Google ADS -avainsanasuunnittelijan käyttö

Avainsanasuunnittelija (keyword planner) on erittäin hyödyllinen työkalu Google Adsin käyttäjille, jotka haluavat suunnitella tehokkaita mainoskampanjoita. Se tarjoaa tärkeitä tietoja avainsanojen kysynnästä, kilpailutasosta ja arvioiduista kustannuksista, joiden avulla voit optimoida mainosbudjettisi ja parantaa mainosten suorituskykyä.

Tässä on joitain käyttötapoja Googlen avainsanasuunnittelijalle:

1) Avainsanojen löytäminen: Voit etsiä avainsanoja, jotka liittyvät yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin, ja nähdä niiden kysynnän tason, kilpailutason ja arvioidun CPC-hinnan (Cost per click). Näiden tietojen avulla voit valita tehokkaimmat avainsanat mainoskampanjasi optimointia varten.

2)Mainosbudjetin arviointi: Avainsanasuunnittelija auttaa myös arvioimaan mainosbudjettiasi ja kustannuksiasi. Näet arvioidut kustannukset mainoskampanjan suorittamisesta tietyillä avainsanoilla ja voit säätää budjettiasi sen mukaan.

3) Kampanjan suorituskyvyn arviointi: Voit käyttää avainsanasuunnittelijaa myös olemassa olevan kampanjasi suorituskyvyn arviointiin. Näet, mitkä avainsanat toimivat parhaiten ja mitkä eivät, ja voit säätää kampanjaasi sen mukaan.

4) Kausiluonteisuuden huomioiminen: Avainsanasuunnittelija auttaa myös huomioimaan kausiluonteisuutta. Voit etsiä avainsanoja, jotka ovat suosittuja tiettyinä vuodenaikoina, ja säätää kampanjaasi sen mukaan.

5) Kaiken kaikkiaan avainsanasuunnittelija on erittäin hyödyllinen työkalu Google Adsin käyttäjille, jotka haluavat suunnitella tehokkaita mainoskampanjoita.

Mistä avainsanasuunnittelijan löytää?
Avainsanasuunnittelija on osa Google Adsin työkalupakettia, joten sen käyttö edellyttää Google Ads-tilin luomista ja kampanjan asettamista.

Voit käyttää avainsanasuunnittelijaa seuraavasti:

- Kirjaudu sisään Google Adsin tilillesi osoitteessa https://ads.google.com/.
- Valitse vasemmasta yläkulmasta "Työkalut ja asetukset" -kuvake ja valitse sitten "Avainsanasuunnittelija" -vaihtoehto.
- Jos sinulla ei ole kampanjaa vielä luotuna, sinun tulee ensin luoda uusi kampanja valitsemalla "Uusi kampanja"-vaihtoehto. Jos sinulla on jo kampanja, voit siirtyä suoraan avainsanasuunnittelijan käyttöön valitsemalla kyseisen kampanjan.
- Voit aloittaa avainsanojen etsimisen syöttämällä tietyn avainsanan tai URL-osoitteen hakukenttään. Avainsanasuunnittelija tarjoaa sitten sinulle ehdotuksia liittyen siihen, millaisia avainsanoja voitaisiin käyttää mainoskampanjassasi.
- Avainsanasuunnittelija näyttää sinulle tärkeitä tietoja, kuten avainsanan keskimääräisen kuukausittaisen haun määrän, kilpailutason ja arvioidun klikkaushinnan.
- Voit valita sopivat avainsanat ja lisätä ne kampanjaasi, tai tallentaa ne myöhempää käyttöä varten.

Huomaa, että avainsanasuunnittelijan käyttö edellyttää Google Adsin tilin luomista, ja sen käyttöön voi liittyä mainoskuluja, mikäli päädyt käyttämään ehdotettuja avainsanoja mainoskampanjassasi.

Tarvitsetko lisää ohjeita tai vinkkejä tekemiseen - siirry ohjekirjaston etusivulle tästä

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top