Case Vuokatti-Ruka Urheiluakatamia

Uudet WordPress-kotisivut Vuokatti-Ruka Urheiluakatemialle.

Mikä on VRUA eli Vuokatti-Ruka Urheiluakatamia?

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia (VRUA) on urheiluakatemia, joka toimii yhteistyössä Suomen Olympiakomitean, Oulun yliopiston, Lapin yliopiston ja Kainuun ammattikorkeakoulun kanssa. VRUA:n tavoitteena on tukea nuorten urheilijoiden kehittymistä huippu-urheilijoiksi tarjoamalla heille mahdollisuuden yhdistää koulunkäynti ja urheiluharjoittelu. VRUA:n toiminta keskittyy erityisesti talviurheilulajeihin, kuten hiihtoon, ampumahiihtoon ja mäkihyppyyn, mutta myös muihin lajeihin, kuten jalkapalloon, pesäpalloon ja voimisteluun.

Lähtötilanne & tavoitteet:

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kotisivut haluttiin uusittavan. Aiemmat kotisivut olivat rakenteeltaan hankalat käyttää sekä teknisesti vanhentuneet.  Lähtökohtana oli toteuttaa laadukkaat WordPress-sivut, jotka skaalautuvat kaikilla ruuduilla, ovat rakenteeltaan selkeät ja sopivat asiakkaan muuhun visuaaliseen ilmeeseen. 

 

Projektissa tavoitteena oli ottaa huomioon myös sivuston helppokäyttöisyys, huomioiden muun muassa sivuston selkeän valikkorakenteen sekä verkkopalvelun saavutettavuuden. 

Projektin työvaiheet:

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen projekti alkoi yhteisellä aloituspalaverilla, jossa käytiin läpi asiakkaan toiveita kotisivuihin liittyen. Tämän lisäksi sovittiin jo alustavasti aikataulusta hieman tarkemmin ja tehtiin materiaalijakoa. 

Kotisivujen visuaalista ilmettä ja rakennetta alettiin suunnittelemaan Makumin asiantuntijan toimesta. Visuaalisen ilmeen suunnittelussa otettiin huomioon Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian brändiohjeisto. Visuaalisen ilmeen suunnitelma käytiin yhdessä asiakkaan kanssa läpi. Kun asiakas oli hyväksynyt visuaalisen ilmeen suunnitelman, aloitimme rakentamaan kotisivuja. 

Kotisivun rakenteessa tahdottiin ottaa huomioon helppokäyttöisyys, minkä vuoksi valikkorakenteeseen kiinnitettiin erityistä huomiota, jotta sivunavigointi olisi mahdollisimman helppoa ja selkeää. 

Makumin tiimi vastasi kokonaisuudessaan uusien kotisivujen rakentamisesta ja visuaalisesta toteutuksesta. Projektin aikana pidettiin myös muutamia välipalavereja, joissa käytiin sivuja läpi. 

Lopputulos:

Vuokatti-Ruka Urheliakatemian kotisivut julkaistiin aikataulussa. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen.

Projektiin kuului myös kotisivujen käyttöönottokoulutus, jotta asiakas pystyy myös jatkossa tekemään sivujen muokkauksia itsenäisesti.

Yhteistyö Vuokatti-Ruka Urheliakatemian kanssa on jatkunut erilaisten yksittäisten projektien merkeissä. Sivuja on myös hieman jatkokehitetty vielä kotisivujen julkaisun jälkeenkin.

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää?
Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut. Pyydä tarjous!

Tarve uusille kotisivuille?

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa ja ammattitaitoista kotisivutekijää? 
Saat kauttamme yrityksellesi niin nykyisten sivujen freesauksen kuin kokonaan uudet verkkosivut.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous sinulle parhaiten sopivalla tavalla
joko soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Saat taatusti kilpailukykyisen tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Soita meille
Lähetä sähköpostia
Shopping Cart
Scroll to Top