CPT UI (Custom Post Type UI) WordPress-lisäosan käyttö

CPT UI (Custom Post Type UI) on WordPress-lisäosa, joka mahdollistaa käyttäjän luoda omia räätälöityjä sisältötyyppejä (Custom Post Types) ilman, että tarvitsee koodata niitä itse. Tässä ovat CPT UI -lisäosan käyttöohjeet:
  1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja mene kohtaan "Lisäosat".
  2. Etsi "Custom Post Type UI" -lisäosa hakupalkista ja asenna se.
  3. Kun asennus on valmis, aktivoi lisäosa.
  4. Mene CPT UI -asetuksiin "Custom Post Types" -> "Add/Edit Post Types".
  5. Klikkaa "Add New" -painiketta aloittaaksesi uuden räätälöidyn sisältötyypin luomisen.
  6. Syötä räätälöidyn sisältötyypin perustiedot, kuten nimi ja kuvaus. Voit myös määrittää, haluatko sisältötyypin olevan julkaisukelpoinen, käyttääkö se arkistosivua ja niin edelleen.
  7. Kun olet syöttänyt perustiedot, määrittele sisältötyypin ominaisuudet, kuten metatiedot, taxonomiat, tallennustavat ja niin edelleen. Voit myös määrittää räätälöidyn sisältötyypin näkyvyyden ja käyttöoikeudet.
  8. Kun olet valmis, tallenna sisältötyyppi.
  9. Voit nyt alkaa käyttää uutta sisältötyyppiä WordPress-sivustollasi. Uusi sisältötyyppi näkyy WordPressin hallintapaneelin sivupalkissa, ja voit aloittaa uuden sisällön lisäämisen samalla tavalla kuin WordPressin oletussisältötyyppejä.

CPT UI -lisäosan käyttöönotto voi olla hieman haastavaa ensimmäistä kertaa, mutta sen käyttö on melko intuitiivista ja helppoa. Lisäksi, CPT UI -lisäosa tarjoaa kattavat ohjeet ja tukipalvelut, jotka auttavat käyttäjiä saamaan kaiken hyödyn irti räätälöidyistä sisältötyypeistä.

Tarvitsetko lisää ohjeita tai vinkkejä tekemiseen - siirry ohjekirjaston etusivulle tästä

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top