Google Ads -tarjouskampanja

Google Partner Makum Oy

Onko yrityksellänne vielä ottamatta käyttöön Google Ads?
Onko yrityksenne miettinyt Google-mainonnan kokeilua?
Kiinnostaako rahallinen hyvitys Google-mainonnan testaamiseen?
Haluatteko tutustumistarjouksen Google-mainontaan ja vahvan startin Google-mainoksillenne?

Meillä on tarjota huikea Google Ads -tarjouskampanja uusille mainostajille Makumin kautta. 💥

400€ Google Ads -hyvitys uusille asiakkaille

Aiemman 75€ hyvityksen sijaan uusille asiakkaille voidaan nyt lisätä 400 euron edestä Google Ads -hyvitystä, jonka avulla saadaan kampanjoillenne kauttamme vahva startti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uudelle mainostilillenne myönnetään 400 euron tarjoushyvitys, kun mainostilillänne on käytetty vaaditut 400 euroa mainontaan.

Lisää aikaa hyvityksen ansaitsemiseen

Tarjoushyvityksen nostamisen lisäksi uusilla asiakastileillä on nyt 30 päivän sijaan 60 päivää aikaa käyttää 400€ mainontaan ja ansaita mainittu hyvitys. Hyvä aika aloittaa Google-mainonnan kokeilu on siis nyt!

Etu vain Google Partner -yrityksen asiakkaille

Me olemme Google Partner, jonka kautta saatte tämän huikean Google-mainonnan edun. Olemme täyttäneet kaikki Google Partner -tunnuksen saamisen edellytykset.
Ei siis todellakaan ole se ja sama, kenet valitsette Google-mainonnan kumppaniksenne! 💥

Tutustu tästä tarkemmin, mikä on Google Partner -ohjelma.

Makum Oy on Google Partner

⭐ Luomme huipputehokkaita kampanjoita

”Makum Oy on säilyttänyt mainostilien optimointipisteet vähintään 70 %:n tasolla, mikä osoittaa, että yritys on määrittänyt asiakkaidensa tilit tuottamaan hyvin.”

Olemme todistaneet asiantuntemuksemme

”Makum Oy on ilmoittanut tilistrategien määräkseen vähintään 3, joista vähintään 50 % on osoitus, että Makum Oy:n Google-asiantuntijoista vähintään 50 % on osoittanut pätevyytensä Google Adsin käytössä ansaitsemalla Google Ads ‑sertifiointeja.”

Autamme asiakasta menestymään

”Makumin hallinnoimien Google Ads -tilien mainosmaksujen kulutus ylittää 10 000 dollaria(noin 9000 €) jokaisen 90 päivän ajanjakson aikana, mikä osoittaa, että pystymme johdonmukaisesti auttamaan asiakkaita löytämään uusia kasvumahdollisuuksia ja tien jatkuvaan menestykseen.”

Kiinnostuitko? Haluatko tutustumistarjouksen Google-mainontaan?

Lue lisää Google-mainonnasta Makumin kautta. Jos heräsi kysyttävää ja haluat kuulla lisää edusta, jätä yhteydenottopyyntö sivulta löytyvän lomakkeen kautta, niin olemme teihin pian yhteydessä. Startataan teidän yrityksen Google-mainonta tällä huikealla tarjouskampanjalla!


Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top