raikkaat ja ammattimaiset sivut, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Suosittelen! 😊

Ville

Yrittäjä

Markkinoinnin kumppanini oli loistotyyppi! Kokoukset olivat mukavia ja aikataulu joustava. Alun jännitys karisi nopeasti pois. Sain monipuoliset, runsaat eväät matkalleni yrittäjänä. Palvelu oli kaikin puolin erittäin hyvä ja hyödyllinen!
Pelkkää lovee, suosittelen Makum Oy:n mestareita lämpimästi! 😍

Tiina

Projekti sujui ammattimaisesti ja nopeasti alusta loppuun
ja sain nopeasti vastauksia kun täysin asiasta ymmärtämättömänä kyselin jos vaikka mitä.

Mervi

Yrittäjä

Tilasin yritykselleni verkkosivut Makumilta. Minun haluni verkkosivuille olivat selkeys, yksinkertaisuus, raikkaus ja asiakkaan näkökulmasta helppo käyttöiset. Näissä asioissa Makum onnistui sataprosenttisesti. Suuri kiitos teille. Olette ammattilaisia isolla A:lla ja teette työtä suurella sydämmellä ❤️

Toni

Yrittäjä

Tilasimme yrityksemme verkkosivut Makumilta. Tyylikkäät, nykyaikaiset ja optimoidut verkkosivut valmistuivat nopeasti ja minulle todella vaivattomasti, ja juuri sitä kiireiden keskellä toivoinkin. Asiantunteva työporukka joka tietää mitä asiakas haluaa. Verkkosivujen luomisen lisäksi saimme käyttöopastuksen sivujen muokkaamista varten. Iso suositus, olemme todella tyytyväisiä!
 
 

Alexander

Yrittäjä

Makum rakensi meille uudet ja juuri meidän näköiset verkkosivut. Laadukasta ja nopeaa työskentelyä, yhteistyö oli helppoa. Huippu osaamista ja huikeita tyyppejä. Kiitos!

Anni

Yrittäjä

Sain Makumista aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa.
Suosittelen lämpimästi.

Ulla

Yrittäjä

Henkilökohtainen tapaaminen ja sen jälkeen yhteydenpito sähköisesti tuotti nopeasti ja helposti uuden sivustoilmeen. Tarvittavat muutokset toteutuivat sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveita ja esityksiä kuunneltiin hyvin. Yhteistyömme jatkuu edelleen Makum Oy:n kanssa. Voimme suositella lämpimästi Makum Oy palveluja muillekin.

Mia

Yrittäjä

Erittäin asiantuntevaa palvelua, jossa juuri sinun yrityksesi tarpeet otetaan huomioon. Suosittelen lämpimästi!

Tuuli

Yrittäjä

Selkeää, avustavaa ja ammattimaista palvelua.
Kiitos!!

Jeanette

Yrittäjä

Luotettava ja asiakaslähtöinen yhteistyökumppani. Suosittelen lämpimästi!

Olga

Yrittäjä

Hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
Suosittelen!

Olisimmeko me uusi markkinoinnin kumppanisi?

Vieritä ylös