Markkinointisuunnitelmapohja

Luo yrityksellesi markkinointisuunnitelma helposti ja asiantuntijan tavoin meidän markkinointisuunnitelmapohjan avulla.

Suunnittelut kesken vuodelle 2024?

Markkinointisuunnitelmapohjassamme on kerrottu ennen jokaista osiota, että mitä sinun tulee tehdä ja miksi. Lopuksi, kun olet saanut täytettyä suunnitelmapohjan, saat vielä meiltä asiantuntijan palautteen suunnitelmasta. Pohja sopii siis erittäin hyvin myös vähemmän kokeneille!

Valikoimastamme löytyy myös markkinointisuunnitelmapohja ilman asiantuntijan palautetta, jos koet sen yrityksellesi tarpeettomaksi.

Mihin tarvitset markkinointisuunnitelmaa?

Myyntipotentiaali irti Instagramista

Suunnittelemalla tekemistäsi etukäteen säästät rahaa ja vaivaa välttämällä virheitä.

tavoitteellisesti

Kun kaikki asiat on kerätty valmiiksi yhteen paikkaan, on tekeminen huomattavasti helpompaa, johdonmukaisempaa ja nopeampaa jatkossa.

Alkeet-tasoinen koulutus

Jos ympärilläsi on markkinoinnin tiimi, hyvin tehty suunnitelma luo yhteisen innostavan päämäärän tekemiselle sekä vähentää tiimiin turhaa viestintää käytännön tasolla.

Miksi valita Makumin markkinointisuunnitelmapohja?

Yli kymmenen vuoden digimarkkinoinnin kokemuksella me Makumilla olemme koonneet markkinointisuunnitelmapohjaan juuri meidän toimiviksi toteamat keinot. Lisäsimme pohjaamme myös uutena ominaisuutena asiantuntijamme henkilökohtaisen palautteen, sillä olemme todenneet, että tekeminen on helpompaa kun ei tarvitse jäädä yksin miettimään, että menikö homma oikein.

Uuden oppiminen

Pohjassa on kerrottu mitä ja miksi teet.

Näin myös vähemmänkin kokeneena opit ymmärtämään hyötysi.

Helppokäyttöisyys

Koska pohjaan on kerrottu mitä mihinkin kohtaan kuuluu täyttää, on suunnitelman teko nopeaa ja vaivatonta.

Asiantuntijan palaute

Makumin asiantuntija antaa sinulle suunnitelman tehtyäsi palautteen, joten sinulle ei jää epäselväksi oletko tehnyt suunnitelman oikein.

laadukas-somesisältö-workshop

Niko, yrittäjä

"Suosittelen palveluitanne, nuorekasta mahtavaa energiaa & uutta näkökulmaa!🙂"

laadukas-somesisältö-workshop

Anton, yrittäjä

"Hyvää räätälöityä palvelua pienelle yritykselle! Makum on kumppani!"

laadukas-somesisältö-workshop

Jessica, yrittäjä

"Makum teki omalle yritykselleni loistavan brändäyksen! Vaihtoehtoja tuli alkuvaiheessa jo useita josta syystä aikaa säästyi ja saimme valittua heti mieluisan. En voi kun suositella, todella ammattitaitoista tekemistä!"

Makumin asiantuntijana

makum kouluttaja kim pitkänen

Kim Pitkänen

Moi! Olen energinen, motivoiva ja luova digimarkkinoinnin asiantuntija, joka innostaa muita käytännönläheisillä ratkaisuilla ja ajan hermolla olevilla strategioilla. Lähes kymmenen vuoden kokemuksella digi- ja somemarkkinoinnista uskallan luvata selkeää viestintää, ymmärrettävää opetusta ja käytännön työkaluja, jotta voit menestyä digitaalisessa myynnissä.

100pros-satisfaction

Markkinointisuunnitelmasta usein kysyttyä

Verkkokaupassamme on käytössä joustavat ja monipuoliset maksutavat juuri sinun tarpeisiin.

Heti maksun suoritettuasi saat markkinointisuunnitelmapohjan PDF-tiedosto muodossa sähköpostiisi.

Tuotteillamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et olekkaan tyytyväinen, voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen hello@makum.fi.

Täytettyäsi markkinointisuunnitelmapohjan voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kim@makum.fi ja saat palautteen sähköpostiisi.

Markkinointisuunnitelma auttaa sinua ja sinun tiimiäsi pääsemään määriteltyihin tavoitteisiin helpommin. Suunnittelemalla tekemistäsi etukäteen säästät rahaa ja vaivaa välttämällä virheitä.

Markkinointisuunnitelma olisi hyvä uudistaa vuosittain. Viime vuonna määritellyt tavoitteet eivät ehkä päde enää tänä vuonna, toimintaan oon saattanut tulla joitain muutoksia tai markkinoille on saapunut uusia trendejä.

Lisää tästä ostoskoriin!

Shopping Cart
Scroll to Top