Case Lomaunelmia

Google- ja Meta-mainonnan kumppanuus. 

Mikä on Lomaunelmia?

Lomaunelmia on vuonna 2023 avautunut täysin uudenlainen mökkien vuokrauspalvelu, joka on suunniteltu helpottamaan loma-asuntojen vuokraamista ja tekemään siitä vaivatonta ja nautinnollista. Olipa kyseessä viikonloppuloma maaseudun rauhassa tai pitkäaikainen lomamatka rantamaisemissa, Lomaunelmia tarjoaa helppokäyttöisen alustan, joka yhdistää mökinomistajat ja lomailijat saumattomasti.

Lähtötilanne ja tavoitteet:

Kyseessä oli täysin uusi palvelu, joten yhteistyö aloitettiin yhteisellä workshopilla, jossa suunniteltiin digimarkkinoinnin mahdollisuuksia. Lomaunelmien tavoitteena oli hakea uudelle avautuneelle mökkien vuokrauspalvelulle näkyvyyttä digimarkkinoinnin keinoin ja löytää erityisesti mökkien vuokralle laittajia.

 

Päätimme ottaa käyttöön sekä Meta- että Google-mainonnan tavoittamaan potentiaalisia mökkien vuoralle laittajia ja samalla tuomaan näkyvyyttä palvelulle.

Toteutus:

Ennen mainonnan aloittamista teimme Lomaunelmille avainsana-analyysin sekä Meta- ja Google-mainonnan budjettisuunnitelman. Avainsana-analyysi antoi selkeää suuntaa siihen, millaisella budjetilla erityisesti Google-mainontaa kannattaisi tässä vaiheessa lähteä tekemään, kun tarkoituksena on tavoittaa mökin vuokralle laittajia. 

 

Suunnittelimme myös mainostekstit Lomaunelmien sekä Meta- että Google-mainontaan kokonaisuudessaan. 

 

Mainosten visuaalinen sisältö, kuten kuvat ja videot tulivat Lomaunelmilta. Teimme näihin vain pieniä kevyteditointeja. Useamman vuoden mainoskokemuksella olemme löytäneet tiettyjä elementtejä ja asioita, joita lisäämällä mainoksilla voidaan saada parempia tuloksia. 

Google- ja Meta-mainonnan kumppanuus

Lopputulos:

Lomaunelmien Meta- ja Google-mainonta saatiin käyntiin täysin suunnitellussa aikataulussa. Mainonnalla on saatu jo muutaman kuukauden aikana loistavia tuloksia ja Meta- sekä Google-mainonta ovatkin olleet verkkosivujen suurimpina liikenteenlähteinä.

 

Tiedämme, että toimiva digimarkkinointi on monen asian yhteissumma. Haluammekin olla aina kokonaisvaltainen yhteistyökumppani ja tämän vuoksi olemme yhteistyön aikana antaneet myös erilaisia kehitysideoita Lomaunelmien verkkosivuille myynnin ja digimarkkinoinnin näkökulmasta. 

 

Yhteistyömme Lomaunelmien kanssa jatkuu edelleen Meta- ja Google-mainonnalla.

Meta- ja/tai Google-mainontaa teidänkin yritykselle?

Etsitkö yrityksellenne ammattitaitoista ja tuloksekasta somemainonnan tekijää?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää somemainonnan potentiaalista teidän yritykselle!

Facebook-mainontaa teidänkin yritykselle?

Etsitkö yrityksellenne ammattitaitoista ja tuloksekasta somemainonnan tekijää?
Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää somemainonnan potentiaalista teidän yritykselle!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top