Case SIS. Deli+Café

Kotisivu-uudistus Triplan suositulle kahvilalle.

Mikä on SIS.Deli+Café?

SIS.Deli+Café on suosittu kahvila Triplassa, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita, mahdollisimman lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä herkullisia aterioita ja delituotteita - paikan päällä nautittavaksi tai mukaan vietäväksi.

Lähtötilanne & tavoitteet:

SIS.Deli+Cafén verkkosivuille tarvittiin uudistusta. Vanhojen sivujen ulkoasu ei enää palvellut sekä vanhalla sivustolla tietojen ja sisältöjen päivittäminen oli haastavaa.

 

Tavoitteena oli uudistettu, brändin mukainen ulkoasu, jossa etenkin menu-osio on helposti verkkosivukävijöiden löydettävissä. Yksi tärkeimmistä tavoitteista oli myös verkkosivujen sisältöjen helppo muokkaaminen ja päivittäminen itsenäisesti. Lisäksi verkkosivu-uudistuksella toivottiin parempaa orgaanista hakukonenäkyvyyttä.

Projektin työvaiheet:

Projektin aloituspalaverissa sovittiin sivuston koosta ja rakenteesta. Kahvilan omistajalle oli tärkeää, että sivusto on helppokäyttöinen sekä etenkin mobiililaitteille skaalautuva. 

Asiakkaan vastuulle jäi ainoastaan sisältöjen toimittaminen. 

Heti alussa tultiin siihen tulokseen, että vanhaa sivustoa ei kannata lähteä samalle alustalle päivittämään, vaan on selkein ja turvallisin rakentaa uudistettu sivusto uuteen alustaan.

Kotisivujen ulkoasua, rakennetta ja brändi-ilmettä lähdettiin suunnittelemaan Makumin asiantuntijan toimesta. Suunnanantajana tässä toimi asiakkaan omat toiveet.

Kotisivujen alustaksi päädyttiin valikoimaan WordPressin selkeä ja hakukoneille optimoitu Astra-teema sekä helppokäyttöinen Beaver Builder -livemuokkauseditori.

Makumin tiimi vastasi kokonaisuudessaan uusien kotisivujen rakentamisesta ja visuaalisesta toteutuksesta. Uudistettu verkkosivu saatiin julkaistua nopealla aikataululla.

Lopputulos:

SIS.Deli+Cafén uudet verkkosivut julkaistiin sovitussa aikataulussa. Verkkosivuprojektin aikana kahvilan sivut eivät ollut hetkeäkään pois käytöstä, vaan uudistettu sivusto siirrettiin kokonaisuudessaan valmiina vanhan tilalle. Tällä hetkellä SIS.Deli+Cafén verkkosivut sijoittuvat tärkeimmillä avainsanoilla hyville paikoille Googlen ensimmäisellä hakusivulla.

 

Projektiin kuului myös kotisivujen käyttöönottokoulutus, jotta sivujen itsenäinen muokkaaminen myöhemmin on yrityksen henkilökunnalta vaivatonta.

 

SIS.Deli+Cafén ja Makumin yhteistyö jatkuu verkkosivujen kehitys-ja ylläpitopalveluiden muodossa.

Tarve kotisivu-uudistukselle tai täysin uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää? 
Tutustu Makumin kotisivutnopeasti.fi tästä

Shopping Cart
Scroll to Top