Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat meistä? Lue millaisia yhteistöitä ja kokemuksia asiakkaillamme on ollut kanssamme mm. digimarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, strategisen suunnittelun ja verkkosivujen parissa!

Asiakaspalautteita

"Makum Oy teki yritykselleni erittäin laadukkaat verkkosivut. Yhteistyö oli sujuvaa ja omia toiveitani verkkosivuja kohtaan kuunneltiin, mistä syystä verkkosivuista tuli juuri sellaiset kun olin kuvitellutkin. Isot suositukset Makumille! :)"

Suvi

Yrittäjä - LaSome Media

"Kiitos paljon teille! Verkkokauppa saatiin avattua juuri aikataulujen mukaan :)"

Janne

Yrittäjä - Lednex

"Ihan huikee nettisivu! Olen todella otettu <3"

Pok

Thainyrkkeilijä

"Paras kumppani markkinointiin!
Yhteistyö alkoi sujuvasti ja heillä oli heti alkuun loistava tekemisen meininki ja vahva asiantuntijuus digimarkkinoinnin kentän aiheista. Aloitettiin Coaching-paketilla, jossa heidän puoleltaan koulutettiin käyttämään Facebook- ja Google-verkostojen työkaluja yrityksen markkinointiin.
Paketti laajensi huimasti omaa henkilökohtaista osaamista ja ymmärrystä.
Tämän jälkeen varmalla mielellä päätettiin ulkoistaa kokonaan Facebook markkinointi heille. He ovat tulevaisuudessa meidän ensisijainen valinta, kun tulee jälleen tarve ulkoistaa eri markkinoinnin osa-alueita. Suosittelen vahvasti kaikille, jotka hakevat vahvaa, luotettavaa ja ketterää kumppania markkinointiin!"

Georgios

Yrittäjä - Wølmark Finland

"Makum on ihmisläheinen ja aidosti välittävä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Heillä on proaktiivinen ote markkinointimme kehittämiseen, ja sen tuloksellisuuden parantamiseen. Makumilla on hyvä ymmärrys liiketoimintamme erityispiirteistä, ja heiltä saa monipuolisia ideoita ja näkemyksiä erilaisista mainonnan keinoista ja sisällöistä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja Makumin rentoon, mutta ammattitaitoiseen tapaan työskennellä."

Tiia

Markkinointipäällikkö - BUREAU toimitilat

"Markkinoinnin kumppanini oli loistotyyppi! Kokoukset olivat mukavia ja aikataulu joustava. Alun jännitys karisi nopeasti pois. Sain monipuoliset, runsaat eväät matkalleni yrittäjänä. Palvelu oli kaikin puolin erittäin hyvä ja hyödyllinen!
Pelkkää lovee, suosittelen Makum Oy:n mestareita lämpimästi! 😍"

Ville

Yrittäjä - Pehmee1

"Makum Oy uudisti yritykseni kotisivut sekä verkkokaupan. Lopputuloksena sain selkeät, raikkaat ja ammattimaiset sivut, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yhteistyö oli sujuvaa ja yhteydenottoihin reagoitiin nopeasti. Suosittelen! 😊"

Anna

Yrittäjä - Kaunista verkkokauppa

"Olemme erittäin tyytyväisiä Makumin palveluun. Kaikki sovitut asiat toteutuivat suunnitellusti. Joustavuus ja innovatiivisuus tekivät suuren vaikutuksen. Yhteydenpito ja aikataulujen pitäminen on ensiluokkaista. Suosittelen lämpimästi."

Ville

Terapiakeskus Onni Oy

"Projekti sujui ammattimaisesti ja nopeasti alusta loppuun
ja sain nopeasti vastauksia kun täysin asiasta ymmärtämättömänä kyselin jos vaikka mitä."

Tiina

Yrittäjä

"Kaikki sovitut asiat hoituneet aikataulussa ja laadukkaasti. Työnjälki ja lopputulos aina ollut loistavaa esimerkiksi myös nettisivuasioissa."

Jonne

Autourheilija

"Tilasin yritykselleni verkkosivut Makumilta. Minun haluni verkkosivuille olivat selkeys, yksinkertaisuus, raikkaus ja asiakkaan näkökulmasta helppo käyttöiset. Näissä asioissa Makum onnistui sataprosenttisesti. Suuri kiitos teille. Olette ammattilaisia isolla A:lla ja teette työtä suurella sydämmellä ❤️"

Mervi

Yrittäjä - Bodyrituals Oy

"Tilasimme yrityksemme verkkosivut Makumilta. Tyylikkäät, nykyaikaiset ja optimoidut verkkosivut valmistuivat nopeasti ja minulle todella vaivattomasti, ja juuri sitä kiireiden keskellä toivoinkin. Asiantunteva työporukka joka tietää mitä asiakas haluaa. Verkkosivujen luomisen lisäksi saimme käyttöopastuksen sivujen muokkaamista varten. Iso suositus, olemme todella tyytyväisiä!"
 

Toni

Yrittäjä

"Makum rakensi meille uudet ja juuri meidän näköiset verkkosivut. Laadukasta ja nopeaa työskentelyä, yhteistyö oli helppoa. Huippu osaamista ja huikeita tyyppejä. Kiitos!"

Alexander

Yrittäjä - Oy K Nyberg Ab

"Sain Makumista aivan loistavan perehdytyksen Googlen kiemuroihin ja kaikki selitettiin niin että myös ensikertalainen ymmärtää! Henkilökunta on asiantuntevaa ja aikaansaapaa mutta samalla myös lämminhenkistä ja mukavaa.
Suosittelen lämpimästi."

Anni

Yrittäjä - Koruliike Romeo&Julia

"Henkilökohtainen tapaaminen ja sen jälkeen yhteydenpito sähköisesti tuotti nopeasti ja helposti uuden sivustoilmeen. Tarvittavat muutokset toteutuivat sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveita ja esityksiä kuunneltiin hyvin. Yhteistyömme jatkuu edelleen Makum Oy:n kanssa. Voimme suositella lämpimästi Makum Oy palveluja muillekin."

Ulla

Yrittäjä - Palautumiskoulu PRO

"Erittäin asiantuntevaa palvelua, jossa juuri sinun yrityksesi tarpeet otetaan huomioon. Suosittelen lämpimästi!"

Mia

Yrittäjä

"Selkeää, avustavaa ja ammattimaista palvelua.
Kiitos!!"

Tuuli

Yrittäjä - Tristacap Oy

"Luotettava ja asiakaslähtöinen yhteistyökumppani. Suosittelen lämpimästi!"

Jeanette

Yrittäjä

"Hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
Suosittelen!"

Olga

Yrittäjä

Lähdetäänkö tekemään yhteistyötä?

Shopping Cart
Scroll to Top