Case Bureau

Facebook-mainontaa toimitilavälittäjälle. A/B-testaamisella lisää laadukkaita kävijöitä kotisivuille.

Mikä on Bureau?

Bureau Toimitilat on suomalainen toimitilavälitysyritys, joka on tehnyt tuloksellista välitystyötä jo vuodesta 2010. Bureaun toiminnan lähtökohtana ovat asiakaskeskeisyys ja ratkaisulähtöisyys. Bureaun tavoitteena olla nyt ja tulevaisuudessa yritysten luotettavin kumppani toimitilojen hankintaprosessissa.

Yhteistyön lähtötilanne:

Bureaun tavoitteena oli hakea omalle toimitilaportaalille laajempaa näkyvyyttä ja suoria verkkosivukävijöitä. Alalla oli jo isoja toimitilaportaaleita, kuten Oikotie ja Toimitilat.fi.

 

Bureaun ja Makumin yhteistyö aloitettiin tekemällä Facebookissa remarketing-mainontaa. Melko pian yhteistyö kuitenkin laajeni ja otimme haltuun myös täysin uuden kävijäliikenteen tavoittamisen Facebook-mainonnan avulla.

Toteutus, seuranta ja mittaaminen:

Makum on vastannut yhteistyön aikana Facebookin kampanjasuunnitelmista ja -rakenteista. Mainoksien sisällöt on tuotettu suurilta osin yhteistyönä Makumin ja Bureaun välillä. Mainonnan tuloksia on käyty kuukausittain läpi yhteisessä tapaamisessa samalla ideoiden tulevaa. 

 

Vuosia jatkuneen yhteistyön myötä tuloksia on pystytty hyvin vertaamaan laajaan aiempaan dataan. 

Case Bureau

Lopputulos:

Jo reilu kahden vuoden yhteistyön aikana olemme päässet Facebook-mainonnan kohdennuksia ja mainoksia testaamalla pisteeseen, jossa mainonta tuottaa fiksulla klikkaushinnalla laadukkaita verkkosivukävijöitä.  Klikkihinnoissa ollaan päästy jopa alle 0,20€ hintaan. Tämä on onnistunut vain jatkuvalla ja pitkäjänteisellä testaamisella. Bureaun osalta Facebook-mainonnan mukaan ottaminen järkevällä kuukausibudjetilla on mahdollistanut muiden markkinointitoimenpiteiden ohessa uusia asiakkaita löytämään toimitilat Bureaun omasta toimitilaportaalista.

 

Yhteistyömme aikana Facebook-mainonta on ollut keskeisessä isossa roolissa Bureaun tuplaantuneessa verkkosivuliikenteessä. Verkkosivuliikenteen määrä on kasvanut 120% verrattaen vuosia 2019-2020 ja 2021-2022. 

 

Yhteistyö Bureaun ja Makumin välillä jatkuu edelleen.

Palaute:

”Makum on ihmisläheinen ja aidosti välittävä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Heillä on proaktiivinen ote markkinointimme kehittämiseen, ja sen tuloksellisuuden parantamiseen. Makumilla on hyvä ymmärrys liiketoimintamme erityispiirteistä, ja heiltä saa monipuolisia ideoita ja näkemyksiä erilaisista mainonnan keinoista ja sisällöistä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja Makumin rentoon, mutta ammattitaitoiseen tapaan työskennellä.”

- Tiia Perä, markkinointipäällikkö

0%

kasvu verkkosivuliikenteeseen

Facebook-mainontaa teidänkin yritykselle?

Etsitkö yrityksellenne ammattitaitoista ja tuloksekasta somemainonnan tekijää?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää somemainonnan potentiaalista teidän yritykselle!

Facebook-mainontaa teidänkin yritykselle?

Etsitkö yrityksellenne ammattitaitoista ja tuloksekasta somemainonnan tekijää?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää somemainonnan potentiaalista teidän yritykselle!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top