Case Annajulia

Uudet kotisivut aloittavalle PT-ja hyvinvointivalmentajalle

Kuka on Annajulia?

Annajulia sertifioitu personal trainer, kuntosaliohjaaja ja stressinhallintavalmentaja eli Mind Coach®. Toiminnan Annajulia aloitti vuonna 2020 alueenaan Päijät-Häme ja etävalmennukset.

Projektin lähtötilanne:

Annajulian toiveena oli luoda aloittavalle yritystoiminnalleen omat kotisivut. Tavoitteena oli kotisivujen selkeys ja helppokäyttöisyys. Uusien kotisivujen tavoite oli tukea Annajulian rakentuvaa brändi-ilmettä. Yhteydenotto haluttiin mahdolliseksi myös kotisivujen kautta.

Projektin työvaiheet:

Projektin aloituspalaverissa sovittiin sivuston koosta ja sivurakenteesta. Annajulialle oli tärkeää, että sivusto tulee tueksi somekanavia ja muuta brändiä, on helppokäyttöinen sekä kaikille laitteille skaalautuva. 

Kotisivujen ulkoasua suunniteltiin yhdessä Annajulian kanssa rakentuvan brändi-ilmeen kanssa. Apuna tässä toimi esimerkkisivustojen läpikäytin.

Kotisivujen alustaksi päädyttiin valikoimaan Worpressin selkeä ja hakukoneille optimoitu Astra-teema sekä helppokäyttöinen Beaver Builder -muokkauseditori.

Makumin tiimi vastasi kokonaisuudessaan uusien kotisivujen rakentamisesta ja  visuaalisesta toteutuksesta. Annajulian vastuulle jäi kotisivuille tulevien palvelutekstien ja kuvien toimittaminen.

Case Annajulia Uudet kotisivut aloittavalle PT-ja hyvinvointivalmentajalle
Case Annajulia Uudet kotisivut aloittavalle PT-ja hyvinvointivalmentajalle

Lopputulos:

Annajulian uudet kotisivut valmistui hyvissä ajoin ennen varsinaista julkaisupäivää. Annajulian palveluihin voi nyt tutustua kätevästi hänen omalla sivustollaan. Samalla asiakas voi jättää yhteydenottopyynnön sivustolle rakennetun lomakkeen avulla. 

Lisäksi Annajulia sai käyttöopastuksen sivujen myöhäisempää muokkaamista varten.

Palaute:

”Tilasin uuden yritykseni verkkosivut Makumilta ja yhteistyö sujui paremmin, kuin hyvin. Yhteydenpito ensimmäisen tapaamisen jälkeen toimi erinomaisesti. Upeat optimoidut sivut valmistuivat nopeasti ja vaivattomasti. Sivujen valmistumisen jälkeen sain myös tarvittavan käyttöopastuksen sivujen muokkaamista varten. Voin vain suositella Makumin palveluita muillekkin.
Iso kiitos ammattitaitoisesta ja mahtavasta työstä!”

-Anna, yrittäjä

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Hanki asiantuntijoidemme tekemät WordPress-verkkosivut, jossa myynnillisyys on huomioitu!

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Hanki asiantuntijoidemme tekemät WordPress-verkkosivut, jossa myynnillisyys on huomioitu!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top