Mitä tehdään Facebook Business Managerilla?

Facebook Business Manager, Mitä tehdään Facebook Business Managerilla?

Facebook Business Manager on ilmainen työkalu Facebook-mainonnan kätevämpään hallintaan. Toki mainontaa voi tehdä ilmankin tätä työkalua, mutta se tarjoaa useita hyötyjä käyttäjälleen.  

Facebook Business Managerilla voit muun muassa: 

  • Hallinnoida useita eri mainostilejä kätevästi samasta paikasta 
  • Näyttää mainoksiasi Instagramissa ja Facebookissa kustannustehokkaasti
  • Seurata mainonnan kattavuutta ja tehokkuutta 
  • Jakaa käyttöoikeuksia tileillesi 
  • Luoda mukautettuja kohderyhmiä 
  • Luoda dynaamisia mainoksia 

Kenelle?

Facebook Business Managerin käyttöönotto on erittäin suositeltavaa, mikäli haluat tehdä yrityksen mainontaa asiantuntijan tavoin ja kustannustehokkaasti. Suosittelemme sen käyttöä myös silloin, mikäli haluat ulkoistaa mainontasi mainostoimistolle tai muulle markkinoinnin kumppanille, tai mikäli hallinnoit useita eri mainoskampanjoita yrityksesi nimissä.

Business Managerin avulla sinun ei myöskään tarvitse hallinnoida yrityksesi Facebook-sivuja omalla, henkilökohtaisella tunnuksellasi. Lisäksi Facebook Business Manager on turvallinen työkalu, koska käyttäjätunnuksia ja oikeuksia on helppo seurata. Tällä työkalulla saat siis parhaimman tehon mainonnallesi.  

Miten?

Business Manager tunnus luodaan omalla Facebook- käyttäjälläsi. Tämän jälkeen voit liittää tunnukselle yrityksesi Facebook sivun, mainostilin ja lisätä hallinnointioikeuksia muille käyttäjille. Sitten voitkin alkaa luoda mainoskampanjoita, niiden mainosryhmiä ja lopulta mainoksia! 


Mietitkö, kuinka ottaa käyttöön Facebook Business Manager tai miten voisit boostata somemainontaasi? 
Ota yhteyttä, niin autamme sinut alkuun! 

Oliko tämä teksti hyödyllinen?
KylläEi
Shopping Cart
Scroll to Top