Miksi yritys tarvitsee verkkosivut?

Miksi yritys tarvitsee verkkosivut?

Kotisivut, nettisivut tai verkkosivut – kuten haluat niitä kutsua – ovat yrityksellesi käyntikortti ja myyntikanava. Usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen yrityksen kanssa tapahtuu verkossa ja jos sivustosi ei vastaa asiakkaan etsimään tietoon, voit olla varma että asiakkaasi jatkaa matkaansa kilpailijan sivuille.

5 syytä, miksi jokainen yritys tarvitsee omat verkkosivut:

✔️ Uskottavuus

Se, että yritys on olemassa verkossa viestii luotettavuudesta ja ammattimaisesta yritystoiminnasta. Uskottavuuden herättämiseksi verkkosivuilta kuitenkin vaaditaan, että ne ovat ajantasalla, selkeät ja laadukkaat.

✔️ Asiakaspalvelu ja myynti

Asiakkaat haluavat nykyään palvelua heidän omien aikataulujensa mukaan. Verkkosivut ovat asiakkaiden tavoitettavissa 24/7. Näin yritys on aina asiakkaiden tavoitettavissa ja yrityksen tuotteet ja palvelut ovat asiakkaiden saatavilla kelloon katsomatta. Asiakkaat myös suosivat nykyään yhä enemmän muita asiakaspalvelukanavia soittamisen sijaan. Verkkosivuilla voit tarjota asiakkaalle sopivan tavan ottaa yhteyttä esimerkiksi chatin, sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen avulla.

✔️ Markkinointi

Tarvitset paikan, johon ohjaat markkinoinnilla tavoitetun sekä sosiaalisen median kanavista saapuvan liikenteen. Verkkosivut ovat tärkeä steppi asiakkaan ostopolulla ostopäätöstä tehdessään.

✔️ Omistus

Somekanavat sekä markkinointikanavissa näkyminen eivät
yksinkertaisesti enää riitä. Viime viikkoinen tiettyjen somealustojen kaatuminen on hyvä esimerkki siitä, että on jopa turvallista, että yrityksellä on useita kanavia käytössään. Verkkosivut ovat alusta, jotka omistat ja hallitset täysin itse.

✔️ Hakukonenäkyvyys

Google on usein ensimmäinen paikka, josta asiakas etsii vaihtoehtoja sekä tietoa tuotteista ja palveluista. Laadukkailla ja hakukoneoptimoiduilla verkkosivuilla parannat sijoituksia Googlen hakutuloksissa, kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja olet näin yksi vaihtoehdoista potentiaaliselle asiakkaallesi.

Jos yrityksenne tarvitsee uudet verkkosivut tai vanhojen sivujen freesauksen, lue lisää kotisivupalvelustamme TÄSTÄ ja ota yhteyttä!

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top