Kuinka lisätä musiikkia Instagram-kuvajulkaisuihin? – Instagramin uusi ominaisuus

Tiesitkö, että voit nykyään lisätä musiikkia storyjen ja reels-videoiden lisäksi myös kuvajulkasuihin? 🤩
Instagramin uusi päivitys toi mukanaan useita uusia ominaisuuksia. Musiikin lisääminen jatkossa Instagramissa myös kuvapostauksiin on yksi näistä uusista huikeista ominaisuuksista 💃🏽🕺🏻

Miten lisään musiikkia kuvajulkaisuun Instagramissa?

Näin lisäät musiikkia kuvajulkaisuusi Instagramissa: Musiikkia saat lisättyä julkaisua tehdessä samassa kohtaa kuin esimerkiksi sijaintimerkinnänkin. Katso ohjekuva alta!
Huomaathan, että yritystileillä on tunnetusti suppeampi musiikkivalikoima käytössään, kun taas yksityiskäyttäjillä ja sisällöntuottajatileillä on saatavilla kattava valikoima, mukaan lukien uusimmat listahitit 🕺🏻

Miksi tämä ominaisuus ei toimi minulla?

Tarkista puhelimesi sovelluskaupasta, että sinulla on Instagram-sovelluksesta uusin päivitys tehtynä. Päivitykset sekä uudet ominaisuudet päivittyvät vähitellen kaikkien saataville – malttia siis, jos tämä ja muut uudet Instagramin ominaisuudet eivät vielä ole käytössäsi ☺️ Huolehdi vain, että sinulla on aina viimeisin Instagramin päivitys tehtynä!

Lisää ajankohtaisia somevinkkejä?

Tahdotko saada jatkossa lisää Instagramiin, muihin somekanaviin ja digimarkkinointiin liittyviä vinkkejä?
Tee kuten sadat muut – tilaa Makumin maksuton Kuukauden somevinkki! Saat jatkossa asiantuntijoidemme testaamia, ajankohtaisia sekä käytännönläheisiä vinkkejä yrityksen somen käyttöön suoraan sähköpostiisi kerran kuukaudessa.

Somevinkkejä myös Instagramissa!

Jos haluat pysyä ajantasalla sometrendeistä sekä digimarkkinoinnin vinkeistä, kannattaa tehdä kuten tuhannet muut ja ottaa meidät seurantaan Instagramissa!

Löydät meidät Instassa tutulla nimellä @markkinoinninkumppani 🤩

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top