Case Terapiakeskus Onni

Uudet WordPress-kotisivut terapiakeskukselle

Mikä on Terapiakeskus Onni?

Terapiakeskus Onni tarjoaa fysioterapiaa ja muita palveluja kaikenikäisille terveydentilaan katsomatta. Pääpaino on neurologisten sairauksien hoidossa, mutta autamme myös tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoidossa. Terapiakeskus Onnin työntekijät ovat koulutettuja fysioterapeutteja, jotka tekevät työnsä niin suurella ammattitaidolla kuin sydämelläkin.

Kotisivuprojektin lähtötilanne:

Terapiakeskus Onnin toiveena oli päivittää muutaman vuoden vanhat ja hieman kankeat WordPress-kotisivut tähän päivään. Tavoitteena oli kaikille ruuduille skaalautuvat nykyaikaiset ja selkeät kotisivut, jossa esillä ovat sekä henkilökunta että Terapian Onnin värimaailma. Lisäksi toiveena oli myös sivujen helppokäyttöisyys.

Projektin työvaiheet:

Kotisivuprojekti käynnistettiin yhteisellä palaverilla, jossa sovittiin projektin aikataulut ja tavoitteet. Ensimmäisessä vaiheessa asiakkaalle piirrettiin jo käytyjen keskusteluiden pohjalta vedos uuden sivuston etusivusta Adobe XD-ohjelmistoa hyödyntäen. 

Worpress-kotisivujen moottorina päädyttiin käyttämään selkeää ja hakukoneille optimoitua Astra-Wordpress -teemaa sekä helppokäyttöistä Beaver Builder -muokkaustyökalua. Kotisivujen visuaalisen ilmeen ja rakenteen suunnittelun jälkeen Makumin WP-tiimi rakensi verkkosivuston vastaamaan aiemmin suunniteltua.

Makum vastasi kokonaisuudessaan uuden sivuston teknisesti ja visuaalisesta toteutuksesta. Terapia Onnin tiimin vastuulle jäi kotisivuille tulevien esittelytekstien ja kuvien toimittaminen. Projektin loppuvaiheessa Terapia Onnin tiimillä oli vielä mahdollisuus vaikuttaa pieniin visuaalisiin yksityiskohtiin.

Case Terapiakeskus Onni Uudet WordPress-kotisivut terapiakeskukselle
Case Terapiakeskus Onni Uudet WordPress-kotisivut terapiakeskukselle

Lopputulos:

Terapia Onnin uudet kotisivut valmistuivat aikataulussaan.

Yhteistyö Terapian Onnin kanssa jatkuu edelleen aina tarpeen mukaan, kun kotisivuille tarvitaan suurempia muutoksia tai vaikkapa pienempiä sisältöpäivityksiä.

Palaute:

”Olemme erittäin tyytyväisiä Makumin palveluun. Kaikki sovitut asiat toteutuivat suunnitellusti. Joustavuus ja innovatiivisuus tekivät suuren vaikutuksen. Yhteydenpito ja aikataulujen pitäminen on ensiluokkaista.
Suosittelemme lämpimästi.”

- Ville Laine, hallituksen puheenjohtaja

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut. Pyydä tarjous!

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.
Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top