PDF-tiedoston lisääminen WordPressiin

Näin lisäät WordPress-tiedoston WordPressiin:

1. Kirjaudu WordPress-sivustosi hallintapaneeliin.
    2. Valitse "Media" (Media) vasemmasta valikosta.
    3. Klikkaa "Lisää uusi" (Add New) -painiketta.
    4. Vedä ja pudota PDF-tiedosto tai valitse "Valitse tiedostot" (Select Files) ja etsi PDF-tiedosto tietokoneeltasi.
    5. Latausprosessin jälkeen tiedosto ilmestyy mediakirjastoon.
    6. Voit klikata tiedoston nimeä saadaksesi sen tiedot, kuten URL-osoitteen.
    7. Kopioi URL-osoite ja lisää URL-osoite haluamallesi sivulle esimerkiksi painikkeeseen, mistä haluat PDF-ohjeen avautuvat.
    8. Muista lopuksi vielä tallentaa tekemäsi muokkaus.
    9. Siirry WordPress-sivustosi julkaistulle versiolle tai esikatseluun tarkistaaksesi, että PDF-tiedoston linkki näkyy oikein ja toimii odotetusti.

Tällä tavoin voit lisätä PDF-tiedoston WordPress-sivustolle. Muista, että linkin on viitattava oikeaan URL-osoitteeseen, jossa PDF-tiedosto sijaitsee.