Freelancer - Makum

Freelancer kumppaniksi?

Makum – markkinoinnin kumppani tekee maanlaajuisesti yhteistyötä eri freelancer-toimijoiden kanssa. Verkostomme kattaa Valo- ja videokuvaajat, editoijat ja leikkaajat, graafikot, copywriterit, sisällöntuottajat, web-kehittäjät sekä somevaikuttajat.

Miksi Makum kumppaniksi?

•Ilo – Teemme työmme täydellä ilolla, koska positiivinen mieli ja ilo välittyvät muille. Tarjoamme vapautta ja vastuuta, yhdessä tekemistä, kokemista ja oppimista. Juhlimme pienimpiäkin saavutuksia iloiten.
•Välittäminen – Välitämme aidosti yrityksestämme, asiakkaistamme, työntekijöistämme ja kaikista sidosryhmistämme.
•Aktiivisuus – Meillä on aktiivinen asenne ja tekemisen meininki. Olemme aktiivisia asiakkaiden suuntaan ja olemme kiinnostuneita asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä.
•Rohkeus – Olemme rohkeita. Rohkeita ehdottamaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet. Me uskallamme kysyä ja tehdä virheitä.

Makum Oy yrityksenä

Meille tärkeintä ovat konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun asiakkaamme onnistuvat saamaan tuloksia kanssamme, mekin onnistumme. Meillä on yhteinen päämäärä – yhdessä voittaminen – sitä on markkinoinnin kumppanuus.

Perustamisvuosi

2019

Liikevaihto

120 t€

Kollegat

3

 

Ota yhteyttä

 

Kiinnostuitko? Hae freelancer-kumppaniksi tai kysy lisätietoja.

    Ota yhteyttä